טרק עם לינה בחדרים זוגיים
-
שלום
אנחנו זוג צעיר שמעוניין לעשות טרק של 8-10 יום (או שני טרקים של 4-5 יום) באירופה (גמישים בנוגע למיקום).
העניין הוא שאנו מעוניינים לישון בחדרים זוגיים ולא בחדרים משותפים.
האם ישנה כזו אפשרות?
תודה רבה ושבוע טוב
-
טרק עם לינה בחדרים זוגייםעשיתי את זה עכשיו ב west highland way בסקוטלנד בשבעה ימים.
-
טרק עם לינה בחדרים זוגייםהי בן,
יש הרבה מסלולים שהלינה בהם יכולה להתבסס רק או בעיקר על חדרים פרטיים.
כמה רעיונות:
1. ה- West Highland Way בסקוטלנד (שזוהר ממליצה עליו) מתאים מאוד ואם לא מספיק לכם האורך (אני הלכתי אותו ב- 6 ימים), אפשר בקלות להוסיף אליו את ה- Great Glen Way. לחלופין אפשר לגוון עם גיחה של יומיים פחות או יותר לאי סקיי ו/או ביקור בעיר אדינבורו המקסימה (יש בסקוטלנד עוד הרבה מה לעשות/לראות).
2. באנגליה יש שביל חופים מקסים שנקרא ה- South West Coast Path. הוא עובר בין הרבה עיירות/כפרים נהדרים. המסלול כולו הוא בן קצת מעל 1000 ק"מ אבל אפשר בקלות רבה ללכת רק מקטע כלשהו ממנו. זה לא טרק הררי אבל הוא מוצלח ביותר (בעיקר באביב) ואם מסלול כזה יכול לעניין אותכם אז אפשרויות הלינה בו בהחלט יתאימו.
3. את ה- TMB המפורסם אפשר לעשות כמעט במלואו בלינה פרטית!
למשל:
לילה 0. לה-זוש; עיירה, אין בעיה למצוא מלון / צימר עם חדרים פרטיים.
לילה 1. לה-קונטמין. כנ"ל
לילה 2. לה-שאפיו. זו לא עיירה אבל יש שם אכסניה בשם Auberge de la Nova עם חדרים פרטיים.
לילה 3. יש אכסניה כשעה הליכה אחרי Refuge Elisabeta, אין לי בשלוף את שמה (לא היתה קיימת כשאני הלכתי את המסלול) אבל אפשר למצוא; החדרים פרטיים.
לילה 4. קורמאיור; עיירה גדולה, כל סוגי הלינה.
לילה 5. Chalet Val Ferret בארנובה; חדרים פרטיים.
לילה 6. לה פולי. עיירה קטנה. יש חדרים פרטיים.
לילה 7. אגם שאמפקס. יש מלונות עם חדרים פרטיים (אפשר לשלב את יום 6 ו- 7 ליום ארוך אחד).
לילה 8. טריאנט או קול דל לה פורקלאז. יש חדרים פרטיים.
לילה 9. לה טור או טרה-לה-שאמפ. אפשר למצוא חדרים פרטיים; אם לא באחת מהן אז ליד.
ביום 10 אפשר ללכת עד La Flegere; אין שם חדרים פרטיים ואין חלופה אחרת אבל אפשר לקחת את הרכבל משם לעמק שאמוני ולסיים את המסלול במלון בשאמוני.
יש עוד אפשרויות...