תחבורה מהונג קונג לסין
-
אני נוחת בסין ומשם מתכוון להגיע ליאנגשואו דרך גווילין ככל הנראה).
איך עושים זאת בצורה היבשתית הנוחה והמהירה ביותר?
הסיבה לשמה אני רוצה להגיע מהר ליאנגשואו היא כדאי היות שם בזמן פסטיבל סירות הדרקון. אשמח לעצות גם בנושא הזה.
תודה רבה
-
תחבורה מהונג קונג לסיןמשהו קצת סותר במה שרשמת לבין הכותרת.
איפה אתה נוחת? בהונג קונג (שהיא לא בסין) או בביגין?
מהונג קונג, לוקחים קו מטרו שמגיע לגבול עם שנזן, משם חוצים את הגבול ומכאן יש שתי אופציות.
או באוטובוס שינה ומגיעים על הבוקר ליאנגשו או לוקחים רכבת מהירה (3 מהירות כל יום) לגווילין זה לוקח 3 שעות ומגווילין עוד אוטובוס ליאנגשו. כשעה נסיעה.
-
תחבורה מהונג קונג לסיןתודה על התיקון. כן נוחת בהונג קונג.
אוקיי אז מטרו לשן-זן ושם יש מעבר גבול בצידו השני תחנת אוטובוסים?
אשמח גם להכוונה לאתר בו אוכל לקנות כרטיסים מראש. אני מגיע בתקופת של פסטיבל סירות הדרקון ואני מניח שכדאי לי להזמין מראש.
תודה
-
תחבורה מהונג קונג לסיןמבין שתי האופציות שהצעת מה לדעתך עדיפה? אני מניח שאחזור בהמשך לגווילין כדי לעלות צפונה לטרסות אורז
-
תחבורה מהונג קונג לסיןשני קישורים להזמנת כרטיסי רכבת:
https://www.travelchinaguide.com/china-trains/
http://www.chinahighlights.com/china-trains/
אני עשיתי את הדרך באוטובוס, הנסיעה לקחה איזה 10 שעות. 3 שעות לקח לאוטובוס עד שיצא מהעיר. עצר במלא מקומות. אבל נראה זה היה ספציפי לנסיעה שלי.
איך שעברתי את הגבול לשנזן ביררתי איפה יש אוטובוס ליאנגשו וישר לקחו אותי למשרדים של חברת אוטובוסים. יש שם מלא חברות. ואחרי כמה שעות של המתנה הסיעו את כל מי שהיה שם במשרד לתחנת אוטובוסים כלשהי בעיר ושם עלינו על האוטובוס שינה. עוצרים פעם אחת בדרך באיזה חור ובבוקר הגענו ליאנגשו.
האופציה הזאת הייתה מאוד נוחה כי לא הייתי לחוץ בזמן. והאוטובוס מגיע ישירות ליאנגשו ולא צריך להסחב עם הדברים הרבה.
ניתן לעשות את הדרך ברכבת, אבל זה נראה לי קצת יותר מסובך למרות שזה רק שלוש שעות ברכבת לגווילין.
מהגבול צריך לנסוע לתחנת רכבת שנזן צפון (יש קו מטרו שמגיע לשם - הקו האדום) או מתחנת FUMIN או מתחנת YITIAN שבקו הכחול שקרובה יותר לגבול ובדרך להחליף לאדום.
בגוולין אני מאמין שמתחנת הרכבת גווילין צפון (לשם הרכבות מגיעות) תאלץ לנסוע משם לתחנת אוטובוסים ומשם לקחת אוטובוס ליאנגשו, אבל תאלץ לקבל הסברים מאנשים שנסעו ככה)
-
תחבורה מהונג קונג לסיןתודה רבה עוזר מאוד.
האם כמו לרכבות ניתן גם להזמין כרטיסים לאוטובוסים מראש? להיות על הצד הבטוח, בטח בחג לאומי
-
תחבורה מהונג קונג לסיןלא נראה לי שיש משהו, אלא אם כן אתה דובר סינית שוטפת.
יש שם הרבה משרדים והרבה חברות שנוסעות ליאנגשו. לא אמורה להיות בעיה.