נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוג
-
באתר של אלאמו אני רואה את הטקסט הבא:
State law in California, Illinois, Missouri, Nevada, Oregon, and Wisconsin allow the spouse to be an automatic authorized driver as long as renter requirements are met.
בהשכרה חד כיוונית, האם החיוב (אם יש) עבור נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוג, נקבע עפ"י הכללים והתעריפים של נקודת הלקיחה, או נקודת ההחזרה ?
ספציפית, אם אני שוכר בלאס וגאס (נבדה) ומחזיר בסיאטל (וושינגטון), האם יש פטור מעלות של נהג נוסף (עבור אשתי) בהתאם לכללים שבנבדה, או שיחול חיוב עפ"י הכללים והתעריפים של מדינת וושינגטון ?
-
נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוגזה נקבע עפ"י חוקי המדינה בה אתה חותם על חוזה ההשכרה = מקום הלקיחה
-
נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוגמישהו יודע מה המצב בקנדה ?
במדינות צפוניות אחרות בארה"ב כמו מונטנה , וושינגטון ?
איפה אני יכולה למצוא המידע הזה ? בהרץ ( השכרה בקלגרי ) מבקשים מאתנו סכום גבוה ביותר עבור נהג נוסף ....
תודה
איריס
-
נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוגומוסיפה עוד שאלה בעניין - אולי מישהו יודע
ראיתי באתר של הרץ שחברי AAA/ CAA זכאים לנהג נוסף חינם.
האם הכרטיס שמוציאים בממסי ומקנה הנחות AAA תקף למטרה זו ? או שאולי רק לבעלי רשיונות נהיגה מארהב וקנדה ( לא ממש הצלחתי להבין מהרישום באתר )
שוב תודה
-
נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוגאיריס, בקנדה אף פעם לא נתקלתי בנהג נוסף חינם לפי חוקי המדינה.
לעתים ההשכרה כוללת נהגים נוספים, כלול במחיר
-
ME, תודה -
נהג נוסף, שהוא בן/בת הזוגריקי תודה
כן , הבנתי שבקנדה אין נהג נוסף חינם
רק מעניין אותי אם כרטיס מועדון AAA שעושים בישראל דרך ממסי תופס שם בהרץ לעניין הנהג הנוסף.
רוצים מאתנו 183 דולר קנדי לנהג נוסף ( המכסימום האפשרי להשכרה ) וזה נראה לי הרבה מאד.
אני אנסה לברר
תודה