עזרה בפארקים באורלנדו
-
שלום לחברי הפורום
לפני שנתיים היינו באיזור המערבי וביקרנו ביוניברסל , עולם המים ושני הפארקים של דיסני .
ביולי הקרוב נטוס לצד המזרחי ונהיה 6 ימים נטו באורלנדו . שאלת מליון הדולר :
בהנחה שלא מדברים על עלויות כספיות (מלאאאא כסף.....עולים הפארקים ) לאיזה פארקים חובה ללכת ? האם יוניברסל באורלנדו שונה מלוס אנג'לס בתכנים ?
אני מניח שלמג'יק קינדום ניתן לוותר היינו לפני שנתיים בLA. על איזה פארקים של דיסני אסור לוותר ?
לגבי פארקי מים , מה כדאי ? של דיסני , של סי וורלד ?
בקיצור צריך עזרה

-
עזרה בפארקים באורלנדואנימול קינדום (דיסני) מומלץ מאוד , שימו לב שנסגר סביב 18:00.
-
עזרה בפארקים באורלנדוברמה כוללת, להלן פארקי השעשועים, שיש באורלנדו ואין בקליפורניה:
ברשת יוניברסל: Islands Of Adventure
ברשת דיסני: Epcot Center, Hollywood Studios, Animal Kingdom
לגבי תכנים של פארקים שיש גם באורלנדו וגם בקליפורניה, הכי טוב זה לעיין באתרים הרשמיים למידע עדכני, כי אינני מאמין שמישהו היה באותו טיול באותו פארק ממש גם באורלנדו וגם בקליפורניה. עם הזמן יש כל הזמן שינויים בתכנים, שאינם זהים בשני המקומות, כך שמה שאני זוכר מביקורים ב-Magic Kingdom של אנהיים, לפני הרבה שנים, איננו מעיד על מה יש שם היום לעומת ביקורים טריים יותר שלי באותו פארק באורלנדו.
-
עזרה בפארקים באורלנדוהילדים שלי זוכרים מהביקור הקודם את יוניברסל וזה כל מה שמעניין אותם . נראה שאלך על 2 הפארקים של יוניברסל + EPCOT + MGM . פארקי מים נראה שאלך על הפארק של דיסני .
תודה
-
עזרה בפארקים באורלנדוכרטיסים ליוניברסל זולים משמעותית דרך בית חב"ד
-
עזרה בפארקים באורלנדוואיך קונים אותם בבית חב"ד רק ? או שאפשר ברכישה און ליין ?
-
עזרה בפארקים באורלנדואפשר און ליין
חפשי בפורום שירשור בנושא