ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה בזנזיבר

פורום אפריקה
    4
    6
    1516
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaara_b
      yaara_b נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני ובעלי מתוכננים לנסוע ביולי לשבוע בזנזיבר למלון Dream of zanzibar, חברים שגם היו מתוכננים לנסוע ביטלו לאחרונה את הנסיעה בגלל חשש של בעיית זבובים ועקיצות ממזיקים שונים. 

יש מישהו שהיה לאחרונה בזנזיבר ויכול בבקשה לעדכן האם באמת יש בעיה כזאת והאם היה מסוכנת. אני צפויה לנסוע בחודש חמישי ולא רוצה להסתכן ומתלבטת האם לבטל את הנסיעה.

תודה לכל עזרה.

יערה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

חופשה בזנזיבר
        • keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

חופשה בזנזיבר

בנושאי בריאות, בטח אם את בהיריון, לא מתייעצים עם אנשים זרים בפורום שאין להם מושג ולכי תדעי מתי הם היו בזנזיבר. בשביל זה מתייעצים עם רופא. יש גם פורום בריאות באתר שבו עונה רופאה מוסמכת.

תכלס, מדובר בחופשה באפריקה, במדינה שיש בה מלריה, ברמה כזו או אחרת. הכל יכול לקרות, ובטח לא תקבלי תעודת ביטוח מאף אחד בפורום שייקח אחריות על הגוף שלך והתינוק שלך.

• yaara_b
            yaara_b נערך לאחרונה על ידי

חופשה בזנזיבר

תודה רבה על התגובה אבל לא ביקשת שתתן לי תעודת ביטוח או המלצה רפואית סה"כ רציתי לדעת אם תופעת היתושים כי שמעת שבמספר מלונות באי המצב לא טוב ורציתי לדעת מאנשים שהיו בזמן האחרון האם זה נכון.

כמובן שאני גם מתייעצות עם רופאים בנושא אבל סה"כ רציתי לדעת איך מתייחסים לנושא במקום עצמו ומכיוון שאני לא שם שאלתי לעצת מטיילים שהיו במקום.

לא ביקשתי שתשפוט אותי או תתן לי הרצאה בנושא בריאות.

• Eytanin
              Eytanin נערך לאחרונה על ידי

חופשה בזנזיבר

'הגבתי' מוקדם יותר לפוסט שלך ב'ללא תוכן', מכוון שפתחת את הפוסט שלך ב:"אני ובעלי מתכננים...." ואיני נוהג לענות למטיילים הפותחים כך את הפוסט שלהם.

התגובה שלך לתשובתו של כבש, (שלדעתי היא בדיוק נכונה) רק חזקה את דעתי הקודמת, שאנשים שכך פותחים את הפוסט שלהם, אין צורך לענות להם.....

אני, שמתגורר רק 30 ק"מ מזנזיבר והתגוררתי בעשרות מלונות באי, יכל לתת לך את התשובה המוסמכת ביותר בפורום, אבל מכוון שאת כבר 'מתיעצת' ומבקשת ש'לא ישפטו' אותך ולא 'יתנו לך הרצאות', אז בבקשה: הרופא שלך יתן לך את התשובה הטובה ביותר.......

ואם כבר 'שמעת' (ממישהו), מדוע שלא תחזרי ותשמעי ממנו שנית???

• עידו
                עידו נערך לאחרונה על ידי

*** נושא ננעל ****

השירשור גלש לשפה לא יפה, והודעות נמחקו.

אם לסכם - הייתי שוקל נסיעה בהריון חמדינה עם חשש למלריה. בנוסף כדאי לברר על סכנות נגיף הזיקה במדינה.

בכל מקרה, מומלץ להתייעץ במרפאת מטיילים או בפורום בריאות כאן באתר.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון