שבוע בפרו
-
שלום לכולם, אני ואישתי בני 30 רוצים לטוס לטיול בדרום אמריקה ל3 שבועות בחודש יולי. שבוע אחד נבלה בפרו. למיטב הבנתנו יש הרבה מה לראות אך בגלל הזמן הקצר אשמח לשמוע על כמה דברים שהם חובה וגם הסדר לבקר בהם.. (מאצ'ו פיצ'ו כמובן).
תודה מראש לעוזרים
-
רק שבוע אחד?נראה לי שעדיף לבלות את כולו, או לפחות את רובו המכריע, באיזור קוסקו: סיור בעיר עצמה ובאתרים הסמוכים לה; טיול בעמק הקדוש, באתרים הארכיאולוגיים ובשווקים; אוכל טוב ומסיבות; וכמובן ביקור במאצ'ו פיקצ'ו, שאפשר גם לשלב עם טרק קצר. אני לא מאמין שתספיקו יותר מזה בשבוע. מכיוון שאתם בכל מקרה חייבים לעבור דרך לימה, כדאי להקדיש גם לה יום אחד - המרכז הקולוניאלי, ביקור באחד המוזיאונים, הליכה על הטיילת של שכונת מיראפלורס לאורך הים, וקפיצה למרכז הקניות הנהדר לארקומאר.
-
רק שבוע אחד?תודה רבה! אני בהחלט אקרא עוד על כל הדברים שציינת פה ואנסה לתכנן את זה למשהו מסודר
-
רק שבוע אחד?רק שבוע אחד למדינה בגודל כזה זה כמו לבקש ללמוד את כל התורה על רגל אחת
כמי שחיי שנה וחצי בקוסקו פרו חוץ מהאתרים הארכיאולגים ממולץ גם לבקר במוזאון השוקולד במרכז העיר והמוזאון לצומח שנמצא רחוב אחד מהפלאסה דה ארמס
-
רק שבוע אחד?תודההה