קונקשיין בטורונטו
-
היי לכולם, בוקר טוב

בטיסה חזרה לארץ מונקובר, יש לנו קונקשיין של 6 וחצי שעות בטורונטו. נאמר לנו שהמזוודות ימשיכו הלאה ושלא נצטרך לקחת אותן ולמסור אותן שוב מחדש בטורונטו.
האם מישהו יודע האם במצב כזה מותר לצאת משדה התעופה (סבתא של בעלי גרה בעיר) או שאסור או שאם נצא, נצטרך לעבור בדיקות בטחוניות וכל זה שוב וזה סתם יגזול זמן?
בתודה רבה,
ליאת.
-
קונקשיין בטורונטואתם יכולים לצאת מהשדה, כן. כמובן שבכניסה חזרה תצטרכו לעבור בידוק ביטחוני ולכן מוטב שתהיו בשדה חזרה לכל המאוחר כשעה וחצי לפני הטיסה.
המזוודות ימשיכו אוטומטית כך או כך.
-
קונקשיין בטורונטואני לא ממליץ לצאת מהשדה.
המזוודות ממשיכות אבל צריך לעבור תהליך של אימיגריישן לכניסה לארה"ב, תהליך שמתבצע בשדה בטורונטו.
בשנה שעברה המתנו ב-YYZ כשעתיים רק לעבור את האימיגריישן, היה תור ענק ומעט פקידים. זה היה סיוט, היינו עם ילד קטן ואין שם שירותים בקרבת התור או אפשרות לשתות או לרכוש שתייה.
אם תגיעו לשדה כפי שהמליץ flyingout, שעה וחצי לפני הטיסה, תצטרכו לעבור בדיקה בטחונית + אימיגריישן + מכס אמריקאי ואני לא חושב שתספיקו.
ודרך אגב, נכון שהמזוודות ממשיכות, אבל עוברות שיקוף של המכס האמריקאי והם יכולים לדרוש לפתוח את המזוודות אחרי שיעכבו אותן. אז צריך להיות נוכח.
אישית, לא הייתי מסתכן.
-
קונקשיין בטורונטואם זה בדרך ארצה אז כמובן שאין את העיכוב של ההגירה האמריקאית אבל...שדה התעופה לא נמצא באמצע העיר, יש נסיעה ממנו וגם חזרה אליו וצריך להגיע כשעתיים לפני הטיסה הבאה. הייתי מזמינה את הסבתא לפגישה בטים הורטונס בשדה התעופה עצמו....
-
סליחה - טעות שלילא שמתי לב שמדובר בטיסת חזור.
אז נכון מה שכתב ליאור, צריך להגיע לשדה שעה וחצי-שעתיים לפני.
רכבת לטורונטו מהשדה לוקח כ-30 דקות, יש רכבת כל 15 דקות.
-
סליחה - טעות שליאז בקיצור, כדי לא להטרטר, עדיף להשאר בשדה וזהו. טנקס על ההבהרה

בתחלה חשבנו מה נעשה/נאכל בטיסה מונקובר לטורונטו ובטיסה מטורונטו לארץ, עכשיו גם צריך לחשוב מה נעשה/נאכל בקונקשיין עצמו חחח