שאלה למכירי לוס אנג'לס
-
צריכים להשכיר רכב בשדה התעופה בלוס אנג'לס ולהחזירו ביום שלמחרת סמוך לכתובת הנ"ל 2233 E 223rd St, Carson, CA 90810
אני רואה בגוגל מאפ את השכונה הנ"ל אך לא מצליחה למצא חברת השכרה שיש לה סניף בשדה התעופה וסניף בשכונה זו או סמוך לה. (או שפשוט אני לא יודעת לחפש).
אם משהו מכיר את האיזור ויכול לעזור, זה יהיה נהדר.
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסתנסו את חברת Enterprise. יש להם תחנה 200 מטר מהכתובת שאתם צריכים.
2201 E 223rd St

אנחנו שכרנו מהם לטיולינו הקרוב, עדיין אין לי רשמים.
הסניף המסוים הזה סגור בימי ראשון, בשבתות הוא פתוח עד 12, וביתר ימי השבוע עד 18:00.
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסאבדוק. תודה רבה
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסדיברנו איתם עכשיו. הם רוצים 260$ למיניוואן לפחות מיממה....

למי שיש רעיון אחר נשמח מאד לשמוע.
נוחתים בלוס אנג'לס
ואוספים את הקראוון ביום למחרת בקרסון.
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסכרגע בדקתי בהרץ ישראל. המחיר לרכב מיניואן הוא 93.28 דולר כולל ביטוחים ומסים.
יש להם סניף ב:
2687 Cherry Ave, Signal Hill, CA, 90810
מרחק 5.4 מייל מהכתובת שמסרת - מפה
לא יודע אם זה יעזור לכם, אבל גם יש לבדוק האם הסניף בכתובת הנ"ל יהיה פתוח בזמן החזרת הרכב.
כ"כ, אפשר להשאיר את המשפחה באתר איסוף הקראוון עם כל המזוודות, להחזיר את הרכב ולחזור לקרסון במונית או פשוט לתת טיפ לפקיד של הרץ והוא יסיע חזרה את מחזיר הרכב.
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסתודה. זה מה שנעשה.
-
שאלה למכירי לוס אנג'לסההצעה של ראובן מצוינת!
אנחנו עשינו כבר שישה טיולי קרוואנים בארה"ב (השביעי בדרך
), וכל פעם התפר הזה בין החזרת הרכב השכור לקבלת הקרוואן נראה אחרת.למשל....
בלוס אנג'לס שכרנו רכב באלמו, ואת הלילה האחרון לפני קבלת הקרוואן בילינו באנהיים (דיסני). הייתה לאלמו סוכנות במרחק הליכה מהמלון. כך עשינו:
בעלי נסע בבוקר עם מונית לתחנת איסוף הקרוואנים.
אני נשארתי במלון עם הבנות, ניצלנו את הזמן לכביסות (כבר היינו ארבעה ימים בארה"ב), ארזנו בנחת, והמתנו לבעלי עם הרכב במגרש חניה גדול של מרכז מסחרי, שהיה ממש מול המלון (לחניה של המלון אי אפשר היה להיכנס עם הקרוואן).
כשהיגיע, העמסנו הכול על הקרוואן, נסענו עם הרכב כמה מאות מטר להחזיר אותו, וחזרנו ברגל למגרש החניה, אל הקרוואן שהמתין לנו בנחת.
כיף לכם! תהנו!!!