ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול במינכן ל - 7 לילות

פורום אירופה
    7
    8
    1559
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tzippyk
      tzippyk נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני בבעיה.
      התיכנון היה לנחות בגרמניה, להשכיר רכב ולטייל בטירול.
      נגנב לי הארנק עם הרישיון ויש לי רישיון נהיגה זמני. הוצאותי רישיון בינלאומי, אך הסתבר שלא בטוח שאוכל להשכיר רכב בגרמניה. כל הנסיונות שלי להוציא רישיון נהיגה קבוע עלו בתוהו...

כעת יש לי אפשרות לטוס למינכן ולנסות לקחת רכב. הצליח - אני אטייל בטירול, לא הצליח - אני אטייל במינכן וכאן אתם נכנסים לתמונה.

האם יש טעם להיות בעיר 7 לילות? האם שווה להשקיע בה כל כך הרבה זמן? האם יש מה?

תודה,
      איציק
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
        הי איציק,
        אני לא מומחית לרשיון בינלאומי, אבל לא נראה לי הגיוני.נכון שצריך לקחת גם את הרשיון הרגיל, לכל צרה, במקרה וירצו לראות, אך יש לך את הזמני החוקי אף הוא. אנו לא התבקשנו לרשיון הרגיל, הראנו את הבינלאומי ולא היו שאלות.הדבר הנכון לברר בסוכנויות השכרה בארץ, הן אמורות לדאת ולתת תשובה. אנו שכרנו דרך http://www.rentdirect.co.il והינו מרוצים מאוד.
        שבוע במינכן אכן לא מעט ימים, אבל אפשר לצאת בתחבורה ציבורית וטילים יומיים מחוץ לעיר. אפשר לבלות כמה ימים על הדרך הרומנטית, עיירות מקסימות.אנו עשינו בערך 4 ימים בדרך הרומנטית,אומנם עם רכב, אבל אפשר לעבור ממקום למקום ברכבת/אוטובוס. מצרפת לך אתר להיתרשמות כללית.מקווה שלא תהיה בעיה בשכירת הרכב בכלל. טיול נעים,
        אמה
        https://http://www.romantischestrasse.de/showpage.php?SiteID =145&lang=uk
        • yosi555
          yosi555 נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
          בוקר טוב איציק
          כמו שאמה כתבה לא נראה לי שיש בעיה אתה יכול לשאול גם בחברת השכרת רכב וגם במ.מ.ס.י לי לא יצא אפילו פעם אחת שביקשו רשיון "ישראלי" אלא רק את הבינלאומי מול דוכן ההשכרה בשדה התעופה אבל בכל מקרה אני נסעתי ל"מנוחה" של שבוע בעיירה האוסטרית SEEFELD ישנה רכבת מהשדה למינכן מחליפים רכבת בתחנה המרכזית ונוסעים לכיוון אינסברוק .
          המשך לזאלסבורג ישנם רכבות לכל מקום צריך פשוט לבדוק נכון שזה לא קל זה "סוג טיול אחר" אבל גם זה אופציה.
          הייתי מציע לך לבדוק לגבי הרשיון נראה לי שזה לא בעיה
          יום טוב
          יוסי
          • יוסי 36
            יוסי 36 נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
            שבת שלום
            כמו בכל דבר, גם כאן יש ענין של מזל.
            לפעמים משכירים כנגד הצגת רשיון ישראלי ולפעמים כנגד בינלאומי.
            לי פעם סירבו להשכיר רכב רק עם רשיון בינלאומי ורצו לראות גם את הישראלי בטענה שאולי אני נמצא בתקופה של שלילת רשיון.
            כמו כן, היו כאן דיונים ארוכים לגבי תוקף הביטוח למי שאין ברשותו רשיון בינלאומי, מה שנראה לי הפוך במקרה הזה, כי את הבינלאומי יש לך. ממליץ לבחון את הנקודות האלה בכדי לטייל בשקט נפשי.

נסיעה טובה,

יוסי
            • gilgi
              gilgi נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
              שים לב: רשיון הנהיגה הבינלאומי בתוקף רק בצמוד לרשיון ישראלי תקף!
              עם רשיון בינלאומי בלבד ברוב המקומות בכלל לא ישכירו לך ואילו שכן לא יערימו קשיים במקרה של תאונה כי מבחינתם נסעת ללא רשיון נהיגה בכלל. כנ"ל יהיה יחס המשטרה שעלולה אף לעצור אותך בעוון נהיגה ללא רשיון וללא ביטוח.
              • gilgi
                gilgi נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
                אפשר למצות את מינכן ב 3-4 ימים.
                חלק מנקודות העניין:
                - לחובבי מדע וטכנולוגיה - לא להחמיץ את המוזיאון הגרמני (Deutsches Museum)שמחולק ל-3 מקומות שונים בעיר.
                - הגן האנגלי (englischer Garten) הנפלא
                - Pinacotek אומנות
                - מוזיאון הצעצועים
                - שווקים
                - הכפר האולימפי
                - בתי בירה
                ועוד ועוד ועוד
                • liorigold
                  liorigold נערך לאחרונה על ידי

טיול במינכן ל - 7 לילות
                  שכרתי מס פעמים רכב בגרמניה כולל במינכן בפסח האחרון ותמיד ביקשו את הרישיון הישראלי ,הבנלאומי הינו לצורכי ביטוח
                  תנסה לברר מול חברת השכרת רכב בארץ כיצד יתייחסו לרישיון זמני .
                  • y y y
                    y y y נערך לאחרונה על ידי

לפי מה שאני מבין אין שום בעיה!!
                    הרי יש לך רשיון נהיגה ישראלי בתוקף, הרשיון הזמני, והוא מבחינת החוק רשיון לכל דבר ועניין. אז נכון שהוא מנייר ולא מפלסטיק, אבל מאיפה לחברת הרכב הגרמנית לדעת איך נראה רשיון ישראלי בכלל. יש את השם שלך? יש תוקף? מספיק! אגב- מכיוון שרשיון הנהיגה הגרמני הוא כלל ללא תוקף, אני מכיר כמה אנשים כאן שעדיין נוהגים עם פיסת קרטון משנות ה-70, ללא תמונה, כך שלא נראה לי שהרשיון הזמני שלך יכה אותם בהלם.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון