ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשן בלונדון

פורום אירופה
    8
    12
    2005
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eden_3232290
      Eden_3232290 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, יש לי קונקשן בהיתרו של 6:40 שעות ( נוחת ב16:00, וממריא ב22:40), אני טס מלוס אנגלס לארץ ככה שהמזוודות יעברו אוטומטית. רציתי לדעת אם מומלץ לצאת מהשדה ולהסתובב קצת ואם כן איפה.

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ilanyechiel75
        ilanyechiel75 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

בעייתי מאד. שעה נסיעה ברכבת התחתית למרכז העיר ושעה חזור, בהנחה שאתה צריך להיות בשדה תעופה ב21:00 זה מותיר לך באיזור השעתיים- שעתיים וחצי נטו במקרה הטוב.

אם זו פעם ראשונה בלונדון הייתי ממליץ להסתובב באיזור פיקדילי, כך שיהיה לך קו רכבת תחתית ישיר לשדה.

• Eden_3232290

קונקשן בלונדון

זאת פעם ראשונה שלי בלונדון, היית ממליץ שלא לצאת מהשדה? וכמה יעלה לי כל התענוג הזה? 

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

זה לא קשור לעלות. זה עניין של חוסר זמן.

בוא נכתוב את זה במספרים:

נחתת ב-16:00. ייקח לך כשעה בכלל לצאת משדה התעופה (הרבה ללכת בהית'רו וביקורת גבולות לבעלי דרכון לא אירופאי יכולה להתארך מאוד).

17:00. הדרך הכי זולה ומהירה למרכז לונדון היא ברכבת התחתית, עניין של כשעה.

18:00. זה בהנחה שבכלל לא תתברבר, ושלא תתעכב בביקורת גבולות וכו'.

אתה צריך להיות בשדה התעופה חזרה באזור 21:00, זאת אומרת לצאת הכי מאוחר מלונדון ב-20:00 (תלוי כמובן באיזו תחנה, אם אתה רחוק מהקו של הית'רו צריך להחליף וזה ייקח עוד זמן).

בקיצור, יש לך שעתיים, כנראה פחות.

לונדון היא עיר שאפשר להיות בה חודש ועדיין לא להספיק הכל (מניסיון). שעתיים לא שוות את הטירחה כביקור ראשון. אתה רוצה לבלות בה? שנה את הטיסות מקונקשן לסטופ-אובר ותישאר כמה ימים. אם לא, כבר עדיף להישאר בשדה.

• Soft Cell
              Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

מהצד השני 7 שעות בשדה התעופה זה עינוי לא קטן. אז אני אומר תצא ללונדון, ככה תעביר את הזמן הכי טוב.

• Eden_3232290

קונקשן בלונדון

קודם כל אני עם דרכון אמריקאי, לא יודע אם זה עוזר במשהו..דבר שני כמה יעלה לי הנסיעות ברכבת התחתית? באמת לא עדיף לי לראות קצת את לונדון בשעתיים מאשר להתייבש 7 שעות בשדה?

• שקד
                  שקד נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

אני לא הייתי יוצאת. למעשה, אני לא יצאתי כשהייתי בסיטואציה דומה לפני חודשיים והיו לי 8 וחצי שעות.

א. מניסוני הערכות הזמן פה אופטימיות מדי. יציאה מהשדה בהחלט עשויה לקחת יותר משעה ואני גם לא הייתי מגיעה לשדה שעה וחצי לפני הטיסה. כשנחתתי בלונדון בהלוך הבדיקה הבטחונית לקחה איזה חצי שעה, וזה לפני ביקורת דרכונים והגעה לגייט - בטיסה לארץ לקח איזה 10-15 דקות להגיע מהאזור של הידוק הבטחוני והחנויות אל הגייט. אז זה אולי תלוי ביום ואולי תלוי בטרמינל אבל זה בהחלט משהו לקחת בחשבון.

כמו כן, בעיר שאני לא מכירה וכשאני לפני טיסה לא הייתי יוצאת בלי טווח ביטחון. זה אומר שלא הייתי יוצאת ב-20:00 מהעיר אלא יותר כמו 19:30-19:40. 

בעיני יש פה גג שעה וחצי בעיר. ובשביל זה שעתיים ברכבת.

ב. לונדון עיר מאוד גדולה. בשעה וחצי-שעתיים אתה צריך להיות מאוד ממוקד במה אתה לראות. רצוי שזה יהיה משהו בקו הפיקדילי כי הוא זה שמגיע להית׳רו. אחרת צריך להחליף רכבות וזה עוד קצת זמן. קובנט גארדן ומוזאון הטבע נמצאים על הקו הזה. לשם אני הייתי הולכת אם הייתי יוצאת לעיר.

ג. אני לא זוכרת בדיוק אבל כרטיס עולה משהו כמו 15-20 פאונד להלוך-חזור. זה כולל נסיעות נוספות בתוך העיר.

ד. מה כן עושים? לפחות שעה עוברת במנהלות של שדה תעופה. אם צריך להחליף טרמינלים אז יותר. אני נחתתי אחרי טיסת לילה טרנס אטלנטית. רשמית השעה הייתה בערך 15:00 אבל מבחינתי אזור 6-7 בבוקר. הייתי מאוד רעבה. שעה ומשהו על כל סיפור האוכל. בהית׳רו יש wifi חופשי. יש לך מספיק זמן כדי למצוא פינה פחות עמוסה ולשבת שם. ואחרי שעה לעבור מקום לפינה אחרת. ספרים - מעולם לא היה זמן מתאים יותר לספר טיסה. הזמן עובר. בעיני זה לא יותר גרוע מלהעביר שעתיים ברכבת תחתית.

• keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

אם החלטת אז החלטת. את דעתנו אמרנו...

בעיניי בשביל שעתיים (במקרה הטוב) אתה משקיע פי 2 זמן בנסיעות ובתורים בשדה התעופה. מיותר.

ברור שזה מייבש לחכות בשדה, אבל זה כרטיס הטיסה שקנית. כשלי היתה טיסה ארוכה עם קונקשן במסע האחרון הפכתי את הקונקשן לסטופ אובר ועצרתי ונהניתי מיעד ההחלפה וטיילתי בו כמו שצריך. בסופו של דבר אתה מקבל מה ששילמת עבורו.

• עמיחי13
                      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

לא חייבים להגיע עד מרכז לונדון בשביל לטעום קצת אנגליה. אם תבחר במקום יותר קרוב לשדה תקבל אולי שעה יותר להסתובב.

לדוגמא:

London: Between flights at Heathrow

Five things to do around London Heathrow Airport

London Heathrow Layover

• ענת_3402356
                        ענת_3402356 נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

דרכון אמריקאי עמדו בתור איתנו . רק דרכונים של האיחוד האירופאי עמדו בתור נפרד. אני נחתתי בגטוויק ממדינה באירופה וכל הליך הכניסה מאנגליה ארך מעל שעה רק בשדה.

• דור.ד
                          דור.ד נערך לאחרונה על ידי

קונקשן בלונדון

אנחנו חווינו כבר כמה פעמים קוקנקשיין באורך כזה בלונדון עם 2 ילדים

פעם ראשונה החלטנו לצאת והצטערנו על זה  - לקח לנו כשעה וחצי רק לצאת מהשדה. אחר כך נסענו ברכבת תחתית בחודש יולי בלי מזגן - עד שהגענו "התבשלנו" וכמובן שהיינו אחרי טיסה ארוכה קודמת ולילה ללא שינה.

מאז החלטנו לוותר על התענוג

• Eden_3232290

קונקשן בלונדון

אוקיי אז כנראה שאשאר בשדה, תודה רבה לכם!

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון