שאלה על southwest
-
הזמנתי כרטיס לטיסה פנימית והוספתי תשלום על early bird. הם כותבים שהם עושים עבורי את הצ'ק אין ואני צריכה רק להדפיס או להוריד את הבורדינג פאס 24 שעות לפני.
מישהו יודע איך זה בדיוק הולך?
-
שאלה על southwestעד 24 שעות לפני מועד הטיסה נכנסים לאתר החברה, מקישים את מספר האישור המורכב משעלוב של 6 סםרות ואותיות ומספידסים את הבורדינג.
למיטב הבנתי אם תהיה לכם סמארטפון עם חבילת גלישה, תוכלו להעלות את הברקוד לנייד.
אפשר גם להוציא את הבורדינג פס בשדה בעת הגעתכם.
ולפי ניסיני בכמה טיסות בחברה זאת, אפשר להסתדר גם אם לא הייתם משלמים את ה-15 דולר.
-
שאלה על southwestתודה. התלבטתי לגבי הארלי ברד אבל בגלל שאחת הבנות שלי די היסטרית מזה שמישהו זר ישב לידה (קרה לנו לפחות פעמיים בטיסות קודמות שהיינו חייבים להתחנן לאנשים להחליף איתנו מקום) העדפתי בכל זאת לשלם על זה....
-
שאלה על southwestיש משהו בדברייך, לא פוסל לעשות זאת, כתבתי מניסיוני: מי שעושה צ'ק אין באתר החברה כמה שיותר קרוב ל-24 שעות שלפני מועד הטיסה, מקבל מקום בתור העליה למטוס (המושבים לא מסומנים) ושוב מנסיון, אפשר לבחור במושבים גם בשורות הראשונות, נגיד עד מספר 10 ולא בעיה למצוא שניים-שלושה מושבים פנויים לשבת יחדיו.
התור למטוס מחולק לפי A,B,C, מ-1 עד 5, מ-6 עד 10 וכן הלאה. המקסימום שקיבלתי זה היה משהו כמו B11 עד B15 למיטב זכרוני וזה היה בסדר גמור.
חברת טיסה טובה מאוד בעינינו, מחלקים שתייה קלה וסנאקס. תכינו סנדוויצ'ים מראש, חבל לשלם על המזון במטוס. אנשי הצוות תמיד מחייכים ונעימים.
-
שאלה על southwestמשפחות עם ילדים הן בתור בין a לb אם הבנתי נכון בפעמים האחרונות,כך שתדעי אולי להבא שהמיקום של משפחות דווקא טוב יחסית. בפעם האחרונה קיבלתי b50 (!!)הייתי בשוק מהמספר הגבוה (מה גם שעשיתי צ'ק אין בדיוק 24 שעות לפני) בסוף זה איכשהוא נחשב באותה הטיסה למיקום סביר והצלחנו אפילו לשבת שלישייה ביחד ( היו הרבה אחרי עוד מסתבר..)