עצה על ברצלונה
-
שלום,
נהיה בברצלונה מצהרי יום ראשון למשך 4.5 ימים.
אודה להערות על התכנון הכללי הבא:
חצי יום - רובע ראוואל, רובע הדייגים
יום - רמבלה, רובע גותי, בורן, פארק סיטאדלה
יום - הר היהודים על כל אתריו המתחיל בעליה ברכבל, ומסתיים בירידה לכיכר אספניה ופארק מירו
יום - גאודי - סגרדה פמיליה, פארק גואל, קזה מילה, קזה בטיו
יום - מחוץ לעיר - פיגארס מוזיאון דאלי והצעצועים, אחריהם גירונה
תודה למגיבים
-
עצה על ברצלונהאתה אופטימי לגבי הקאזות התורים שם לפעמים שעתיים ויותר אם תצליחו אחד זה יהיה הישג
בשביל הפרופורציה
פארק גואל בסביבות שעה וחצי כולל הסגרה פמיליה חצי יום (תורים נסיעה)
הרובע הגותי נמצא במקביל לרמבלה כולל שוק בוקריה מספר שעות הקאזות נמצאו במרחק הליכה מרמבלה
-
עצה על ברצלונהשמות הרובעים שאתה מציין מוכרים לי אבל אני לא יודע לשייך להם אטרקציות כך שהיה יותר נכון לציין את האטרקציות עצמן.
להתחיל את היום (בהנחה שמתחילים די מוקדם) לא נראה לי נכון ברמבלה אליה כדאי להגיע מאוחר יותר ובנוסף בערב.
הר היהודים - ברור שלא ניתן למצות את כל האתרים.
אלא אם יש לכם חיבה מיוחדת לדאדא אז ממלית בחום לוותר על חואן מירו - זו דעתי בכל אופן.
-
עצה על ברצלונהלגבי התורים באתרי גאודי
קונים כרטיסים מתוזמנים באינטרנט,וניכנסים בשעה היעודה,ללא תור.
עם לה סגראדה פאמיליה, התחלנו את היום-ניכנסנו ב 9:00 בבוקר- הביקור הוא כ שעתיים,כולל עליה למיגדלים.העליה למיגדלים בכרטיס נוסף,עם זמן מדוייק.ניתן לעלות למיגדלים כשעה,שעה וחצי לאחר שעת הכניסה הראשית, ואז כשיורדים לבצע השלמות.אין שעת יציאה -נישארים המיבנה כמה שרוצים.לגבי המיגדלים-עולים במעלית, ויורדים במדרגות לוליניות,כולל מעבר גשר בין המיגדלים, והכל בהליכה רצופה,כייש עוד אנשים.
אפשר כל בוקר להתחיל באחד מאתרי גאודי,כך השעות יגדועות, אין תור,לאחר מכן כל היום פנוי.
ממליץ מאוד גם על מוזיאון פיקאסו ברובע אל בורן