דה איימהוף - הולדנד
-
הי,
אנחנו טסים ביוני לכפר הנופש דה איימהוף, אנחנו משפחה עם שני ילדים ותינוק בן חצי שנה
אשמח לקבל טיפים והמלצות מניסיונכם כדי שהחופשה תהיה טובה יותר.
אם יש משהו מיוחד שיש לקחת בחשבון במיוחד עם תינוק אז אנא רשמו.
תודה,
רעות
-
דה איימהוף - הולדנדאנחנו היינו שם לפני 4 שנים.
בגדול היה נחמד. לא וואוו כמו שחשבנו וקראנו.
אני זוכרת שהחדר היה מסריח מאוד מסיגריות.
אם אני לא טועה, פרסמתי רשמים גם פה בפורום, תנסי לחפש אם את מוצאת משהו שכתבתי על דה אימוף.
מה שאני זוכרת, זה מקום גדול, החניה נמצאת בקצה, וצריכים ללכת ברגל עד לדירה. ביום שנכנסים ויוצאים אפשר להכנס עם האוטו עד למגורים, בשאר הימים הולכים ברגל.
תבקשו דירה כמה שיותר קרוב לכניסה, זה ייקל עליכם גם לחזור לדירה אחרי יום מעייף, וגם ללכת לסופר / לבריכה.
יש שורות של דירות שהמרפסת פונה לנהר. כדאי לבקש אותם. זה נחמד, במיוחד לילדים. הברווזים באים לבקר במרפסת

תהנו, הולנד זכורה לנו לטובה.
-
דה איימהוף - הולדנדאנחנו נהננו שם מאוד, בחרנו את הצימר מראש לפי המפה והוא היה במרחק הליכה קלילה מהחניה. כמו שכתבו לך אז המרפסת שלנו פנתה לאגם ואכן הברווזים באו לבקר. אם זה יעזור, אני יכולה לנסות לחפש את מספר הצימר איפשהו בארכיון המיילים.....
-
דה איימהוף - הולדנדחיפשתי ומצאתי, הוילה שלנו היתה לשישה אנשים ומספרה 147
-
דה איימהוף - הולדנדהיינו לפני הרבה שנים ומאוד נהנינו. עד היום הילדים שלי עדיין רוצים לנסוע לשם שוב למרות שהם כבר חיילת ותיכוניסט:)
שכרנו אופניים והתניידנו בתוך הפארק באופניים, ובכל ערב , לאחר שחזרנו מטיולים ברחבי הולנד, סיימנו את היום בפארק מים. היו גם מופעים בלילות, גולפיטק וכו.
גם לנו היתה מרפסת וחצר על גדות הנהר. חוויה מקסימה עם כל הברווזים אבל נראה לי קצת מסוכן לגיל שנה וחצי..לא מגודר.
-
דה איימהוף - הולדנדהיי,
אנחנו היינו לפני 4 שנים עם בני 12 ו-14.
כולנו מאוד מאוד אהבנו את השהות שם. 3 ימים חזרנו בשבע בערב כדי שהילדים יוכלו להנות מפארק המים הנהדר.
לא נרשמה שום בעיית ריח. היינו בוילה מס ׳ 150 ושלכם היא 147. האיזור הזה ממש טוב. יחסית קרוב לחניה ולמרכז הכפר וממש קרוב לפינת החי.
לדעתי עם תינוק לא כדאי להיות בוילה עם מרפסת על המים, כמו שאנחנו היינו ונהננו, כי המעקה לא בטיחותי ולכן חייבים שדלת היציאה למרפסת תהיה סגורה כל הזמן. במקרה שלכם אני ממליצה בדיוק להפך: לא מרפסת על המים. עד כמה שאני זוכרת, יש בכפר וילות שמיועדות לשהות עם ילדים קטנים. תבדקי את זה.
לגבי מה להביא לכפר: היו המון אשכולות בנושא. תחפשו.
אם מסתדר לכם: בימי שבת יש שוק בעיירה שפקונברג שבצד השני של הימה. נחמד מאוד ולא מתוייר כמו בכפרי הדייגים.
תהנו!
טל