ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מוזאון סוגיהרה ביאוצו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    908
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nognogita8
      nognogita8 נערך לאחרונה על ידי

שלום.

אני מתכננת להגיע לאזור גירו (מהירושימה) ב-8 באוקטובר הקרוב.

רציתי לעבור בעיירה יאוצו, במוזיאון סוגיהרה (חסיד אומות העולם).

עם זאת, ממה שהבנתי אין ממש תחבורה ציבורית לשם.

מישהו היה/מכיר ויודע איך אפשר להגיע (בתחבורה ציבורית כמובן)? ניסיתי להסתכל בהיפרדיה / גוגל מפס אבל לא עלה.

תודה!! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

מוזאון סוגיהרה ביאוצו

מעתיקה את הוראות ההגעה שמצאתי:

~~Access: there are irregular buses from Akechi Station on the Meitetsu Line to Yaotsu and then a bus to the museum (10 minutes) or a bus from Mino Ota Station to Yaotsu and then the same bus to the museum. .

• milly
          milly נערך לאחרונה על ידי

מוזאון סוגיהרה ביאוצו

הייתי שם, המקום קטן, לא דורש הרבה זמן (כמובן כל אחד והזמן שלו) אבל הוא ממוקם באמצע שום מקום כך שזמן ההגעה והחזרה בתחבורה הציבורית לוקח הרבה יותר זמן מהשהייה. גם לו"ז של האוטובוסים בעייתי. למעשה ניסיתי להגיע לשם פעם אחת מנאגויה אבל לא הסתדר לי אז הגעתי פעם נוספת. במקרה הזה ישנתי במיוחד בעיר גיפו כדי להגיע לשם. אבל, עם כל הבעיתיות, אם מתאפשר בהחלט ממליצה לבקר שם.

כדי להגיע לשם צריך להגיע מהירושימה לנאגויה. מנאגויה יש 2 אפשרויות.

1. לקחת רכבת לתחנת מינו-אוטה. זאת רכבת של JR ולכן מכוסה ע"י הפאס. יש רכבות מהירות שנוסעות ישיר מנאגויה (וממשיכות לגירו וטאקיאמה) ורכבות איטיות יותר שדורשות החלפה בגיפו (העיר). ממינו-אוטה יש לקחת אוטובוס לתוך מרכז יאוטסו (נראה לי שזה נקרא יאוטסו פאמילי סנטר) ומשם אוטובוס למוזיאון.

בחזרה חוזרים לאותה תחנת רכבת וכאמור עולים על הרכבת המהירה (שבאה  מנאגויה וממשיכה לגרו ולטאקיאמה).

אחד הייתרונות של הדרך הזאת היא שאת נוסעה וחוזרת מאותה תחנה ואם יש לוקרים גדולים אפשר להשאיר את המזוודה שם ולא להיסחב איתה כי תחנת האוטובוס של יאוטסו היא באמת באמצע שום מקום.

החסרון הוא לו"ז. יש מעט מאוד רכבות מהירות מנאגויה. פעם בשעה אולי שעתיים וגם מספר האוטובוסים מאוד מצומצם.

זה לו"ז ביפנית של האוטובוסים

http://www.tohtetsu.co.jp/rosen/timetable/images/yaotsu-mino ohta.pdf

2. לקחת רכבת של מייטסו (לא מכוסה ע"י הפאס) לאקצ'י. הנסיעה דורשת 2 החלפות בדרך ואין לי מושג לגבי זמינות. משם לקחת אוטובוס למרכז יאוטסו ולהמשיך למוזיאון. לו"ז של האוטובוס.

http://www.town.yaotsu.lg.jp/temp/down/75/20141027084918/YAO %E3%83%90%E3%82%B9%E6%99%82%E5%88%BB%E8%A1%A8.pdf

כפי שאפשר לראות יש יותר אוטובוסים מהתחנה הזאת 

לגבי חזרה גם אם חוזרים דרך אקצ'י צריך להגיע בכל מקרה למינו-אוטה כדי להמשיך לגרו. זה דורש החלפה וקצת ארוך, אם זה רלוונטי אפרט.

דרך אגב שאני הייתי במינו-אוטה היה שם טוריסט אינפורמאשיון קטן אבל אפילו שם לא ידעו מאיפה יוצא האוטובוס ליאוטסו. מקווה שעכשיו הם כבר יודעים. 

• nognogita8

תודה רבה על ההסבר המפורט!
            • nognogita8

תודה רבה! L:)
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון