ג'ט לג וילדים...
-
שלום מנסיונכם,
אנחנו נגיע עם 2 ילדים בני 11 ביום שלישי בבוקר אחרי טיסת לילה ישירה ללוס אנגלס, ננוח יום שלישי
יום רביעי ניסע לספארי בסן דייגו
חמישי לעולם הים
שישי למידווי לסיור בבוקר וחזרה ללוס אנגלס
רציתי לרכוש לחמישי ב19.30 בערב בסן דייגו (אחרי עולם הים) כרטיסים למלך האריות האם מנסיונכם של הג'ט לג אצל הילדים זה מעשי? שלא ירדמו לי באולם...
(אין שום מקום אחר שנגיע וזה מופיע ומאד רציתי שיראו את זה...)
תודה
-
ג'ט לג וילדים...מנסיוני הג'ט לג הקשה זה דווקא בחזרה לארץ.
שנה שעברה בלילה הראשון בלוס אנגלס התעוררנו מאוחר ואח"כ הכל יסתדר... בחזרה לקח לנו שבועיים. פשוט שמגיעים לא לנוח לצאת ישר לפעילות...
-
ג'ט לג וילדים...סליחה התכוונתי שבלילה הראשון התעוררנו לפנות בוקר מוקדם בסביבות ארבע- חמש ואח"כ הכל הסתדר...
-
ג'ט לג וילדים...אם תבלו את כל היום בעולם הים ומשם ישר תמשיכו להופעה אין סיכוי שהם יחזיקו מעמד. גם לכם יהיה מאד קשה.
אם תתנו להם כמה שעות לישון בין לבין, יש סיכוי שיחזיקו מעמד.
מהג'ט לג בדרך לארה"ב לקח לי שבוע להתאושש. בחזרה לארץ אחרי 3-4 ימים כבר היינו בסדר.
כשנסענו בזמנו עם ילדים לארה"ב היה דומה מבחינת ההתאוששות.
-
ג'ט לג וילדים...אצלי באופן אישי לוקח לי כמה ימים להתאושש באופן מלא מהג'ט לג. לילדים לקח טיפה פחות, אבל גם יותר מיום.
אבל לדעתי הבעיה שלכם היא לא רק הג'טלג. כל החלק הזה במסלול מרגיש לי טיפה עמוס, וכתוצאה מכך - אני בהחלט חושש ההופעה בערב
אני מבין שנוחתים ב-6 בבוקר (או משהו בסגנון) בטיסה הישירה וישנים את הלילה הראשון אצל המשפחה?
סביר מאד להניח שתתעוררו מאד מוקדם ביום הזה. אם היתם ישנים במלון בלוס אנג'לס יכולתם לנצל את הג'טלג ליציאה מוקדמת לכיוון סן דייגו. אבל בגלל שמדובר על לינה אצל המשפחה אני מניח שבפועל תצאו לדרך רק בשעה שמונה אחרי שכל המשפחה תתארגן. מה שגם אומר שעות העומס, ולכן הנסיעה יכולה גם לקחת 3 ואפילו 4 שעות (תלוי מאיפה בלוס אנג'לס).
נדמה לי שמדובר על אוקטובר. להבנתי אין עדיין שעות פתיחה, אבל הייתי מהמר על 9-17. אתם תגיעו אי שם בסביבות 11.
בערב עוד תרצו להתמקם פעם ראשונה במלון, לאכול, אולי סופר, ובהחלט יתכן שתלכו לישון מוקדם (8-9 זה בהחלט אפשרי עדיין).
בגדול סי וורלד פתוח באוקטובר 10-17. אני מניח שתנצלו את כל הזמן. אז לכאורה אפשר ב-5 לנסוע למלון להתקלח ולהתרענן, ארוחת ערב ואז הופעה.
אבל אתם בהחלט עשויים להיות עייפים. מכל מה שעבר עליכם - הן ביום של סי וורלד (הרבה שעות בשמש, מתקנים וכו') והן מכל הימים האחרונים.
כך שבהחלט יש עדיין סיכון מסויים בללכת להופעה בערב.
-
ג'ט לג וילדים...תודה רבה
הכרטיסים הוזמנו תחזיקו אצבעות שלא נישן חחח
נראה לי שאני צריכה להזמין חופשה שנחזור להתאושש מהחופשה הזו

-
ג'ט לג וילדים...אצלי הג'ט לג חזק מאוד בנסיעה למערב ארה"ב ובלילות הראשונים אני מתעלפת.
שנה שעברה הילדים נסעו פעם ראשונה ( מערב קנדה אותו הבדל שעות ) וגם להם היה מאוד לא קל בערבים.
אני לא הייתי קונה בשום אופן כרטיסים להצגה באולם חשוך בערב.