טיסות קונקשיין
-
רציתי לשאול שאלה כללית על טיסות קונקשיין.
טיסות מהארץ ליעדים כמו הלסינקי, אוסלו מחייבות טיסות עם עצירה והחלפת המטוס במקומות ביניים.
האם מספיק מרווח זמן של שעה וחצי בין שעת הנחיתה במקום הביניים. מה קורה אם הטיסה הראשונה לא הגיעה בזמן, הרי טיסת ההמשך לא תחכה. -
טיסות קונקשייןמישהו יודע ? -
טיסות קונקשייןשעה וחצי - זמן קצר מידי.
במקרה של אחור תאחר גם אתה לטיסת ההמשך. -
תלוי איך הוזמנו הכרטיסים ואיזה נמל תעופהישנם נמלי תעופה בהם שעה וחצי בהחלט מספיקה (למשל וינה) ישנם נמלי תעופה בהם הזמן לא יספיק.
אם הזמנת את כל המסלול דרך אותה חברת תעופה ותפספס את טיסת ההמשך במקרה הכי גרוע תצטרך להמתין לטיסה הבאה, שיכולה להיות למחרת (מלון חברת התעופה תספק).
אם הזמנת כל מקטע לחוד ואיחרת לטיסה אז זו בעיה שלך לדאוג לטיסת המשך, על כל המשתמע.
לפי הנתונים הללו תבחר מה כדאי לך. -
טיסות קונקשייןאיחור יכול להיות גם יותר משעה וחצי.
השאלה היא אם הטיסה איחרה ליעד הביניים, מה החברה עושה במקרה כזה ?
-
תלוי איך הוזמנו הכרטיסים ואיזה נמל תעופהולגבי שדות התעופה בפרנקפורט או אמסטרדם - האם מספיק שעה ןחצי ? -
מנסיון שלי בפרנקפורט הם מחכיםפעמיים עשיתי שם קונקשן, פעמיים ראיתי שכמעט כל הטיסות עוכבו בגלל שלא היה מצב שהנוסעים יגיעו בזמן בגלל הבדיקות הבטחוניות שהתור אליהן ארך זמן רב.
זהו הנסיון האישי שלי ללפני שנה בערך, אין לי מושג מה קורה שם כרגע.
בסכיפהול לא היה לי קונקשן.
שני נמלי התעופה יחסית נוחים לקונקשן (לעומת אחרים, קונקשן בכל מקרה איננו תענוג גדול), כך שאם ניתן לבחור הייתי בוחר בזמן ארוך יותר ולא ממהר. -
תלוי איך הוזמנו הכרטיסים ואיזה נמל תעופהאחת הבעיות העיקריות היא לא עיכוב בנמל עצירת הביניים אלא
איחור בטיסה מישראל (או מכל מקום אחר).
זה כמעט לא רלוונטי היכן עצירת הביניים. לכן אין חשיבות כלל אם זה וינה, פרנקפורט או טימבקטו.
-
טיסות קונקשייןאת מרווח הזמן בטיסת קונקשן קובע המחשב. כל שדה תעופה בעולם בו מתבצעות טיסות כנ"ל קובע את מרווח הזמן המינימלי הנחוץ לנוסע בקונקשן המתוכנן לעבור בו. נתון קבע זה מוזן לתוכנות של הזמנות כרטיסי הטיסה . לפיכך אם אתה מזמין טיסה ליעד קונקשן בסוכנות, המחשב יציג לסוכנת הנסיעות באופן אוטומטי את הנתיב המאפשר לך קונקשן כזה, שתוכל לעמוד בו. אם תפספס את הקונקשן בגלל איחורים של טיסות, חברת התעופה היא שאחראית להביא אותך ליעד הסופי שלך -
טיסות קונקשייןנכון מה שכתבת בתנאי שטיסת ההמשך אינה בצ'רטר ואינה בחברת Low Cost שמבחינה זו היא כמו צ'רטר.