ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה על נעלי salomon authentic GTX

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    2
    2295
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמי_3605499
      נעמי_3605499 נערך לאחרונה על ידי

חברים וחברות יקרים!!

סיימתי הרגע את שביל ישראל וממש רוצה להמליץ על הנעליים שקניתי. קודם כל חייבת לספר את הרקע (מי שרוצה רק את ההמלצה שיעבור לסוף..)- לפני השביל כמו כל אדם רציני ביררתי על סוגי נעליים, ביליתי שעות בפורומים וחרשתי חנויות להנאתי עד שמצאתי את שאהבה נפשי- asolo revert. אחלה נעליים- באמת!! אמהמה? המידה קטנה.. אני מידה 39.5 וקניתי במידה 40. איך גיליתי אתזה? עשיתי כמה מסלולים נחמדים ובן לילה התברכתי בשתי שלפוחיות חדשות בעקב.. מכרתי אותן. הפסדתי כמה זוזים והרווחתי חכמת חיים.

התחלתי את השביל עם הקבוצה של "נפגשים בשביל" (סוחבים לנו את התיק הגדול, דואגים למים וכו'.. משו מדוגם:)) הלכתי עם נעלי ספורט במשך זמן מה עד שהחלטתי שאני נשארת בשביל. ירדתי לאילת למסע נעליים מחודש. מי שזכו הפעם במכרז היו נעלי scarpa misteral במידה 41.5. בדקתי אותן במשך השבת (עשיתי הפסקה והלכתי רק בתוך הבית עם הפתק) לאחר שעה גיליתי שהן לוחצות עלי בצד. 

בלי להתבלבל החזרתי אותן לקופסא ובמוצ"ש לחנות (הפעם אל תדאגו לכסף, היה החזר מלא.)

תכל'ס התייאשתי. עשיתי מלאאא בירורים על נעליים, ובאמת מדדתי כל נעל לפחות חצי שעה לפני שקניתי. הייתי ילדה טובה וראבק שום דבר לא התאים לי!!!

באזור ירוחם החלטתי שזהו זה- אני קונה נעליים אם אני רוצה להמשיך בשביל (איכשהו שרדתי עם נעלי ספורט ומשקל 8 קילו על הגב עד עכשיו) ואז הגיעה הישועה בצורת salomon authentic- דגם גברים. אחלה נעליים!! 

אז מה למדתי ומה אני ממליצה?

1. לקנות במידה וחצי יותר!! גם אם בחנות זה נראה נוח רק חצי מידה מעל.. חבל על הכסף שלכם. אני מידה 39.5 וקניתי דגם גברים במידה 41.3.

2. תבררו מה הכי מתאים לרגל שלכם. לי יש רגל רחבה ולכן ה scarpa misterl לא התאימו לי. זה נעליים צרות יחסית ולא מתאימות לרגל רחבה. נעליים שכן מתאימות לרגל רחבה הן vasque breeze ו salomon authentic. שתיהן מצויינות.

3. הלכתי על הsalomon. נהניתי. מירוחם עד ירושלים הלכתי איתן עם משקל 8 קילו על הגב ובירושלים פרשתי מהקבוצה והלכתי עם 14 קילו על הגב. מה שטוב בהן זה שישר מתרגלים אליהן, לא צריך לשבור אותן או משו כזה. מצד שני יש אומרים שהן נשחקות יותר מהר. אצלי עדיין לא קרה. עשו יפה מאד 3/4 מדינה. 

4. למה דגם גברים ולא נשים? שוב, בגלל שהרגל שלי רחבה. הלכתי על בטוח, נעלי גברים יותר רחבות בד"כ ורציתי לתת לרגל שלי את המרחב שלה.

5. אין בכל מה שאמרתי פסול בנעליים האחרות. הן פשוט לא התאימו לי. בטוחה שיש עליהן המלצות בשפע.

6. אל תסתבכו כמוני!! take it easy:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • s k
        s k נערך לאחרונה על ידי

תודה על המידע !
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון