ביטוח להודו
-
על איזה סוג /חברת ביטוח הייתם ממליצים למשפחה (הורים+2) שיוצאת להודו למשך חודשיים שלושה? אשמח ללינקים והמלצות. תודה!
-
ביטוח להודותיקראו מיספר ביטוחים של חברות שונות בעיקר את האותיות הקטנות.אישפוזים בחו''ל.הטסות רפואיות.השתתפות עצמית.וחשוב מאוד.מענה אנושי בארץ של 24 שעות של חברת הביטוח אם חס וחלילה צריך עזרה.
-
ביטוח להודוביטוח מקיף ככל האפשר.
רצוי גם עם ספורט אתגרי ואיתור וחילוץ - אם אתם מתכוונים לעשות איזשהי פעילות אתגרית.
אנחנו עשינו בפספורט כארד - יש עליהם ביקורות מאוד חיוביות בשנה האחרונה.
הם לא הכי זולים שיש.
אם במקרה יש לכם כרטיס "חבר" יש להם מחיר מוזל ומאוד משתלם (תכל'ס, זו הסיבה שעשינו שם).
-
ביטוח להודוחברים יקרים,
חברת למטייל בעצמה עושה ביטוחים לחו"ל של חברת הראל, לכן מבקשת לכבד את הפלטפורמה ולא לערוך השוואות בנושאים האלו...
תודה על ההבנה

-
ביטוח להודואהה הבנו הערה במסווה של פרסומת
-
ביטוח להודוממש לא.
אני ממחלקת התוכן של האתר ולא מהשיווק והפרסום.
שים לב שלא הגבתי עד היום, אבל כאשר מתחילים לערוך השוואות זה כבר בעייתי...
שיהיה ערב נעים
-
ביטוח להודועכשיו מובן למה הביטוח הזה (שלא אזכיר את שמו שוב לאור בקשתה של ליאור) כל כך יקר. כי הפראיירים חסרי כרטיס חבר מממנים את בעלי הכרטיס...
אני מקווה שלמטייל משווקת במחיר אחיד לכולם את הביטוח של הראל

-
ביטוח להודואיני חבר המערכת, לא נמנה על בעלי חברת למטייל ואין לי שום אינטרסים בה, אבל רוצה להביע הערכה לחברה על קיומו של האתר המדהים הזה, על העזרה האדירה שאני (ונדמה לי שגם האחרים) מפיק ממנו, וכל זה בחינם, ללא עלות וללא סייגים.
אך טבעי שחברה מסחרית תגן על האינטרסים הכלכליים שלה.
לו אני מנהל בחברה, הייתי מונע אוטומטית כל דיון בהמלצות כלכליות הנוגעות לתחומי העיסוק שלה.
אבל למטייל לא נוהגת כך.
ולכן עלינו, המשתשמשים, לכבד אינטרסים אלה שמאפשרים קיומו החינמי של האתר.
ועוד מילה, שמעון, תגובה מס 2 שלך מאד ענינית, טובה ונכונה (מה שנקרא לקחת לי את המילים מהאצבעות). תגובה 5 מיותרת. למטייל מפרסמת (שוב, בזכות) ללא הרף ישירות באתר ובחלון קופץ (ומעצבן) ואינה זקוקה לפרסומת סמויה.וגם אם תיכנס לאחת החנויות לקניית ציוד או סתם לביקור יציעו לך, בין היתר, גם ביטוח נסיעות.
-
ביטוח להודורוני. 1 מתוך 2 זה לא רע תודה.
-
ביטוח להודוסתם לכיף וליופי