טיסות לארה"ב
-
שאלה לבעלי הנסיון בטיסות לארה"ב
אנו מתכננים לטוס לניו יורק (זוג) לקראת סוף אוגוסט כשמחירי הטיסות יורדים ולחזור ארצה משיקגו.
מתלבטים אם עדיפה טיסה ישירה לניו יורק או עם קונקשן ואם כן היכן כדאי לעשות את הקונקשן ואיזה מרווח זמן להשאיר בין הטיסות.
חזרה חייבים קונקשן. היכן לעשות אותו וכמה זמן להשאיר.
כמו כן אשמח להמלצות לאתרים טובים להזמנת טיסות. האם יש אתרים שמאפשר לראות באילו ימים בחודש הטיסות זולות יותר?
תודה לכל העוזרים. נשמח לכל עצה או טיפ.
-
טיסות לארה"באני בד"כ עושה חיפוש טיסות ב google flights ובאתר טרווליסט (במקרה שלך צריך לחפש בקטגוריית יעדים מרובים או חזרה מיעד אחר) ואחרי שמצאתי טיסות שמתאימות מבחינת מחיר וזמנים יוצר קשר עם סוכנות ישראלית ומבצע דרכה את ההזמנה (בסוכנות זה בד"כ יוצא כמה דולרים יותר).
אם הפער הוא קטן הייתי הולך על ישירה לניו יורק אבל אם הפער משמעותי ממליץ לקחת טיסה עם קונקשיין של שעתיים לפחות באירופה.
אם מתכננים גם לטוס מניו יורק לשיקגו ממליץ לנסות ולכלול את הטיסת פנים בתוך העסקה של הכרטיס הבינלאומי.
עופר
-
טיסות לארה"בתודה. אחפש טיסות לפי הצעתך.
ההפרש בין טיסות ישירות לטיסות עם עצירה אחת אינו גדול. השאלה שאני מתלבטת בה היא אם לא יהיה קשה מדי לטוס 12 שעות רצוף. האם כדאי חנית בינים כדי לחלוץ את הרגליים או שעדיף להגיע כמה שיותר מהר. מה יותר מעייף? מעדיפה לא להתחיל את הטיול (שלושה שבועות) הרוגה מעייפות.
אשמח לשמוע עוד דיעות.
-
טיסות לארה"בבדרכ ההפרש לא מועט.
אבל הרוגה מעייפות תגיעי בכל מקרה, אם את לא נוהגת לישון בטיסות.
כי דרך אירופה, הטיסות הן טיסות בוקר (או מאוד מוקדמות או קצת יותר מאוחרות) וזה אומר שינה לא מושלמת בלילה לפני הטיסה, ולהוסיף עוד כמה שעות קונקשיין למסלול רק מעייף לטעמי.
עדיף לטעמי , טיסת לילה ישירה.
-
טיסות לארה"בהאופציה המועדפת עלי היא טיסת לילה ישירה. מגיעים עייפים בלילה, נרדמים חצי מהזמן, שורדים עוד כמה שעות וזה נגמר. לא קל, אבל עדיף על בזבוזי השעות והריצות בין הקונקשינים.
-
טיסות לארה"בכפי שאמרתי , אתה צודק בהחלט.
אך יש לזכור שלעיתים יש הפרשי מחיר מאוד משמעותיים לעצירה באירופה.
כמו כן, אם היעד הסופי אינו ניו יורק, יתכן ועדיפה עצירה באירופה ומשם ישירות ליעד (מיאמי/SFO וכו)
אני ראיתי מחירים של 650$ ליעדי ארהב בחגי תשרי לפני כמה חודשים ,דרך אירופה, שהמחירים הישירים היו 1100$ וצפונה. למשפחה של כמה נפשות זה הפרש מאוד משמעותי.