עלות חודש טיול באיטליה
-
היי ברצוננו לטייל באיטליה ולטעום מכל מה שיש לה להציע- תרבות, נופים, אמנות...... כמה בערך יעלה חודש כזה לאדם? בנוסף- אם יש מקומות מומלצים נשמח לשמוע עליהם תודה יום טוב לכולם -
עלות חודש טיול באיטליה:Reבאיזו רמת חיים אתם רוצים לחיות שם? איפה- ערים או עיירות? איזה אזור? לי עלה 11 אלף כולל הכל לשבועיים, ואני לא יכולה להגיד שהשתוללתי או ישנתי במלונות פאר. -
11 אלף לשבועיים????וואו! ציפיתי שזה יהיה יקר אבל לא עד כדי כך......... אני לא צריכה מלונות פאר פשוט מקום נקי ונחמד ובטוח כמובן....... אבל גם ככה נראה לי שזה יהיה נורא יקר. תודה -
11 אלף לשבועיים????:Reבהנחה שהיא התכוונה למחיר לזוג אז זה באמת המחירים כפי שחוויתי לפני שנה. למשך חודש תתכונני להוצאה של 20000 ש''ח כולל טיסות, רכב,מלונות,בילויים,אוכל וכל השאר. מלון מחוץ לעיר עולה כ- 45 יורו. בתוך עיר קטנה כ- 70 יורו ובעיר כמו רומא למעלה מ-100 יורו. -
עלות חודש טיול באיטליה:Re11 אלף שקל לשבועיים זה נקרא מצומצם. אני כרגע מכין טיול לארץ שכנה לשבועיים ובשקלול גס של חישובים כולל טיסות רכב ולינה בצימרים וכניסות לאתרים וכלכלה יוצא לי בערך 3000 דולר. אירופה היום יקרה רצח. לתשומת לבכם.