ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לדרום ספרד

פורום אירופה
    5
    5
    846
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • galhu
      galhu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מעוניין לתכנן טיול למדריד ודרום ספרד עם רכב שכור - אני חושב על 8 ימים (מקסימום 10 ימים) באוגוסט, אבל לפני שאני צולל לתכנון, הייתי שמח לשמוע הערכה כמה לדעתכם יעלה טיול שכזה לאדם במתכונת זוגית...

בחברת טיולים מאורגנים מסוימת, הציעו לי טיול של 9 ימים ב-1695 דולר, אני פחות אוהב את הקונספט של טיולים מאורגנים, ומעדיף לטייל עצמאית, אבל מעולם לא תכננתי טיול שכלל מספר ערים ונסיעות ארוכות ואשמח לדעת אם לדעתכם טיול עצמאי יעלה יותר מהמחיר המוצע או פחות ממנו.

אני מודע לכך שכל הערכה היא בעייתית ותלויה בהרבה גורמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע הערכה גסה של עלות.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Or_Amir
        Or_Amir נערך לאחרונה על ידי

טיול לדרום ספרד

טיול מאורגן בהחלט יעלה יותר אפילו שאתה שוכר רכב בעצמך וכנראה שלא תהנה מהמקומות באותה הדרך..

חדר זוגי אמור לעלות בין 45 ל-65 יורו ללילה וברוב המקומות שילמנו גם חניה, תוספת של כ-15 יורו בכל מקום. מבחינת אוכל הערכה גסה היא כ-30 יורו לבן אדם ליום. ודלק עולה שם בערך כמו בארץ.

דרך אגב אם יש לך אפשרות לטוס בספטמבר אז עדיף מבחינת מזג אוויר כי גם ככה דרום ספרד הוא אזור חם מאוד אז דווקא בספטמבר הייתה לנו הקלה והיה מאוד נעים.

בבלוג שלי יש לי פוסט על דרום ספרד אתה מוזמן להציץ ולהיעזר.

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

טיול לדרום ספרד

הצעה ראשונה

לדחות את הטיול לאוקטובר או אפריל הבא.

בכל מקרה לא באוגוסט

עלול להיות כיבשן.

לגבי הערכת עלויות- מאד תלוי סוג וסגנון לינה - חדר זוגי או יחיד, חדר באכסניית נוער עם שירותים משותפים, מלון 4 כוכבים? וגם כלכלה תלויה מאד- בין ארוחות סופרמקטים לבין מסעדות טובות...הפערים גדולים מאד.

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

טיול לדרום ספרד

תלוי גם מה כלול במחיר של הטיול המאורגן. כניסה לאתרים? לינה וארוחת בוקר או חצי פנסיון? ימים חופשיים?

הטיול שלנו - טיסה למדריד, נסיעה ברכבת לסביליה, רכב שכור ו-7 לינות כולל ארוחת בוקר עלה כ-1000 דולר לאדם. ארוחות נוספות עלו כ-40 דולר לאדם ליום. 

זה כדי שתקבל מושג. 

מצטרפת להמלצה לנסוע באוקטובר (מניחה שבאוקטובר המחיר של הטיול המאורגן יהיה יקר יותר)

• נגה5
              נגה5 נערך לאחרונה על ידי

הטמפ בקיץ יכולה להגיע גם ל 45-47 מעלות !!!
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון