צריכה עזרה במסלול
-
שלום לכולם, אנחנו זוג + 3 (10,8,6) התבססנו על טיול שיתאים למשפחה עם ילדים קטנים ועם לא הרבה נסיעות ברכב.
נוחתים בניו יורק ב 17.7 מה הדרך הכי נוחה להגיע למלון במנהטן כ 5 נוסעים? מלון במנהטן עד ה 21.7 המלצות לדברים מאסט לילדים בעיר (אנחנו היינו המון פעמים כמבוגרים)
ב 21.7 יוצאים מהעיר לכיוון ההרים הלבנים. המסלול הוא על 95, ו91 עם עצירה ללילה בדרך (לא רוצים לנסוע רצוף יותר מ 4 שעות גג) ישנים ב brownsville ורמונט ללילה
ב 22.7 - נוסעים לכיוון לינקולן ועוצרים בדרך בשמורת lost river ואם מספיקים עוצרים בפארק loon , פרנקוניה נוצ' ופארק החבלים zipline (אשמח להמלצות אחרות) לנים 3 לילות בלינקולן (יש לנו יומיים באזור מה אסור להחמיץ? ואיך לתכנן כל יום מבחינת דברים לראות?
ב 23.7 - מתוכנן: לנסוע לכיוון נורת קונוואי ומסומן לי כמה אופציות: נקודות תצפית לאורך הדרך, אגם אקו, מפלי גלן, מפלי גקסון, מרכז קניות, סטורי לנד פארק שעשועים , מפלי ריפליי, קרופורד נוץ, (בלי העליה להר ושינגטון ולרכבת ...) אשמח לשמוע המלצות יש פה הרבה דברים לראות
24.7 - שמורת פרנקוניה נוצ' - מפלי רוקי גלן, אגם אקו קניון פלום גאורג...
25.7 - יציאה מלינקולן לכיוון בורלינגטון - ביום זה של הנסיעה אשמח לדעת איפה עוצרים בדרך - סימנתי את בן אנד גרי , מפעל מייפל במונטפיליאר, לעצור בסטאו (הבנתי שיש שם גם מפלים, כדורים פורחים, חוות שלברון לא יודעת בדיוק איפה זה) לנים במלון בבורלינגטון ( בערב מסתובבים ברחוב צורצ ,,מיין...על האגם)
26.7 - פעילות בוקר? לוקחים את המעבורת מפורט קנט ממשיכים בנסיעה לאוסבל צאסם - כמה שעות שם בשמורה
ועכשיו ההתלבטות הגדולה - יש לנו בעצם 3 לילות באזור צפון הרי האדירונדק: אני אשמח לעשות חווית לילה אחד בחניון קמפינג יפה ולישון באוהל, RV , או בקתה .. מתקשה להחליט איפה מבין עשרות החניונים באזור. האם לישון באזור לייק פלאסיד, סארנאק לייק? או להמשיך הלאה לאזור טופר לייק/לונג לייק/אינדיאן לייק? את 2 הלילות הנוספים אני רוצה ללון במלון מפנק מול אגם ועם פעילויות של קייאק , קנו לילדים וללכת איתם לאחד החופים היפים באזור.
ב 29.7 בבוקר אנחנו צריכים לצאת לדרך לכיוון אלבני (שדה התעופה באלבני) לטיסה בצהריים לוושינגטון. אז אולי הלינה של ה 2 לילות תהיה יותר בהמשך ולא בלייק פלאסיד (אולי גורג לייק?)
אשמח לעזרה !!
-
צריכה עזרה במסלול-צביקה ערכתי את ההודעה.קשה מאוד לקרוא הודעה שהיא גוש אחד גדול של טקסט ללא פסקאות ורווחים.
אני ממליץ, שתערכו אותה ואז יהיה לקוראים יותר קל לקרוא ולהתייחס.
-
צריכה עזרה במסלולשלום לכולם, אנחנו זוג + 3 (10,8,6) טיול שיתאים למשפחה עם ילדים קטנים לא הרבה נסיעות ברכב. נוחתים בניו יורק ב
17.7 מה הדרך הכי נוחה להגיע למלון במנהטן כ 5 נוסעים? מלון במנהטן עד ה 21.7 המלצות לדברים מאסט לילדים בעיר (אנחנו היינו המון פעמים כמבוגרים)
ב 21.7 יוצאים מהעיר לכיוון ההרים הלבנים. ישנים ב brownsville ורמונט ללילה
ב 22.7 - נוסעים לכיוון לינקולן עוצרים בדרך בשמורת lost river אם מספיקים עוצרים בפארק loon , פארק החבלים zipline (אשמח להמלצות אחרות)
לנים 3 לילות בלינקולן
ב 23.7 - לכיוון נורת קונוואי ומסומן לי כמה אופציות: נקודות תצפית לאורך הדרך אגם אקו, מפלי גלן, מפלי גקסון, מרכז קניות, סטורי לנד פארק שעשועים , מפלי ריפליי, קרופורד נוץ, (בלי העליה להר ושינגטון ולרכבת ...) אשמח לשמוע המלצות יש פה הרבה דברים לראות
24.7 - שמורת פרנקוניה נוצ' -מפלי רוקי גלן, אגם אקו קניון פלום גאורג..
.
25.7 - יציאה מלינקולן לכיוון בורלינגטון ביום זה של הנסיעה אשמח לדעת איפה עוצרים בדרך - סימנתי את בן אנד גרי , מפעל מייפל במונטפיליאר, לעצור בסטאו? לנים במלון בבורלינגטון ( בערב מסתובבים ברחוב צורצ ,,מיין...על האגם)
26.7 - פעילות בוקר? לוקחים את המעבורת מפורט קנט ממשיכים בנסיעה לאוסבל צאסם - כמה שעות שם בשמורה ועכשיו ההתלבטות הגדולה - יש לנו בעצם 3 לילות באזור צפון הרי האדירונדק: אני אשמח לעשות חווית לילה אחד בחניון קמפינג יפה ולישון באוהל, RV , או בקתה .. מתקשה להחליט איפה מבין עשרות החניונים באזור. האם לישון באזור לייק פלאסיד, סארנאק לייק? או להמשיך הלאה לאזור טופר לייק/לונג לייק/אינדיאן לייק? את 2 הלילות הנוספים אני רוצה ללון במלון מפנק מול אגם ועם פעילויות של קייאק , קנו לילדים וללכת איתם לאחד החופים היפים באזור.
ב 29.7 בבוקר אנחנו צריכים לצאת לדרך לכיוון אלבני לטיסה בצהריים לוושינגטון. אז אולי הלינה של ה 2 לילות תהיה יותר בהמשך ולא בלייק פלאסיד (אולי גורג לייק?) אשמח לעזרה !!
-
צריכה עזרה במסלולהיי
17/7
מניח שאפשר גם במונית צהובה,אבל בכל זאת ראו הצעות הסעות ל-5 בשרשורים המצורף-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3755058/srch-%D7 %9B%D7%A8%D7%9E%D7%9C#msg_3755058
או בזה הפחות מושקע
לגבי ניו יורק אטרקציות לילדים מציע לפתוח הודעה לחוד !
21/7
אפשרי למרות כמות הקמ'.
22/7
בהחלט יהיה אפשרי.
23/7
מאמין שאתם תסעו על הקנקמגוס(כביש 112 מזרחה) בכיוון נורת' קונווי,אז ראיתי שאין ברשימה את הסאבאדיי פולס שאליו הולכים לא הרבה לפני שמגיעים לנורת' קונווי.
לשאר היעדים שרשמת צריך יהיה לווסת קצת לא חייבים את כולם, אני אישית חושב.
שקניות באאטלט יקחו זמן ולכן בתקווה שתתחילו מוקדם יחסית בבוקר הזה, הייתי
חושב על מקסימום עוד מפל אחד-וצריך כנראה לבחור בין glen ellis falls, ובין ריפליי פולס ,אם הלכתם לסאבאדי חושב שתלכו על ריפליי פולס רק אומנם 20 דקות כיוון (יש להוסיף עם ילדים) אבל מומלץ להיזהר בתשתית השביל המוליך למפלים אם נכנסים לסטורי לנד אז כמובן לפני שמגיעים בקראופורד נוץ' למפל .>>קראופורד נוץ'>>חזרה ללינקולן.
תשאירו ביקור באגם ליום הבא בפרנקוניה נוץ'.
24/7
בהחלט הגיוני.
25/7
סעו דרך bath עדיין בצד של ניו המפשייר>>>תגיעו למונפליה שם קודם בנין המימשל ברחוב state>>>רציתם מייפל אז בקרו בחוות המייפל >>>בן אנד ג'רי >>>אם אתם טבים עם השעון עלו לסטוה, אם לא סעו ישר לברלינגטון.
26/7
מציע קודם לממש 2 לילות ראשונים במלון מפנק מול אגם ועם פעילויות של קייאק , ואו קאנו לילדים, וללכת איתם לאחד החופים היפים באזור.
ולעשות זאת בלייק פלאסיד,אל מול אגם מירור שהיתרון שלו שלאחר פעילות של שייט קאנו או קייק קופצים לרחוב שצמוד לאגם למסעדה כזו או אחרת.
הנה המלצה של הגולש Sancho
הגולש sancho רשם כך על הלינה שלהם בלייק פלאסיד-
הזמנו את מלון High Peaks Resort, מרשת הילטון שיושב כמעט על שפת האגם אבל עם נוף משגע של אגם המראה. המלון מקסים, גדול, חדר מאד מרווח, קמין על עצים בלובי, ואווירה נהדרת אחרי המוטלים.
מציע להזמין כבר היום,ואילו את הרצון שלכם לאוהל בקמפ בהחלט לחפש באחד מהאגמים שרשמת,ואולי באמת תבדקי את הקמפ בלייק דורנט(Durant),שנמצא ביןבלו מאונטיין לייק ואינדיאן לייק,כך תהיו קרובים לאגמים המובילים הללו,אפשר באמת לקבל סחרחורת מכמות האגמים באדירונדאק.
הנה מיקום הקמפ שראיתי בעבר ביקורות טובות עליו ,אבל תבדקי את אם עדיין ממליצים והנה המיקום במיפוי-
https://goo.gl/maps/oKxovX6Mc6C2
29/7
אם ההצעה שלי רלוונטית בעניין האי צורך לחזור ללייק פלאסיד מכאן הייתי יורד לסאראטוגה ספרינגס כי אגם ג'ורג' הוא אגם נופש לאמריקאים והוא מפוצץ בקיץ ,לדעתי עם כמויות נופשים גדולה ממש לא נעים במיוחד.
מוני