סים אנגלי
-
שלום,
אני טסה בקרוב לאנגליה, וברצוני לקנות סים מקומי.
אני נוחתת בהיתרו ומשם לוקחת רכבת לקיימברידג׳.
האם יש אפשרות לקנות סים בשדה התעופה?
האם יש הבדל בסימים בין החברות השונות שקיימות שם?
-
סים אנגליבביקור בלונדון הייתה לי חבילת אינטרנט למכשיר אז לא ביררתי לגבי סים מקומי.
אבל מצרף לך כאן תמונה של שלט על מכונה למכירת סים בשדה בהיתרו באזור איסוף המזוודות, אולי יעזור.
-
סים אנגליתודה,
אני צריכה לבדוק את האפשרות הזו, אולי זה מה שאני אעשה כי לא ממש בא לי להתחיל להסחב עם המזוודה ברחבי העיר.
-
סים אנגליאגב התמונה מופיעה אצלי במחשב ישרה, רק כאן באתר היא מופיעה על הצד.
-
סים אנגלילמה להיסחב? תעשי צ'ק אין למלון, ואחר כך תלכי לקנות סים בנחת בעיר.
-
סים אנגלילמה לא לבוא עם סים מישראל? של גולן, פלאפון או מישהו אחר?
למשל הדיל של גולן של 150 ש"ח (כולל הסים) ל-6 גיגה גלישה, ושיחות והודעות לארץ? נכון שזה לא כולל שיחות מקומיות אם זה חשוב לך, אבל ברגע שיש הרבה גלישה השיחות המקומיות אלו לא בעיה. 150 ש"ח הם בקירוב 25 פאונד.
התמונה שצרף עמיחי לא מספיק ברורה לי כדי להבין מה מקבלים ב 10 פאונד. אם הצלחתי לקרוא מדובר על 300 מגה שזה גבולי למדי. ואם כבר עולים לחבילה של 20 פאונד - ההבדל מול גולן בכלל לא גדול...
-
סים אנגליבדקתי בתמונה המקורית ברזולוציה גבוהה. החבילה מכילה 500MB של גלישה - שזה לגמרי מספיק לטיול (ניווט + ווטסאפ + גלישה אקראית, לא סטרימינג).
אפשר גם לקנות בכל קיוסק סים של לברה, מאוד משתלם.
החבילה של גולן כדאית אם רוצים נפח גלישה גבוה, או אם מאוד חשוב להתחבר לרשת כבר בנחיתה.
-
סים אנגליאני אנצל את השרשור בעניין דומה...
אני זקוקה לאפשרות לשיחות מקומיות בלבד (מול הנהג מונית, מול מסעדות שהזמנו וכו') ולא רוצה לשלם בשביל זה לחברות בארץ סכומים מופרכים (אני נוסעת ללא חבילה ומסתמכת על הוויי-פיי במלון),
מה האופציות שלי?
-
סים אנגליהיות וגם אני הייתי באותו מצב: סים מקומי שמתאים למה שתיארת. אני קניתי בזמנו דיל של סים חינם שעליו הטענתי 10 פאונד (מחיר המינימום). מזה היה יורד לי לפי כמות השימוש: 3 פני לדקת שיחה, 2 פני לטקסט, 1 פני למגה בייט גלישה. זה הספיק יפה לכמה שבועות טובים של שימוש.
לפחות בחברה (זה הדיל) שאני קניתי לא מצאתי אופציה של פחות מ-10 פאונד, אבל אני ממילא נשארתי בבריטניה לפרק זמן ארוך יחסית.
אופציה 2: להטעין כסף בסקייפ ופשוט להתקשר דרכו רק כשאת ליד ווייפיי. מוגבל למדי, אבל זו האופציה החלופית היחידה שחשבתי עליה.
-
סים אנגליחפשו את רשת החנויות carphone warehouse, יש להם סימים של כל הרשתות הבריטיות בכל דיל סוג וצורה. הרבה סניפים בתוך לונדון.ליד היתרו לא נראה לי שיש.
-
סים אנגליאני נוסעת לקיימברידג׳, אין לי כ״כ מלון לעשות בו צ׳ק אין
-
סים אנגליהאם מישהו שמע/ מכיר את lycamobile?