סים באר"הב
-
שלום ברצוננו להגיע מניו יורק למפלי הניאגרה. מעונים באויז או gps דובר עברית. האם ניתן לקנות להשיג .מודה מראש על התשובות שוש
-
סים באר"הבשלום כיום וויז נתמך גם בארצות הברית ויש אפשרות להוראות בעברית אבל לא
לשכוח שהרחובות הכבישים וכו' באנגלית ככה שלא ניתן לדברר בעברית כל דבר בגדול יש היום מבצע של גולן טלקום 99 ש"ח ללא הגבלה שיחות לארץ ונכנסות פלוס הודעות וכו' ו6 ג'יגה גלישה בחול כולל ארצות הברית זה בוודאי המחיר הכי זול שתוכל לקבל אם יהיו בעיות תוכל ליצור איתם קשר והם יעזרו לך בדף הפייסבוק או בטלפון וכו' אני לא סוכן של גולן אבל מבדיקה שלי זה הכי שווה 6 ג'יגה זה הרבה ולשימוש של וויז פלוס קצת גלישה וואצאפ לא מלא סרטונים וכו' זה יספיק ועוד איך
-
סים באר"הבמזמין אותך לקרוא בבלוג שלי: מדריך: ניווט בחו"ל
-
סים באר"הבתודה על תשובותיכם אריאל ועמיחי
שוש
-
סים באר"הבכמה עולה כרטיס סים בארה"ב?
לגבי גולן טלקום, נראה לי טיפה בעייתי כי לא בטוח שהחברה תתקיים עד לטיול שלי (אוגוסט 2016)
תודה!
-
סים באר"הבאנחנו קנינו סים וחבילת גלישה בטארגט של at&t. לא מאד זול 10 לסים +45 לגלישה. מטיילים כבר שבועיים, גולשים המון ונוסעים רק עם וויז.... מצויין
-
סים באר"הבשלום bee איפוא קניתם את הסים,אפשר בבקשה פרטים.
תודה מראש שוש
-
סים באר"הבאפשר לקנות סים בסופרמרקט. אנחנו קנינו בטארגט, מאמינה שיש גם ברשתות אחרות. חבילה קנינו לרשת at&t , גם את החבילה רוכשים בסופר. יש הרבה סוגים של חבילות. אנחנו רצינו גלישה שזו חבילה יחסית יקרה בארהב
-
סים באר"הבתודה רבה עזרת לי מאד
שוש
-
סים באר"הבמצורף קישור לסקר שעשיתי לפני מספר שבועות + שירשור תגובות
לגבי מכשיר הסלולאר
חלק גדול ממכשירי הטלפון שעובדים וגולשים בצורה תקינה בארץ, יעבדו בצורה חלקית ולא תקינה בארה"ב.
לדוגמא ה-xiaomi redmi note 2 יעבוד (במקרה הטוב
) ברשת דור 2 - שיחות טלפון וגלישה עד למהירות 56K בלבד!גם ה- .LG G2/G3 יעבדו בדור 3 בלבד וכך גם Samsung Galaxy S4.
-
סים באר"הבאני אולי מיושן, אבל נוהג להשתמש במכשיר GPS שרכשתי בארץ עם הוראות הפעלה ודיבור בעברית. טיילתי כבר בחוף המזרחי והמערבי בארצות הברית, במערב קנדה כולל הרוקיס, והמכשיר עבד מצויין.
-
סים באר"הבלפני המון שנים (10) למכשירי GPS יעודיים היה יתרון.
היום לכל אחד מאיתנו יש בכיס מכשיר עם מקלט GPS איכותי מאוד, תוכנות ניווט אונליין וגם אופליין, עידכונים שוטפים ואפילו תפריט בעברית.
לא הצעתי לזרוק את המכשיר.. אבל גם לא מציע לאף אחד לרכוש כזה היום.
-
סים באר"הבלא נראה לי שגולן תתמוטט כ"כ מהר, ייתכן שתחליף בעלים, אבל לא מחסלים עסק עם מליון לקוחות בכזו קלות.
לגבי ניווט - גוגל מאפס עדיפה על וויז כמעט בכל מדינה שהייתי בה, למעט ישראל (הרבה יותר משתמשים מדווחים) וגם כאן הוויז מזייפת קשות בחודשים האחרונים (לשמחתי אני כמעט לא צריך את עזרת התוכנה בניווט אלא משתמש להערכות זמנים) וכמעט תמיד היא לוקחת אותי במסלולים מפותלים ולא הגיוניים (ובנוסף על כל הצרות - גם איטיים יותר).
בארה"ב היא עדיפה פי כמה, וויז זרקה אותי כמה פעמים למסלולים ארוכים כמעט פי 2 ובסוף הפסקתי להשתמש בה לחלוטין.
מלבד AT&T עצמה, יש מפעילים וירטואליים ש'רוכבים' על הרשת שלה, אם כי שירות הלקוחות שלהם הוא הכי טוב במקרה שצריך עזרה.
יש חנויות פזורות בכל מקום בהם ניתן לקנות כרטיסים, ממש לא בעיה (לא חובה חנות ייעודית של AT&T, כמעט כל חנות למכשירים מחזיקה גם כרטיסים של כמה חברות).