ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה עם בת שנתיים

פורום טיולי משפחות
    4
    17
    8741
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ficfic
      ficfic נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רציתי לשאול בבקשה מספר שאלות:

1. האם מישהו פה טס עם פעוט והשתמש בכיסא בטיחות לרכב בתוך המטוס? אם כן, אשמח לדעת פרטים, איך לברר האם הכיסא מתאים? איך עברה הטיסה וכו'

2. למי שלא, איך הפעוט בעצם יושב בבטיחות במטוס?

3. שמעתי לגבי העניין שהבידוק הבטחוני במספר שדות תעופה הוא מאוד קפדני ומבקשים להשליח בקבוקי מים וכו', אני חושבת לטוס לשוויץ, מה עם אוכל, שתיה, ומשחות, מגבונים של התינוקת? את מי לשאול מה מותר ואסור?

4. שוב בעניין כיסא הבטיחות, האם מישהו שכר רכב בחו"ל וביקש שם תוספת של כיסא בטיחות? איך אתם יודעים שהכיסא אכן בטוח (לא עבר תאונה, לא פגום או התיישן)? הבעיה היא ברגע שלא אוכל להתקין את הכיסא במושב במטוס, אז סביר להניח שהוא יקבל הרבה מכות בבטן המטוס, ומי יודע אז מה יהיה מצבו מבחינה בטיחותית, האם איזה חלק שלו לא יהרס?

תודה וסליחה על האורך,
      ובכלל אני קוראת כאן ומקבלת אינפורמציה רבה ומועילה
      Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירלי
        שירלי נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם בת שנתיים
        הי
        קודם כל חשוב אם בזמן הטיסה התינוקת תהיה לפני או אחרי שנתיים. כי אחרי גיל שנתיים היא משלמת כרטיס טיסה ואז יושבת רגיל במקום משלה. אם עוד אין לה שנתיים היא צריכה לשבת על אחד ההורים. בגיל יותר קטן (עד 8 חודשים לערך) מקבלים בחלק מהטיסות עריסות שניתן לחבר לקיר, או לעלות עם הכסא בטיחות ואם יש מקום פנוי לשים ליד, אבל במידה ואין מקום פנוי והטיסה מלאה, זו קצת בעיה...
        אין בעיה לעלות עם מגבונים ומשחות, רק לא עם מים.
        • nailicq
          nailicq נערך לאחרונה על ידי

טיסה עם בת שנתיים
          אנחנו טסנו עם ילד שהיה קצת פחות משנתיים. עד גיל שנתיים משלמים בעצם כרטיס לתינוק (כמעט כלום) ואז לא מקבלים כיסא לילד. בזמן המראות ונחיתות מחברים את הילד עם חגורת בטיחות נוספת לאחד ההורים.
          עם הילד עבר את גיל שנתיים, משלמים כרטיס לילד ואז כמובן מקבלים בשבילו גם כיסא. אני חושבת שמה שקובע זה גיל הילד בדיוק בזמן הטיסה, אבל אני לא בטוחה(כדאי לברר בחברת התעופה).
          אנחנו לקחנו את הכיסא מהבית. עטפנו אותו בנילון פצפצים ושלחנו לתא המטען עם המזוודות. זוהי האופציה הטובה והזולה ביותר. בחברות ההשכרה אין לך מושג מה תקבל וזה גם עולה הון תועפות (כמעט כמו מחיר של כיסא חדש).
          • ficfic

אני מחדדת מעט את השאלה
            שירלי וnailicq תודה על התגובה. ברשותם אוסיף:

לא חשוב עבורי אם הילדה תהיה בת שנתיים בזמן הטיסה, אני בכל אופן מתכוונת לרכוש לה מקום משלה, הבנתי שזה יותר בטיחותי. (אגב, היא תהיה מספר שבועות מגיל שנתיים) שאלתי היא האם משהו התקין כיסא בטיחות לאוטו במושב של המטוס. אצרף פה כתבה שקראתי לגבי העניין

זה מתוכה:

בהסתמך על המלצות ארגון התעופה האמריקאי (ה-FAA) וארגון רופאי הילדים האמריקאי, גם בארגון בטרם ממליצים להושיב תינוק במושב בטיחות בעת הטיסה - בדיוק כפי שעושים במכונית. את מושבי הבטיחות האישיים שיש לכל משפחה עם תינוק ורכב מומלץ לקחת לטיסה, לעגן אל הכיסא באמצעות חגורת המטוס בזמן הטיסה וגם לעשות בהם שימוש אחר כך -בכל הנסיעות בטיול

איך ילד בן שנתיים יושב לבד בכיסא מטוס? לא נשמע שהוא מאובטח לכיסא?

זה הקישור:
            http://216.239.59.104/search?q=cache:gdtzUeTeyRAJ:http://www .haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml%3FitemNo%3D340236% 26contrassID%3D2%26subContrassID%3D7%26sbSubContrassID%3D0+% D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%98+%D7%91%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%94+%D7%9 B%D7%99%D7%A1%D7%90+%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA+sit e:http://www.haaretz.co.il&hl=iw&ct=clnk&cd=1&am p;gl=il

תודה
            • nailicq

אני מחדדת מעט את השאלה
              אני מכירה את כל ההמלצות הללו של בטרם.
              אני פריקית של בטיחות (כולם חושבים שאני היסטרית). הילדים שלי לא נוסעים מטר בלי כיסא בטיחות. (הגדולה בת 9 ועדיין נוסעת בבוסטר), אבל זה ממש לא מעשי לטוס עם כסא בטיחות. קודם כל אני די בטוחה שלא יסכימו לעלות את הכיסא לתוך המטוס.
              דבר שני, חגורת הבטיחות במטוס היא חגורת אגן בלבד וכדי לחגור כיסא בטיחות צריך כמעט לכל הכיסאות חגורת אגן כתף, כך שבכל מקרה אני לא רואה איך אפשר לחגור את הכיסא.
              • מיכל א
                מיכל א נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טסנו עם פעוט בן שנתיים
                והעלינו את כסא הבטיחות שלו אל המטוס. את כסא הבטיחות חגרתי אל המושב והילד ישב בנוחות כל הטיסה (וגם ישן חלק גדול מהדרך).
                כסא הבטיחות הוא גבוה ולכן אי אפשר לפתוח את מגש האוכל עד הסוף, בגלל שהוא קצת יותר רחב מהמושב צריך להרים את אחת הידיות ולהשאיר אותה מורמת כל זמן הטיסה (היה קצת קשה לחבר את האוזניות בידית הזו) וכמובן, אם חוגרים אותו במושב שצמוד למעבר קשה לצאת למעבר.

הכסא שלנו הוא מתוצרת איוופלו. הוא מאושר ע"י ה FAA לשימוש במטוסים. לפני שהעלינו אותו למטוס בארץ דיילת הקרקע בדקה שיש לו אישור של ה FAA. בדרך חזרה לא בדקו את האישור.

בטיסה קודמת עם פעוט העלינו למטוס כסא בטיחות מתוצרת סנצ'ורי.
                • שירלי

אנחנו העלנו למטוס כסא בטיחות רק כשהבת שלי הייתה בת 9 חודשים. לא ידעתי שאפשר לחבר כסא בטיחות מעל גיל שנתיים. לא נראה לי שכל חברת תעופה מסכימה לכך.
                  • מיכל א

טסנו עם כמה חברות, ואף אחת מהן לא עשתה בעיות.

אני חושבת שמאז שיצאו ההמלצות של ה FAA אין לחברת התעופה זכות למנוע ממך להכניס כסא בטיחות עבור ילד שיש לו כסא במטוס, רק מחייבים שזה יהיה כסא מאושר לטיסה.
                    • ficfic

מיכל,

תודה רבה, שמחתי לשמוע! הכיסא של בתי הוא מסוג

Alpha Omega Elite של safety1st

http://www.safety1st.com/product/detail.asp?ID=2671

אני אברר אם הוא עומד בתקן לטיסה, האם יכול להיות מצב שהוא לא יכנס למושב של המטוס (גם אם נרים את הידית)?

שוב תודה

• ficfic

אני מחדדת מעט את השאלה
                        nailicq, תודה

את הכיסא שברשותי חוגרים רק אגן, כאשר הפנים הם לכיוון הנסיעה

אגב, סתם לידיעה מדובר רק על כיסאות, כפי שרשום בכתבה בוסטרים זה מסוכן בטיסה

במקרים הללו, שתמיד נטרח לחינם Smile
                        • ficfic

טיסה עם בת שנתיים
                          שירלי,

תודה רבה, גם על המידע ששלחת לי על שוויץ.

לגבי מה מותר לעלות לטיסה, מה לגבי אוכל לפעוטה (לא מטרנה, אלא פרי, סנדוויץ)?

יש אגב איפשהו חוקים, תקנות שאפשר לקרוא?

מה עם ציוד צילום?

תודה Smile
                          • שירלי

טיסה עם בת שנתיים
                            אין בעד מה Razz
                            אפשר להעלות כל דבר שהוא לא נוזל ולא פצירה או סכין. את כל אלו אפשר לשלוח במזוודה בבטן המטוס.
                            • nailicq

אני מחדדת מעט את השאלה
                              אני לא מבינה.
                              אם חוגרים את הכיסא הזה רק בחגורת אגן איך אתם חוגרים אותו ברכב, הרי ברכב יש רצועת אגן כתף.
                              סתם לידיעה, אני פשוט לא מבינה איך אותו כיסא יכול להתאים גם לחגורת אגן וגם לחגורת אגן כתף?
                              • מיכל א

הוא נראה די רחב, אבל אני משערת שאם תורידו את מחזיק הכוסות הוא יכנס למושב.
                                הכסא שלנו קצת יותר צר. אם יש לך אפשרות להתחלף עם מישהו בכסאות ולנסוע עם כסא של איוונפלו יתכן וזה עדיף.

אני חושבת שבאתרים של חברות התעופה כתוב רוחב המושב ואפשר יהיה לבדוק ולהשוות לרוחב הכסא.

בכל מקרה, לא לשכוח לקחת איתכם עגלת מזוודות מתקפלת עם גלגלים בשביל לסחוב את הכסא, אחרת זה כבד ולא נוח בתוך שדה התעופה אחרי ששולחים את המזוודות ונשארים בלי עגלת כבודה.
                                • ficfic

מיכל שלום,

מה זה "עגלת מזוודות מתקפלת עם גלגלים בשביל לסחוב את הכסא"? איך ניתן לרכוש? ומה העלות?

תודה

אגב,

תראו את זה:
                                  http://kidsflysafe.com/installing_cares.php

למרות שאם עדיין נסחבים עם הכיסא בשביל נסיעה בארץ היעד, אז עדיין עדיף לטעמי על המטוס, מאשר בבטן המטוס
                                  • ficfic

אני מחדדת מעט את השאלה
                                    בעלי הוא זה שמתקין את הכיסא באוטו, אני אשאל אותו בערב
                                    • מיכל א

משהו בסגנון הזה

http://www.amazon.com/gp/product/B000J47N4S/ref=pd_cp_ba_3?p f_rd_p=278285601&pf_rd_s=center-41&pf_rd_t=201&p f_rd_i=B000JHN3AS&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0QF8 7PRBYBFHT15RD5DR

לנו יש כזה ישן שמיועד למזוודות (לפני שלמזוודות היו גלגלים משלהן).

אפשר לנסות גם את העגלה שמיועדת לתיקי בית ספר.

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCat ID=0&SalesID=1324796&SalesCatID=11

או שאפשר כזה

http://www.amazon.com/Traveling-Toddler-Attach-Rolling-Carry /dp/B000JHN3AS/ref=pd_sim_ba_img_3/105-5712004-9139602

שמאפשר לך לחבר את הכסא לטרולי.
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון