התייעצות
-
אנחנו יוצאים ממנהטן ב12.6 בשעה 12.30 ומתכננים להגיע לבוסטון ב13.6 אחה" צ מקומות מעניינים ונופים והיכן ללון בדרך .14 -15 .6 מתכננים ללון באזור פארק אכדיה . מפארק אכדייה מתכננים לנסוע ל" הרים הלבנים " ומשם לפינגר ללק ונקודת סיום בדטרויט ב23.6 בצהרים .
אשמח להמלצות על מסלולים ומקומות לינה .
-
התייעצותיש מספר מקומות ענין לאורך חוף ה- long island sound (החוף הדרומי של קונטיקט ורוד איילנד) ותוכלו לבחור באחת או יותר מהן בדרככם. אזכיר את חלקן:
- מוזיאון הצוללות ב- Grotton. יש שם גם אתר היסטורי של מחנה צבאי מהמאה ה- 19.
- מיסטיק - ניתן לבקר ב- Mystic Sea Port, מוזיאון אויר פתוח.
- ניופורט ברוד איילנד. בית הכנסת העתיק ביותר בצפון אמריקה שוכן בה (האמת היא שלא הגעתי אליו). יש בה מספר בתים פרטיים גדולים (mansions) של עשירי ארה"ב מהמאה ה- 19, וניתן לבקר בהם (בתשלום). מציע לבקר לפחות באחד, למשל ה- Breakers. ניתן ללכת גם מצד הים שלהם על ה- cliff walk.
- בפלימות שבמסצ'וסטס ניתן לבקר באתר הנחיתה של ה- Mayflower וגם שם יש מוזיאון אויר פתוח: Plymouth Plantation.
לגבי בוסטון, אם טרם ביקרתם בה, אני מציע לכם להשקיע בעיר לפחות חצי יום פלוס של הליכה לאורך ה- Freedom Trail. יש כמובן גם מקום לביקור ארוך יותר, אבל להגיע לעיר לזמן קצר יותר יהיה לדעתי פספוס.
הנסיעה מבוסטון לפארק אכדיה לקחה לי כ- 6 שעות. זה לא קרוב. קחו זאת בחשבון.
אני ממליץ על לינה בבאר הרבור בזמן הביקור בפארק אכדיה. ביקרתי בעירה פעמיים ואני אוהב לבקר בה. היא קטנה, אבל מאד תיירותית ושוכנת במקום יפה מאד. יש בעיה של יוקר הלינה, אבל היות ומדובר בלילה או שניים, לדעתי כדאי לשקול זאת בכל זאת. יש אפשרות ללון בעירות רחוקות יותר מהפארק. אני יודע שהלינה ב- Ellsworth זולה יותר, והיא איננה רחוקה מאד מהפארק. אפשר לשקול גם מקומות רחוקים יותר.
לפארק כדאי להקדיש לפחות יום אחד. אפשר יותר, ואז ניתן לבקר בחלקים אחרים של הפארק (מחוץ לאיזור המרכזי, שם יש דרך לולאתית שתוביל אתכם). אני ממליץ על נסיעה ל- Schoodic Point. הדרך אליה עוברת על כביש 186, שיוצא מכביש 1 מצפון (למעשה ממערב, גאוגרפית, אבל זה כביש 1 צפון) ל- Ellsworth.
לאחר מכן יש לכם ימים של נסיעות ארוכות, יום נסיעה לחלק המזרחי של ההרים הלבנים. לאחר הביקור שם (מציע לבלות שם 2-3 ימים), עוד יום נסיעה לפחות לאגמי האצבעות, ואחר כך, למפלי הניאגרה. לא יודע כמה זמן לוקח משם לדטרויט (אני מניח שתסעו דרך קנדה לשם). כדאי להתיעץ ב- Google Maps וכמו שהוצע בפורום, להוסיף לזמן שהם מציינים עוד 20%.
-
התייעצותמה אתם מחפשים בדטרויט?
-
התייעצותתודה רבה
מאכדיה להרים הלבנים ,היכן ללון בסביבה ? מהפינגר לק לדטרויד דרך ארה"ב 10 שעות היכן ללון בדרך ?
-
התייעצותניתן לעשות את הדרך מפארק אכדיה ועד למזרח ההרים הלבנים (למשל ל- North Conway) ביום אחד.