בוסטר בגרמניה
-
הי,
אנחנו צריכים 2 בוסטרים (ילד בן 7.5, ילד בן 5.5)-
1.מישהו יודע מה החוק אומר בגרמניה ?- האם צריך רק מושב מגביה או בוסטר מלא כולל משענת?
2.מישהו יודע מה רמת הבוסטרים שמקבלים מחברת ההשכרה ?, האם ברמה סבירה או שמקבלים משהו ישן שקיים סיכוי שגם לא יהיה נוח... ?
תודה
-
בוסטר בגרמניה1. למיטב ידיעתי מספיק מושב מגביה
2. מעולם לא הסתמכתי על בוסטרים של חברת ההשכרה! קודם כל, כי לא תמיד יש להם זמין. שנית, כי מה שיש עלול להיות ישן ולא במצב תקין. שלישית - לכי תדעי אם יהיה נוח/מתאים לילד. ורביעית - זה יוצא יותר יקר מלקנות בוסטרים מהסוג הכי זול בארץ (למשל במקום כמו אייס או בחנות של תינוקות), לקחת אותם לחו"ל ולא להחזיר בתום השימוש. זה מה שאנחנו תמיד עשינו.
-
בוסטר בגרמניהזה מה שאני תמיד עושה, קונה בוסטרים פשוטים ב 30 ש״ח , מכניסה לאחת המזוודות ומשאירה אותם באוטו וככה מתפנה מקום במזוודה לקניות .
-
מה לגבי ילד בן 3.5?האם גם הוא יכול להסתפק במושב מגביה או שזקוק גם למשענת גב?
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?כי את הרכב אקח מגרמניה אבל רוב הזמן אהיה באוסטריה.
וסליחה לאלי שהתפרצתי לשרשור שלו....

שבת שלום!!
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?כל מה שרצית לדעת על נהיגה באוסטריה, מידע רשמי ומתוקצר, כולל בנוגע לילדים:
http://www.austria.info/au/basic-facts/how-to-get-there/driv ing-in-austria
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?אנחנו טיילנו בסתו שעבר ביער השחור. בנות ה 6 ו 7 בזמנו ישבו על כיסא מגביה ובת הכמעט 4 ישבה בכסא בטיחות הכולל גב. השנה באוסטריה ננהג אותו הדבר. כלל האצבע, לשבת באותו סוג מושב שאתה יושב בו בארץ. את הכסאות הבאנו מהארץ.
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?באותו הנושא, אנחנו נוסעים לאיטליה עם שלושה ילדים בני 4.5 ו- 2.5 ותינוקת בת כמה חודשים מה שאומר סלקל, כיסא ובוסטר. את הסלקל של התינוקת נביא מהארץ בוודאות אבל אנחנו מאוד חוששים מהסרבול של להיסחב מהארץ עם כל הכסאות, אשמח לשמוע דעה..
-
באופן כלליבאופן כללי נסיעות בחו"ל הן גם יותר ארוכות וגם יותר מסוכנות מחיי היומיום בארץ.
יותר ארוכות כי טוחנים קילומטרז'. וסביר שהילדים ישנו תוך כדי. ולכן חשוב שיהיה להם נוח. הבוסטר מהבית, ובייחוד בוסטר עם גב או אפילו כסא הבטיחות מהבית יהיו נוחים.
בטיחות - רכב שאנחנו לא רגילים, חוקי תנועה שאנחנו לא רגילים קילומטרז' גבוה, ונסיעות כשהנהג עייף גורם לדעתי להעלאת רמת הסיכון (למרות שאין לי שום נתונים בנושא). כך שהבוסטר מהבית שאחנו מכירים וסומכים עליו עדיף לרוב.
בהרבה מקרים הטסה של כסאות בטיחות היא בחינם (ממש לא בכל המקרים, ובאלעל למשל הם לא חינם). ברכב גם ככה הכסא/בוסטר קשור באוטו ולא תופס מקום בבגאז'. אם יש נסיעה במונית (למשל לנתב"ג או אולי בחו"ל) בוסטר מהבית יהיה זמין גם שם.
כך שהחסרון העיקרי של סחיבת כסאות מהבית היא הסרבול הקצר בשדה התעופה. בשביל זה בשדה יש עגלות למזוודות, ואני מציע להצטייד בגומיות קשירה (של אופניים) שיחזיקו את הציוד.
אי נעימות קטנה ששווה לשלם בעיניי.
אם כסאות הבטיחות הם בתשלום ואין מספיק מקום במכסת המטען (כלומר באמת צריך להוציא כסף מהכיס) אז שווה לשקול. בכל מקרה אחר בעיניי שווה להביא מהבית.
כבר יצא לי לסחוב שני כסאות או כסא ושני בוסטרים עם גב.
טיפים נוספים אפשר לראות בפוסט שלי - מדריך לעגלות וכסאות בטיחות בחו"ל
-
בוסטר בגרמניה עד איזה גיל ?הי בהמשך לשרשור הנ"ל מישהו יודע בגרמניה-(אזור היער השחור)
עד איזה גיל צריך בוסטר ?
יש לי ילדה בגיל 11 ...? לפי גובה או גיל ?
תודה לעונים
-
בוסטר בגרמניה עד איזה גיל ?150 ס"מ או גיל 12 - המוקדם מבין השניים
-
בוסטר בגרמניה עד איזה גיל ?תודה רבה !
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?מסכימה עם אנשים טובים.
הילדים שלכם קטנטנים ולא הייתי לוקחת סיכון.
מקסימום לוקחת רק סלקל וכסא מהבית ומזמינה בוסטר מההשכרה - אבל לא לפני שמוודאת בחברת ההשכרה בסניף הרלוונטי באיזה סוג של בוסטר מדובר (עם או בלי הגב), ולוודא שיש להם תמיד במלאי שלא תגיעו פתאום ויגידו לכם שנגמר (כבר שמעתי על מקרה כזה).
אם לחברת ההשכרה יש בוסטרים בלי גב - עדיף לקנות בארץ כזה זול ב-40 ש"ח ולהשאיר אותו שם בתום השימוש. זה מה שעשינו עם התאומים בטיול האחרון.
-
והאם החוק בגרמניה ואוסטריה זהה?ממליצה לקנות גליל ניילון נצמד תעשייתי (גדול).
בשדה אורזים את הכסא והבוסטר אחד בתוך השני ועוטפים בשכבות ניילון נצמד. מסיימים בנייר דבק שיחזיק הכל.
כך הם יישמרו טוב יותר וגם יישארו ביחד. לא לשכוח ניילון נצמד גם לטיסה חזור!
-
תודה לכולם על כל התשובות -
מצטרף לתודות!ביטלתי את ההזמנה של הבוסטר וכיסא התינוק וניקח אותם איתנו מהבית..