קצת עדכונים ותמונות מצפון מזרח יוון...
-
ועוד פוזה של הנזירה..מה היא מחפשת שם?????. -
סוזי ומג...לא את,הוא,על הברכיים שיבקש סליחה
הוא לא יודע איזה נקמה יפול עליו
עכשיו עם הפורמט החדש אני יכולה לחסום את ההודעות שלו
ותגידי לי את:
איך
,איך הוא ימשיך לחיות אם אני לא אקרא אותם
לא יודע אם מי יתחיל
עודד,מתוק,כנס נעשה סולחה
-
היי שושי!"אם בכל זאת עדיין יש קשיים, אנא צרו עימי קשר בטלפון 077-3334584."
ציטוט מהשורה הראשונה , הקבועה, בפורום.
מציעה לך להתקשר לגיל, גם אני לא הסתדרתי עם התמונות בפורמט החדש של הפורום. ובשיחה טלפונית, עם המון סבלנות מצידו, הוא הסביר לי צעד-צעד מה עושים. חבל שנפספס את התמונות שלך.
-
היי שושי!הגינה שלי מודה לך מאוד וגם אני שמתחזק אותה ימין ושמאל בין חו'ל לחול.
תתחילי להתאמן קצת על ענין התמונות כמו רמיה והכל יסתדר לטוב.אמנם יש לי היום צילומים חדשים מהפלא הזה שכל יום מתרחש ,אבל נשאיר אותם לפעם אחרת ולמקבצים אחרים, כי המקבץ הזה מן הראוי שימשיך לייצר תאבון ליוון וממש על המסלול של עודד ועוד אתונה והידרה גם.האמת שלו סמך עלי קצת יותר.היה מגיע במעבורת ישר לאי וממנו ליבשת ושם בוולוס לוקח את הרכב והטיול היה יוצא "כאילו עוד יותר יפה אפילו".
מכיון שאת התמונות שלי ממטאורה כבר היצגתי.אז הנה קלאמבאקה היכן שעודד ישן וסתם חלון באחד המנזרים.
נ.ב אצלנו בבית לא אמרו שזק אמרו ששק.ולמי שלא הבין מה זה תרגמו ל:אסקדיניה.---אורי
-
ועוד שתי פינות מהאקרופוליס ודי. שיבואו גם אחרים.
-
איזה ברכיים ואיזה נעליים...אך ורק בגובה העיניים.
שושקה אני נשוי וגם הן ואין לי מושג אפילו מה גילן אז מה זה צעירות שמצעירות!!! את כבר מכרה ותיקה והן כולה ניכנסו לשרשור רק עכשיו אז
פניתי אליהן אבל כמובן שכל הנאמר על הפתיחות חל גם עליך רק שחשבתי שזה מובן מאליו...ואם זה לא אז הנה אני מצהיר פה שאת...מלכה!!!
זהוא, סולחנו יחדיו? -
שאלנו את עצמנו את אותה שאלה בשניה...שהגיעה אלינו התובנה שמה שאנו רואים זה לא פאטה מורגנה אלא אמת לאמיתה ואז ראינו שהיא מתעסקת שם עם כל מיני כבלים שעוברים על הגג.
אולי הלכה לה הקליטה בטלויזיה או שהכבל טלפון הסודי שמקשר אותה עם
איזה נזיר מאהב סודי ממגאלו מטאורה נותק ע"י נזירה מתחרה. מי יודע? -
מה פתאום לא סומך?..סומך ועוד איך רק שבמקרה הנ"ל העצה הטובה לא התאימה לי למסגרת הכללית אבל היא תתאים לי בעתיד. -
.. פינות מהאקרופוליס ודי. שיבואו גם אחרים..באים...תמונה שנראית כמו ציור. צולמה מזמן... במצלמה אולימפוס פן, זוכרים שהיתה כזאת? אכן התמונה קצת שינתה את ציבעה. לכן היא נראית כציור.
זהו, אחרונה , ודי.
-
.. פינות מהאקרופוליס ודי. שיבואו גם אחרים..באים...שלום לאורי, עודד וכל שאר מביני יוון
ראיתי בעיתון שיש שוב טיסות ישירות לקורפו. כשהתקשרתי לישראייר אמרו לי שליוני לא היה ביקוש אז ביטלו טיסות אבל ליולי אם יהיה ביקוש יהיו טיסות ומלונות. אנחנו מתלבטים אם לטוס לקורפו או לכרתים עם שני ילדים קטנים. אשמח לשמוע דעתכם! -
.. פינות מהאקרופוליס ודי. שיבואו גם אחרים..באים...לא הייתי בכרתים אז אני לא יכול להשוות. בקורפו הייתי לפני 18 שנה.
לעניות דעתי ביולי בכרתים יהיה חם ולח מאוד. גם בקורפו אבל משום היותו יותר צפוני וירוק אז פחות וזו נקודה לזכותו. מלבד זאת קורפו אי יפה ונחשב לירוק ביותר מכל האיים היות והקיסרית האוסטרו הונגרית
הורתה לשתול שם המון עצים בזמן שהם שלטו במקום. ללא ספק אי יפפה ושווה אבל אני לא יכול להשוות עם כרתים. -
משתי האלטרנטיבות עדיפה לטעמי כרתים(עם ילדים)מה זה למומחי יוון? מה העלבון הזה?-אנחנו מומחים לכל העולם
כרתים זה האי הכי גדול עם המון אופציות כולל עתיקות ומוזיאון. בינינו, האיים בקרואטיה פי אלף יותר יפים, עם בניה באבן ואורנים שגולשים למיים וערי חומה עתיקות שאף פעם לא נהרסו.רוב הישובים היווניים הם גיבובי בתים מכוערים והחופים סלעיים וצחיחים.מה שיפה שם ביחוד בכרתים(וברודוס) וביחוד בעיר חניה שבצפון,זה מה שהשאירו טורקים ונציאנים צלבנים ויוונים מפעם.
קבלי בניה טורקית בעיר ובאי סימי(ע'י רודוס).ואת זורבה בכרתים.
-
משתי האלטרנטיבות עדיפה לטעמי כרתים(עם ילדים)הי אורי
אני יודעת שאתה מומחה להרבה מקומות! דוברובניק היפה והאיזור שמורים אצלי כיעד חובה לעוד כמה זמן, שהקטנה קצת תגדל ובינתיים חשבנו על נופש בכרתים או קורפו. אני יודעת שקורפו ירוק ויפה יותר, השאלה אם הוא מתוייר כמו כרתים וכדאי לטוס אליו עם ילדים. תודה על התמונות היפות!
עודד, האם לטעמך כדאי לטוס עם שניים קטנים לקורפו? אין לי ספק שהאי יפיפה, אך האם יש בו טיילת שאפשר לטייל בה בערב, ומקומות יפים לראות ולטייל בהם לשבוע? -
בקיצור - מהלימון נהיה לימונדה - איזה יופי..עודד,
תראה איזו חגיגה יצאה מהנזיפונת הזאת???
(הכל יחסי בחיים)
היה כדאי לכולם!!! ( או יותר נכון - לכולנו... )
מתוק לו מתוק לו...-איך השיר???
נראה לי פה יש יותר דמוקרטיה?? מה אתה אומר?..
נתחיל ללמוד צרפתית...
-
משתי האלטרנטיבות עדיפה לטעמי כרתים(עם ילדים)יש טיילת בקרקירה (העיר המרכזית בקורפו) וזה נחמד אבל לא חושב שזה הסיבה הראשית לבוא לשם. פשוט אי יפפה עם מפרצים וחופים יפפיים. אפשר לעשות שייט לאיים הקטנים פקסי ואנטיפקסי ואם את קצת ספורטיבית אז יש הרבה פעילויות. אני למשל עפתי בשמיים עם מצנח שהיה קשור לסירה אבל זה כמובון לא בשביל הילדות. אגב בצד הים שפונה ליוון ולאלבניה יש תופעה של ציפה שדומה לים המלח בגלל משקעים של מינרלים.
אפשר לצוף בלי לטבוע. -
בקיצור - מהלימון נהיה לימונדה - איזה יופי..זהוא שזה לא יצא מהנזיפונת אלא למרות הנזיפונת. בענין הדמוקרטיה זה ענין אישי כניראה אבל כל המשתתפים בשרשור הזה שייכים לדמוקרטיה וזה מה שחשוב.
parle frances? -
אכן - צדקת!!כל המשתתפים בשרשור הם מהדמוקרטיה. זה מה שהכי שחשוב.
Oui, Je parle Frances un peu- un peu
...Etre democratic - c'est une chose tre's importante...
-
משתי האלטרנטיבות עדיפה לטעמי כרתים(עם ילדים)תודה עודד! היופי של קורפו מאוד מושך ונראה מזמין ומעניין. חשבתי שבגלל שהוא אי קטן אולי הוא פחות מתוייר...ואז פחות מתאים עם ילדים. -
משתי האלטרנטיבות עדיפה לטעמי כרתים(עם ילדים)הוא בכלל לא קטן. אני ביליתי שם שבוע של נופש וטיולים. -
ועכשיו - לטיול שלך .אחרי שנדמו תרועות הפסטיבלים...התפניתי לקרא את הדיווח החם מהטיול שלך ביסודיות.
אכן, מרתק ועושה חשק לבקר במקומות כל כך יפים ו..קרובים.
מטאורה, הנזירה, הקרונית, הגשר, הנופים והשחפים... תמונות כאלו לא שוכחים..