צפון תאילנד למשפחה מטיילת
-
נוסעים לתאילנד באוגוסט עם 3 ילדים קטנים (7, 6, 3).
נהיה בצפון 6 לילות ומתלבטים כיצד לחלק את השהייה, שהזמן הזה כולל שבת וט' באב. חשבנו להיות בצ'אנג מאי בשבת ובצום והשאלה אם לקחת טיולים יומיים וללון בצ'אנג מאי לכל הלילות או לישון כמה לילות בפאי?
חשבנו להצטרף לטיול ג'יפים של 3 ימים אך אנו לא מעוניינים בגני חיות מלבד מקומות להצלת החיות, אנו לא מעוניינים בשבט ארוכי הצוואר וגם לא ביותר מדי מקדשים. לדעתי הקטן יפחד במקדש עם קופים.
לכן אני מבינה שיותר נעשה טיולים של טבע, מפלים, וכו', האם יש למישהו נסיון אישי בפאי עם משפחה (לילה אחד-שניים)? האם נשמע שכדאי לישון בצ'אנג מאי לכל הימים? האם יש מקום אחר מיוחד שלא נוהגים להציע אותו באופן כללי?
בהמשך הטיול נהיה בקוסמוי, קופנגן ובנגקוק
-
צפון תאילנד למשפחה מטיילתלילה אחד או שניים בפאי זה ביזבוז.
כדאי לנסוע לפאי לפחות ל4 לילות.
אבל.......
לילדים אין שם הרבה מה לעשות
-
צפון תאילנד למשפחה מטיילתעדיף לישון את כל ה 6 לילות בצאנג מאי.הנסיעה לפאי לא קלה בכלל.מאות עיקולים וסיבובים.ועדיף מאוד לקחת מדריך טיולים לטיולים פרטיים.אחת כזו היא אורית מצאנג מאי שאני ממליץ עליה מאוד. [email protected]
-
צפון תאילנד למשפחה מטיילתמסכים עם קודמיי אין לילדים קטנים מה לעשות בפאי..
פאי היא ייעד תרמילאי בעיקר..
-
צפון תאילנד למשפחה מטיילתאני מציע שתקחו טיול ג'יפים פרטי - לא מההמוניים של טאנה ורד בריק - ותתפרי לך את הטיול לפי ההעדפות שלך.
לגבי חוויית החיות ושבט ארוכי הצוואר אני לגמרי מזדהה איתך לגמרי. אנחנו הורדנו את שבט ארוכות הצוואר לגמרי מהמסולול (על אף שהוצע לנו על ידי החברה). לגבי חוויית הפילים, פסלנו גם את פעילות הפילים הסטנדרטית של רכיבה/מופע. בדיוק בשבילך יש בצפון את Elephant Nature Park, שכל העדר שלו (כ 40 פילים) הם פילים שניצלו מכל מיני סיפורים קשים ושוקמו בחווה. חווייה של יום שלם שמוקדש כולו לאהבת בעלי חיים. יש גם חוות דומות אחרות, אני מניח, אם כי לא הרבה.
אני מציע שתצרי קשר עם אחת מחברות הטיולים שמציעות טיולי ג'יפים פקטיים. זה ירחיב את האפשרויות שלכם כי לא תהיו כבולים בלינה רק לצ'אנג מאי. יש בצפון כמה מסלולים אפשריים בנושא וכדאי לעשות את זה לעומק.
דוד