Premium outlets
-
רוצה להירשם למבצעים ברשת premium outlets במסלול הטיול שלנו
הבנתי שיש להוסיף את החנויות ידנית אחת אחת
אשמח לדעת איזה חנויות עלי להוסיף במסלול הבא:
סן פרנסיסקו - כביש 1 - יוסמיטי - לאס וגאס - גראנד - פייג' - ברייס - ציון - לוס אנגלס
תודה
-
premium outletsהי יערי
תוסיף את
livermore
gilroy
camarilio
pizmo
northblad vegas
south las vegas
שים לב להוריד את הקופון לקבלת ספר הנחות רק 30 יום לפני הנסיעה. צריך להוריד קופון לכל אאוטלט בנפרד.
פוריה
-
premium outletsהי יערי
תוסיף את
livermore
gilroy
camarilio
pizmo
north las vegas
south las vegas
פוריה
-
premium outletsבלי קשר לפרימיום אאוטלטס, רוצה להמליץ על- http://theshoppesatzion.com/ שבמקרה עצרנו בו בדרך ומצאנו שם ממש מציאות!
-
premium outletsתודה, עודכן
livermore - לא נמצא?!
-
premium outletsיערי קוראים ל Livermore
San Francisco outlet
-
premium outletsסליחה איפה נירשמים למבצעים הללו ואיפה מורידים קופון לספר?
-
premium outletsבלאס וגאס לקחתי חוברת קופונים ב- information service ללא הרשמה מראש. היא ניתנה לכל חברי AAA (או חברי ממס"י, במקרה שלנו). בסופו של דבר, לא השתמשתי באף קופון כי תנאי המימוש הצריכו קניה גדולה בכל חנות מזו שהתכוונתי לעשות. אני נסעתי לבד, כך שיתכן ומשפחה תמצא בקופונים הללו תועלת.
-
premium outletsגם אני הצלחתי להפיק תועלת מהחוברת הזו רק לעיתים נדירות. כמו ש-DHZ ציין, זה היה כרוך ברכישה בסכום מינימום מסוים, או שההנחה היתה רק מהמחיר המלא, בשעה שהחנות מציעה את המוצר במחירי מבצע שטובים יותר ממה שמתקבל מהנחה על המחיר המלא.
לעומת זאת לאחר רישום לאתרי ה-Outlets השונים, מקבלים לעיתים במייל קופונים אישיים שונים, שהם דוקא כן הביאו לי תועלת.
שימו לב, שלעיתים על דף החשבון, מופיע קוד/קופון לרכישה עתידית. אם יודעים זאת, כדאי לפצל את הקניה ולהשתמש בקופון מחלק אחד שלה לטובת הנחה על יתרת הקניה.
-
premium outletsלמה הכוונה ברישום ואיך מקבלים את ההנחות? זה ה vip membership?
-
premium outletsכן.
באתר שלהם נרשמים ל-VIP Club שלהם בחינם ואז ניתן לעדכן בפרופיל המשתמש את רשימת סניפי ה-Outlet הרלבנטיים לטיול הקרוב וגם את רשימת המותגים שמעניינת אתכם. כך ישלחו אליכם במייל קופונים ופרסומים רלבנטיים.