ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות ליוון- אבודה לגמרי

פורום טיולי משפחות
    6
    7
    1883
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mayangilboa
      mayangilboa נערך לאחרונה על ידי

מתכננים טיסה ליוון באוגוסט. זוג עם שני בני חמש. התכנון המקורי היה 12 יום בצפון (יומיים אתונה 4 ימים פליון 4 ימים זגוריה ועוד יום מטאורה), למרות שעכשיו אני משתעשעת האפשרות של טיול בפלפונוס. התחלתי להסתכל על טיסות, הטיסות הישירות היחידות שראיתי היו של אל על ואיגאן. המחירים נראו לי לא סבירים בסביבות 500 דולר לכרטיס. מתלבטת לגבי כמה דברים 1. העם שווה להזמין כבר או להמתין שיתחילו צ'רטארים. האם יש בכלל צ'רטארים לאתונה/סלוניקי והאם הם מאפשרים גמישות עם התאריכים לטיול ארוך ולא לנופשון שכולל גם מלון? האם 500 דולר לכרטיס זה מחיר סביר? ומאיזה אתרים אתם נוהגים להזמין? 2. לגבי אזור הטיול צפון או דרום ? אנחנו משפחה שאוהבת טיולים ומסלולים ומחפשים שילוב של מסלולי טבע עם בטן גב ובעיקר כמה מוקדים שמהם נוכל לצאת לטיולים יומיים ושהייה ממושכת יותר בכל אתר. לאחרונה הילדים מביעים עניין במיתולוגיה היוונית אז אולי גם טיפת ארכיאולוגיה יכולה להוסיף עניין. 3. במידה ונשארים עם התוכנית של הטיול לצפון האם שווה לחזור דרך סלוניקי או אפילו לטוס ולחזור מסלוניקי ולוותר לגמרי על אתונה?

המון תודה לכל העונים והעונות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ציידת ערפדים
        ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

טיסות ליוון- אבודה לגמרי

הי מעין, אין לי בשורות עבורך. אני נוסעת השנה ליוון ומכיוון שזו נסיעה שאני מתכוננת אליה כבר כמה שנים (אנחנו פוגשים משפחה נוספת שם ולכן היינו צריכים לחכות שהלו"זים יסתדרו), אני יכולה להגיד לך שהמחירים גם של טיסות ליוון וגם של שכירות רכב ביוון מאד עלו לעומת שנים קודמות. אני קניתי כרטיסים לפני כמה חודשים במעט פחות מ-300 דולר, ולקנות כרטיסים עכשיו ב500 נשמע לי הגיוני, אבל באופן אישי לא הייתי משלמת סכום כזה לטיסה של שעתיים ליוון. אין לי ניסיון בצ'רטרים אז לא יכולה לייעץ לך בעניין זה.

לגבי הטיול עצמו, אנחנו כבר עשינו טיולים עם ילדים לכמה מדינות ים תיכוניות - קפריסין ואלבניה - ותמיד משלבים אתרים ארכיאולוגיים, בד"כ קשורים למיתולוגיה היוונית. האתרים הרבה פחות מסודרים וממוסחרים מאשר בישראל (אם את חושבת נניח על קיסריה כמייצגת) ולילדים שלי היה ממש כיף להסתובב במקומות כאלה. זה דורש כמובן הכנה ותיווך של ההורים כשמדובר בבני 5.

אגב, אם את מחליטה שיוון יקרה, קפריסין מקסימה ואפשר לעשות שם טיול יפהפה שמשלב טיולי טבע והיסטוריה, מסלולין ובטן גב. אני כתבתי סיפור טיול חלקי ואחרים (כמו יובל ס עם ילדים מתבגרים) גם כתבו על כך.

• אמירה מור
          אמירה מור נערך לאחרונה על ידי

טיסות ליוון- אבודה לגמרי

היי

תבדקי באתר kyscanner

יש טיסה ישירה בתאריך 1/8-12/8

בעלות של 361$

בכל מקרה באתר זה יש לך אופציות חיפוש טובות.

• dyarok
            dyarok נערך לאחרונה על ידי

טיסות ליוון- אבודה לגמרי

תבצעי חיפוש ב ita matrix תחת אפשרויות החיפוש הבאות:

ליד יעד תסמני באפשרויות nearby גם אתונה וגם סלוניקי

בתאריכי חיפוש תבחרי באופציה- calendar of lowest fares החל מה- 1.8 (או כל תאריך אחר שמתאים לך, יתן תוצאות חודש קדימה מהתאריך המצויין)

ובימים תסמני טווח שמתאים לך 13-15 או כל טווח אחר.

בדקתי עבורך ובמגוון צרופים ובתאריכים שונים וימים עדיין יש טיסות עם אאגיאן במחיר 337$ עם צירופים שונים של אתונה/סלוניקי שיאפשרו לך גמישות בתכנון.

רק לזכור שאת ההזמנה מבצעים באתר של אאיגיאן עצמה, עם כל ההתניות לגבי כבודה וכו'.

בהצלחה

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

כל אחד והסביר שלו

מבחינתי 500$ במחלקת תיירים ליוון ממש בלתי סביר, אין מצב שאני אטוס ליוון במחיר כזה.

לא הייתי שם שקל מעל 300$ - כולל מזוודות וגם זה נראה לי יקר מידי.

אני מנחש שהמטוס יצא מלא ויהיו עליו לפחות 50 נוסעים ששילמו 500$ על כרטיס (ויהיה יותר ממטוס אחד כזה) כך שמבחינתם המחיר סביר.

רק את תוכלי להחליט מה סביר לך

• זיוה
                זיוה נערך לאחרונה על ידי

כל אחד והסביר שלו

בלי קשר למחיר, מבחינת המרחק בוודאי לטוס או לחזור או שניהם אל/מ-סלוניקי.

בסיבוב שלנו היה גם דלפי, אבל עם ילדים זו עוד תחנת דרך ונדמה לי שכבר קצת טרטור. בתוואי שלכם אני מציעה לבדוק (כותבת כאן רק לבדוק, לא בגדר המלצה, לא הייתי) את התאטרון דל dodoni, ממערב ליונינה.

האתר הארכאולוגי של דודוני

ובקר למחיר - אכן גבוה בשביל טיסה כזאת קצרה. בתקופה הזאת של השנה לכל ותיקי הפורום כבר מזמן יש כרטיסי טיסה. כלומר, לא דוחים קניית כרטיסים למאי. אני לא יודעת אם התקציב שלכם יכול לעמוד בזה כרגע או לא. אם יש עוד על מה לדבר אולי המחיה הנוחה ביוון תאזן את התקציב.

• mayangilboa
                  mayangilboa נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה כולכם

מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיד תודה לכל האנשים הבאמת נחמדים שתרמו מזמנם ומרצם לענות לי, זה לא שאני כפויית טובה פשוט הייתי עסוקה בלהתבאס. ואז בלהתבאס עוד קצת.

גם אני כמוכם יודעת כמה זמן מראש צריך להזמין כרטיסים לאוגוסט אבל מה לעשות שבמקום העבודה התעכבו והתעכבו והתעכבו עם האישור לחופש עד שבאמת כבר לא נותרו כרטיסים סבירים.

אז אחרי שסיימתי להתבאס החלטנו לשנות כיוון, נוסעים מיד אחרי החגים לשבוע-שבועיים טרם החלטנו לאן משתעשעים ברעיונות  מדרום איטליה ועד הונג-קונג

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון