ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחשב נייד בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    14
    31
    15244
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • SJM
      SJM נערך לאחרונה על ידי

מחשב נייד בארה"ב

אתה צודק. התכוונתי לשירות העסקי. אין לי מושג מה הולך עם השירות למחשבים פרטיים. מה שכן, במחירי ארה"ב, כדאי כבר לבחור מחשב מסדרת העסקיים שלהם - Latitude. גם איכות הבניה טובה יותר, והם כבר מגיעים עם 3 שנות אחריות בינלאומית.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronshul
        ronshul נערך לאחרונה על ידי

מחשב נייד בארה"ב

סתם הערה, לא קשור אם את קונה בארץ או לא, תוודאי כי המחשב מגיע עם כונן SSD.   הרבה אנשים קונים נייד עם מעבד חזק אבל לא שמים לב שצוואר הבקבוק של המחשב נשאר הדיסק הקשיח.

עדיף אפילו לוותר על דור במעבד אבל לא להתפשר על SSD.

• shemer_t
          shemer_t נערך לאחרונה על ידי

מחשב נייד בארה"ב

צודק עקרונית, אבל צריך לזכור שנפח ה-SSD קטן בהרבה (לפחות עבור אותו כסף) מכונן קשיח, ומכיוון שמדובר על לפטופ, לא תמיד החלפה/תוספת נפח במקביל היא טריוויאלית.

• SJM
            SJM נערך לאחרונה על ידי

מחשב נייד בארה"ב

במחשבים בהם יש כונן CD ניתן לקנות מגירה להארדיסק נוסף שתחליף את כונן ה CD. לי במחשב יש SSD 120GB למערכת ההפעלה ועוד דיסק רגיל של טרה בשביל איכסון. קוראים לזה 2nd HDD Caddy/Tray וזה עולה 50-100 ש"ח באיביי.

• yaar3
              yaar3 נערך לאחרונה על ידי

לפני שנה רכשתי מאמאזון ACER Refurbished

14"

מסך מגע

FULL HD 

עם ווינדוס

בשל היותו  Refurbished    היה חצי מחיר מישראל, 

שווה ביותר

לא היו שום סימני שימוש , פשוט הגיע בקרטון  חום   ללא  סימני היצרן  וללא מסמכים. 

משמש אותי  בנאמנות, 

לגבי אחריות-  

השתמשתי בו שבועיםם בארהב,  בד"כ אם  עובד,  אז  ימשיך להיות תקין. 

וגם לגבי הכניסה לישראל,  אם  מישהו היה בודק  ,  כבר היה את   השם שלי במסך  בהדלקה,  

שמתי תמונות על הדסק טופ

שמרתי עליו כל מיני מסמכים ואתרים,  היה ברור שזה לא מחשב חדש . 

מקלדת  וכבלים  -

לכבל יש שני חלקים ,  החלק  של השקע    המתחבר לשנאי, ממילא היה קצרצר  אז החלפתי  בכבל עם שקע ישראלי   1.80 מטר. 

ולגבי המקלדת, באותה חנות  של ציוד מחשבים  ותקשורת בארץ,  רכשתי  מדבקות אותיות,  זהובות  עם רקע שקוף

שהודבקו על המקלדת. 

אם מתאמצים רואים  שיש הדבקה,  לרוב זה ממש לא מפריע. 

הכל ביחד פחות מ 50 ש"ח 

היות  והביקור התחיל אצל המשפחה,  החבילה נשלחה אליהם והמתינה שם,  ברור שזה לא מתאים לכולם. 

רשת זולה בה רכשתי הרבה ציוד אלקטרוני  היא -

new egg

גם עם בסט ביי היו לי הרבה הצלחות 

best buy

• SJM
                SJM נערך לאחרונה על ידי

לגבי המשפט "בד"כ אם עובד, אז ימשיך להיות תקין", בתור אחד שעובד בתחום אני יכול להגיד שזה ממש לא נכון. תקלות יש גם במחשבים שעבדו בצורה מושלמת חודשים/שנים, וזה לא משהו נדיר או יוצא דופן.

אם המחשב לא עולה המון, אפשר לוותר על אחריות. אם זה מחשב חזק שעולה הרבה גם בארה"ב, לא הייתי קונה משהו בלי אחריות בינלאומית.

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אם קונים באמזון, אני ממליץ מאוד לשלוח את החבילה ללוקר של אמזון ולא לבית המלון, כי יש הרבה מאוד יתרונות. בסן פרנסיסקו וגם בניו יורק יש המון לוקרים. כמעט כל 10 בלוקים.

פרטים נוספים בטיפ שפירסמתי.

• GuyLiat26
                    GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

היי עמיחי, קראתי את הטיפ שלך בנוגע לשליחת דברים מאמזון לבית המלון.

אנחנו תכננו לעשות כך והאמת שלא היה לי מושג על עמלה שבית המלון עלול לגבות, תודה על הטיפ.

השאלה שלי אליך היא- אנחנו מתכננים לקנות מספר חפצים דרך אמזון ולשלוח אותם לבית המלון (מצלמה, פלפון, כבלים ומתאמים לארה"ב, ספרי קריאה.. לא מעט דברים). השאלה היא האם כמות כזאת של דברים, כשחלקם גדולים יחסית, יהיה אפשרי לשלוח ללוקר? והאם בלוקר יש את האפשרות למשלוח תוך יומיים ללא תוספת תשלום למשלוח?

בתודה,

ליאת.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

משלוח למלון לוקר וכו'

אמאזון לוקר:

קודם כל - לא בכל מקום יש אמאזון לוקר, ואכן לא כל פריט אפשר לשלוח ללוקר.אם זה אפשרי, אז מהלך הצ'ק אאוט באתר של אמאזון תוכלו לבחור לוקר רלוונטי.

אפשר פשוט לעשות הזמנת דמה (לא ללחוץ על אישור סופי) ולראות מה האפשרויות

לגבי הלוקר - שימו לב שכעקרון הוא מוגבל ל-3 ימים. אם זה יגיע יותר משלושה ימים לפני שאתם מגיעים לאיזור, תצטרכו לבקש מאמאזון להאריך את הלוקר וזה לא תמיד מצליח. אם זה יגיע אחרי שתעזבו - לא תאספו ובסוף ההזמנה תבוטל.

אגב - כל מדיניות המשלוחים (מהיר, איטי, חינם, פריים וכו') רלוונטי גם ללוקר

לגבי מלון:

חשוב לבדוק מראש עם המלון האם האם מאפשרים קבלת משלוחים, האם זה כרוך בתשלום, כמה זמן מראש אפשר לשלוח משלוחים וכו'. בהרבה מקומות השירות יהיה חינם, אבל יש גם כאלה שלא. אגב, בכל מקרה מקובל לתת טיפ לפקיד הקבלה/שוער שמוסר לנו את הדברים. לרוב סביר לשלוח עד שבוע לפני שמגיעים. אני כותב על החבילה - עבור פלוני אלמוני שעושה צ'ק אין ביום 1 בינואר. ככה הם יודעים לשמור לי את זה.

באופן אישי לא נתקלתי במקרה שחבילה "נעלמה", אבל אני מניח שהסיכון קיים ואז לך תוכיח. כך שלא הייתי בונה על זה עם פריטים יקרים.

אם משום מה היתה תקלה והמשלוח הגיע אחרי שעזבתם את המלון אתם בבעיה מסויימת. ככלל במלון יעזור לכם עם משלוח חוזר, אבל זה קצת יותר מורכבת ולא תמיד מצליח.

בחלק מהמקומות (לא באמאזון) יש גם שירות site to store. למשל ברשת וולמארט. זה דומה לרעיון של אמאזון לוקר אלא שהחבילה מחכה לנו בשירות הלקוחות של חנות פיזית של הרשת. היתרון (בהשוואה לאמאזון לוקר) שיש בן אדם שמעורב בתהליך ותוכלו להרים טלפון לחנות אם יש בעיה. שימו לב כמובן לשעות הפתיחה של דלפק השירות שלא בהכרח זהות לשעות הפתיחה של החנות

• עמיחי13
                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לוקר של אמזון מוגבל במקום. כמה מקום יש שם? זה מאוד תלוי - הרי זה תלוי בהזמנות של אנשים אחרים. כאשר אתם בתהליך הזמנה באמזון אתם יכולים לבחור במקום כתובת לוקר, ואז אמזון יבדוק את הזמינות.

ככה נראה לוקר של אמזון (לרוב בתוך חנות או מגרש חניה)

אם לא נשאר מקום בלוקר - פשוט תבחרו לוקר אחר. לדוגמא - בביקור האחרון שלי בניו יורק מצאתי 5 לוקרים שונים של אמזון כולם במרחק הליכה מהמלון שלי. כך שלא הייתה בעיה. גם בסן פרנסיסקו העיר וברחבי עמק הסיליקון יש המול לוקרים (איך לא).

אם ביצעתם הזמנה בהצלחה - אז זה אומר שיש מקום בלוקר (ששמור לכם). לפעמים יגיעו עבורכם כמה חבילות ביחד ואז אמזון ישימו אותן בתא אחד גדול בלוקר.

לגבי עלות משלוח - אם יש אפשרות משלוח לכתובת תוך יומיים אז לוקר יהיה באותם תנאים.

מה שאני אוהב בלוקר - אם לא אספתם את החבילה תוך 3 ימים - החבילה תוחזר לאמזון באופן אוטומטי ואתם תזוכו בכרטיס האשראי שלכם - וזה אפילו בלי לבקש.

עלות עמלה בבית מלון - בבתי מלון גדולים לרוב תהיה עמלה של 7-10$ לכל חבילה. אין חוקים - לפעמים גם כתבו שיקחו עמלה אבל לא גבו אותה בפועל. בבתי מלון גדולים בוגאס תמיד יגבו את העמלה, אין חריגים. בבתי מלון קטנים או משפחתיים לרוב לא תהיה עמלה.

• GuyLiat26
                          GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי.

תודה רבה רבה לשניכם!!

אשקול אם כך את העניין ואבדוק בבית המלון האם הם גובים עמלה או לא.

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון