ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ALAMO LAX

פורום צפון אמריקה
    6
    12
    1636
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liron_3306475
      Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

היי כולם

בשנה שעברה הזמנתי רכב דרך אוויס ישראל והייתי מאוד מרוצה מהשירות והרכב שקיבלתי  (חווית שירות שפירסמתי בטיפים)

השנה תיכננתי לסגור איתם שוב אבל.....

"מבצע ראובן" טרף את כל הקלפים ובינתיים הזמנתי ב- ALAMO (מחזיק אצבעות שההזמנה תתפוס)

האם יש למישהו התנסות עם הסניף של ALAMO ב-L.A  ויכול לשתף ?

• איך היה השירות ?
      • האם בוחרים רכב מתוך שורה (זאת ששייכת לקטגוריה) ?
      • האם יש אפשרות לקצר את התורים בעזרת חבר מועדון (כמו באוויס) ?
      • איך צי הרכב ? במצב טוב ומעט קילומטרים או גרוטאות ? 

כל מידע / חוות דעת תתקבל בברכה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

תחנות ההשכרה ב-LAX נמצאות מחוץ לשדה. יש שאטלים של חברות ההשכרה.

באלמו אני לא ניסיתי לקצר את התור, אף פעם לא נתקלתי בתור ארוך מדי.

בוחרים ברכב באזור בו נמצאים כלי הרכב השייכים לאותה הקטגוריה. עובדים במקום מכווינים אתכם לאזור. 

כל הרכבים עם המפתחות בפנים, אחרי שבחרתם בזה שמצא חן בעיניכם, מעלים את המטען, עולים, מתניעים ויוצאים מתחנת ההשכרה, צריך להציג את המסמכים ור.נ..

צי הרכב של אלמו ונשיונל יותר מודרני מזה של חברות השכרה אחרות.

יתכן ותפלו על יום מסוים שבו אין הרבה רכבים במלאי, יגידו לכם להמתין ויביאו לכם רכב מתאים. לא מוצא חן בעיניכם ? תמתינו שיביאו רכב אחר.

סעו בשלום !

• Liron_3306475

ALAMO LAX

נשמע מעולה!!!!

אני רק רוצה לראות שהבנתי נכון.... (לא ממש מכיר את הקונספט הנ"ל)

• קודם כל אני בוחר את הרכב ורק אחר כך הולך לסדר את התשלום (פרטי כרטיס אשראי) והניירת ?
          • איך עובד העניין של השדרוגים ? אני יכול לקחת רכב אחר מקטגוריה גבוהה יותר והם יחייבו אותי בהפרש ?
          • במייל ששלחו לי היה רשום שניתן לעשות צ'ק אין לפני ההגעה. זה מקצר את התהליך במשהו ?

תודה Smile

• may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

לא עשיתי צ'ק אין בקיוסק או אונליין...

הגעתי לדלפק שם עושים את כל הניירת.. רשיון נהיגה, כרטיס אשראי וכו

ואומרים לכם לצאת למגרש החנייה לקחת רכב מהשורה של הקלאס שלכם. יש גם עובדים בחוץ שעוזרים בהכוונה.

בוחרים רכב מתאים , מטעינים הציוד ונוסעים ליציאה. ביציאה הם מבקשים את החוזה וסורקים את הברקוד שלו ושל הרכב. אם הכל מתאים... המחסום עולה.. והיידה החוצה...

ואגב, זה שהזמנת דרך אוויס והיית מרוצה.. לא אומר ולא כלום כלפי החוויה הבאה...

הרי מספיק איזה עובד אחד עקום, שיהרוס לך את החוייה... או רכב דפוק וכו'...

אלמו ונשיונאל אחלה חברות ועם המחיר שקיבלתם.. זה בכלל NO BRAINER

• reuben13

ALAMO LAX

מעולם לא עשיתי צ'ק אין לפני. אבל אלמו חברה מסודרת, אפשר להזין את כל פרטיך בהזמנה.

שאתה מגיע לשדה ויוצא ממנו עם המטען, שאל איפה עוצר השאטל של חברות ההשכרה. תמתין לשאטל של אלמו, בצבע כחול לפי זכרוני, תעלה אליו עם המטען ויסיעו אותך לתחנת ההשכרה. כעשר דקות נסיעה.

תמתין בתור, יש גם עמדות ממוחשבות שאיני יודע כיצד עובדות או מתפקדות, הפקיד יסביר לך את הכל.

צריך ר.נ. הפלסטיק, כרטיס אשראי בינלאומי על שמך ואת ההזמנה/המייל המודפס/ת.

התשלום - כבר כתבתי - מתבצע בסוף תקופת ההשכרה. בדוק את הקבלה שתקבל כאשר אתה מחזיר את הרכב. האם הסכום מתאים להזמנה המקורית.

לגבי השדרוג: מגרש החניה של רכבי ההשכרה מחולק לאזורים לפי הקטגוריות. נגיד שהזמנת פול סייז, אז יפנו אותך לאזור הפול סייז. שם אמורים להיות כמה רכבים, מינימום פול סייז, יכול להיות גם מקטגוריה גבוהה יותר. אתה בוחר ברכב, לא משנה מאיזה קטגוריה הוא כל עוד נמצא באזור של הקטגוריה שהזמנת. אז לא צריך לשלם על שום שידרוג.

גם כתבתי שיתכן ובגלל לחץ של שוכרים לא יהיו רכבים באזור של הקטגוריה הרלוונטית. אז תמתין ויביאו לך רכב, לא מוצא חן בעיניך ? תגיד להם ויביאו לך אחר.

בפעם האחרונה ששכרתי באלמו, זה היה בוגאס. חיכיתי 10 דקות בתור ועשר דקות שיביאו לי רכב כי לא היה כזה באותו האזור. הזמנתי TOYOTA RAV4 וקיבלתי ג'יפ צ'ירוקי שהוא מקטגוריה גבוהה יותר. אחרי כמה ימים חזרתי כי היה זקוק להחלפת שמנים ונתנו לי לבחור בין כמה רכבים, בחרתי ב-GMC שהוא כמה קטגוריות מעל הרכב המקורי שהזמנתי. לא הוספתי גרוש.

הסברתי בפירוט ובסבלנות, מקווה שהבנת.

• Liron_3306475

ALAMO LAX

תודה רבה על התשובות המנומקות

אני ממש אוהב את העיקרון של בחירת רכב בעצמי Smile

• itai1111
                  itai1111 נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

אנחנו כן עשינו צ'ק אין לפני וזה היה די מזל כי היה תור של משהו כמו שעה כשהגענו

אתה מסיים את התהליך בקיוסק שיש בכניסה לסניף ויוצא למגרש שם העובדים מראים לך מאיפה לבחור רכב.

אני לא יודע אם ניסו "לעבוד" עלינו, טעו או שלא היה להם באותו רגע משהו במלאי אבל אנחנו הזמנו Standard SUV ובשורת הבחירה שהופננו אליה היו רק Midsize SUV

אחרי שהתלוננתי על העניין ואחרי שלא הסכמתי לקחת מיניואן במקום ביקשו ממני להמתין ואחרי כ-10 דקות הביאו לנו Jeep Grand Cherokee ישירות מהשטיפה

• אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

לגבי בחירת הרכב לבד - דווקא בעיניי זה לא גימיק כזה גדול. בייחוד אם מדובר על טיסה מישראל שאתם עייפים, מותשים ורק רוצים לסיים כבר עם הדבר הזה.

דווקא בגלל שיש לנו בחירה זה גורם לנו לבזבז יותר זמן על התלבטות - האדום או הירוק? הטויוטה או הפורד?

נשמע מגוחך כי אם לא רוצים לבחור פשוט לוקחים את הראשון בשורה, אבל בפועל זה בהחלט "מעכב" טיפה.

אם יש לכם צרכים מיוחדים כך שהבדל של הרכב הוא חשוב (ילדים, המון מטען וכדומה) אז הבחירה מגדילה את האפשרות שתקבלו מה שרוצים. אבל לזוג בטיול רגיל אני חושב שהבחירה לא כזו חשובה.

כמובן וכמו תמיד - דעה אישית בלבד.

בכל מקרה - המחיר האטרקטיבי בהחלט מנצח כמעט כל שיקול אחר

• may east
                      may east נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

חושב הפוך ממך ! (שוב Smile )

בהשכרה מאלאמו לדוגמא במיאמי, הלכנו למגרש ובחרנו במיניואן שרצינו. התחלנו להעמיס ופתאום אני רואה שהרכב שורץ במליון נמלים....

אז לקחנו את התיקים , ובחרתי רכב אחר...

לשיטתך.. הייתי צריך לחזור למשרד, לעמוד בתור, ולבקש שיחליפו לי את הרכב...

אין פה שום בזבוז זמן על התלבטות... כולה להסתכל דקה ולהחליט על מה הולכים...

זה לא מעכב בכלל.

• Liron_3306475

ALAMO LAX

אצלי הרכב הוא אחת ההנאות של טיול בארה"ב אני אוהב לקחת רכבים מקטגוריה יוקרתית (כאלה שבחיים לא הייתי נוסע בהם בארץ). 

אני לא רואה בחירת רכב כבזבוז זמן או כמשהו מייגע ומעייף, ההפך במגרש המכוניות אני אהיה כמו ילד בחנות ממתקים

• yulia65
                          yulia65 נערך לאחרונה על ידי

ALAMO LAX

השכרנו רכב מאלאמו בלוס אנג'לס לפני שנה

הזמנו בארץ במחירמצחיק דרך אלבר, הגענו לשדה, עלינו על שאטל שלקח אותנו לעמדת ההשכרה. זה היה באמצע הלילה, הייתה שם עמדת שירות אחת לכולם, חיכינו כשעה!

יש אופציה להוציא את כל המסמכים בעמדות שירות עצמי באזור ההשכרה, לא ידענו איך לעשות את זה בדיוק, זו גם הייתה הפעם הראשונה שהשכרנו רכב בארה"ב אז העדפנו להמתין לפקיד.

אחרי שהסדרנו את הכל, אמרו לנו שנלך למגרש המכוניות ונבחר רכב מהקטגוריה שלנו (הזמנו מיד סייז) היו שם רק 2 רכבים מהם ניתן לבחור, בחרנו דודג' אוונג'ר.

• reuben13

ALAMO LAX

אני תמיד העדפתי פקיד מולי, אבל נראה שהאופציה של הקיוסק היא לא רעה בכלל. אנסה בפעם הבאה.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון