ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה קטנטונת לגביי ציוד :)

פורום מרכז אמריקה
    3
    4
    908
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אור18
      אור18 נערך לאחרונה על ידי

אני יודעת שיש עוד זמן אבל אני מעדיפה להקדים את המאוחר, למקרה שאצטרך לקנות ציוד.. 🙂

אני יודעת שהשאלה הזאת כבר נמאסה פה, אבל אני לא מצליחה להבין מה עדיף! חודש וחצי בקובה, מקסיקו וגוואטמלה, טיול ללא טרקים (אולי של יום אבל לא יותר מזה)... מוצ'ילה או מזוודה?? האם אפשר להסתדר עם מזוודה? ואם כן, תיק כמו של החיילים שלוקחים לצבא הוא טוב? כדאי לקנות מוצ'ילה במיוחד לטיול חד פעמי?

ושאלה נוספת... נעליים. טימברלנד, בלנדסטון ונעלי ספורט. מספיק טוב? או שכדאי להוציא כסף ולקנות נעלי הליכה? 

חשוב לציין שהטיסה היא בחודשים ספטמבר-אוקטובר.

תודה רבה 🙂Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

שאלה קטנטונת לגביי ציוד 🙂

אפשר מוצילה או מזוודה

מצד אחד - מזוודה זה יותר לביגוד המגוון שנדרש - בגדי יציאה, בגדי טיול, בגדי ים וכו'
        מצד שני, לפעמים נתקעים בוואנים קטנים ואז המזוודה היא עול, וגם יש הרבה מרצפות קולניאליות, כלומר לא נחמדות בכלל לגלגלים רגילים של מזוודות, ומזוודה בלי גלגלים היא אסון
        ספטמבר אוקטובר היא גם תקופת הגשמים, אז לפעמים צריך לרוץ ברחוב או לנוע מהר עם כל הדברים ואז המוצילה יעילה יותר
        תלוי גם לכמה זמן - טיול קצר שכל המעברים בו מתוכננים(מוניות והעסות) יהיה קל יותר עם מזוודה

• spring22
          spring22 נערך לאחרונה על ידי

היי,

לקובה תרמיל. הרבה ממקומות הלינה במיוחד בהוואנה נמצאים בבניינים ללא מעלית. הרבה יותר נוח לעלות 4 קומות עם תרמיל מאשר עם מזוודה.

לגבי נעליים, בקובה מספיקים כפכפים או נעלי הליכה נוחות כלשהן.

• אור18
            אור18 נערך לאחרונה על ידי

במידה ואנחנו בוחרות לנסוע עם מזוודה לכלל הטיול, יש אפשרות להשאיר בקנקון את המזוודות לנסוע ל10 ימים בקובה רק עם תרמיל? או שזה בכלל לא מומלץ?

ועוד שאלונת... יש הבנתי שבפלאיה יש וולמארט למקרה שנבחר במוצ'ילה ונרצה לקנות מזוודה. יש גם במקסיקו סיטי?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון