המלצה לטיול משפחתי
-
הי מחפשת המלצה לטיול משפחתי. בערך שבוע וחצי ליעד בארופה. אנחנו 8 נפשות. גילאי ילדים: 18, 16, 13, 10, 7 , 3 . לפני שנתיים טסנו לאוסטריה ומאוד נהננו. מחפשים טיול בסגנון שמשלב אטרקציות לילדים, טיולי טבע ונוף ..
מקום לא יקר מידי . מעדיפים ללון בדירה ולא במלון. חשבתי על אגם גארדה אך הבנתי שמעט יקר. אשמח להמלצות תודה אתי
-
המלצה לטיול משפחתילמתי?
אם את מתכננת על הקיץ הקרוב, התעוררת קצת מאוחר בכדי לצאת מהסיפור בזול...
נסי את האלפים הצרפתיים (שאמוני, אנסי, טיסה לג'נבה). עוד לא היינו שם אבל מכיוון שאנחנו נוסעים בקיץ הקרוב כבר חקרתי קצת את האיזור ונראה שהוא עשוי לענות על צורכיכם - יש שם שפע טבע ונוף ואטרקציות לילדים בכל הגילאים.
טיסות לג'נבה עדיין במחיר סביר עם איזיג'ט (הכל יחסי כמובן - גיליתי למשל כרטיסים ביולי ב-240 יורו לאדם).
*חשוב* - שימי לב שהרבה דירות נופש משכירות פרקי זמן של שבוע משבת לשבת, אני אמנם הצלחתי למצוא דירות טובות עם גמישות אבל אני הזמנתי כבר לפני 5 חודשים... היום המבחר כבר מצומצם יותר והגמישות פוחתת, בטח בהרכב שלכם שזקוק לדירה גדולה במיוחד. לכן אני ממליצה לך לעשות חיפוש מקדמי של דירות (ללא הזמנה עדיין) לפני שאת קונה כרטיסים.
אופציה אחרת היא מזרח אירופה. אין לי ניסיון בטיולים מהסוג המשפחתי לשם אז אני לא מרחיבה. בעוד 3 ימים וויזאייר חוגגת יומולדת והשמועות אומרות שתעשה מבצע על הטיסות כפי שעשתה בשנים קודמות. שווה בדיקה.
-
המלצה לטיול משפחתיתודה רבה באמת שווה לבדוק מה וויזארד יעשו לקראת היומולדת.
המלצות נוספות יתקבלו בברכה