גודל תא מטען
-
אנחנו זוג מבוגר ונערה בת 15.
המטען שלנו כולל בנקודת הפתיחה שתי מזוודות גדולות ו-3 טרוליס.
מנסיוננו, ציוד זה נכנס היטב בתא מטען של שברולט אימפלה ובתא מטען של טויוטה סיינה.
יש לי הזמנה קיימת בתעריף רגיל למיניוואן, כשהרכב המייצג הוא דודג' גראנד קרוון.
כשניסיתי להזמין רכב בסן פרנסיסקו במסגרת מבצע ראובן 2, לא היה שם מיניוואן ובחרתי בינתיים בקטגורית פרמיום, שבה הרכב המייצג הוא ניסן מקסימה. הזמנה זו זולה בכ-$300 מההזמנה הרגילה.
אני שוקל להחליף הזמנה זו להזמנת SUV, אך גם כאן יש רק Standard SUV, כשהרכב המייצג הוא GMC Terrain, או Midsize SUV כשהרכב המייצג הוא Toyota RAV4. הבדל המחיר זניח.
כשאני בודק ברשת את נפח תא המטען של כלי רכב אלה, הוא קטן משמעותית מזה של האימפלה.
בנתונים הנ"ל, האם הייתם ממליצים לי להישאר עם ההזמנה הרגילה למיניוואן, או לבחור באחת הקטגוריות שאני יכול עדין לקבל במחירי מבצע ראובן 2 ?
-
גודל תא מטעןתא המטען של ה-RAV4 קטן. רכב GMC TERRAIN היה לי בטיול האחרון, תא המטען לא מי יודע מה.
עדיף שתישאר עם המיניואן.
-
גודל תא מטעןראובן, תודה.
ורק לידיעה, אני עדין יכול לשנות את סוג הרכב מבלי לפגוע במחיר ה"מבצע" שלך.
-
גודל תא מטעןלכמה ימים ההזמנה?
-
גודל תא מטען9 ימים
-
גודל תא מטעןאם אני מבין נכון - ההתלבטות היא בין מיניואן במחיר רגיל, או SUV קטן או בינוני במחיר ראובן 2? וההפרש במחיר הוא 300$ לתקופה של 9 ימים?
לדעתי כדאי לקחת כאן הימור - להישאר עם מחיר ראובן 2. כאשר תגיעו לבחירת הרכב, תבדקו אם יש רכב שמתאים לכם.
אם אין - תחזרו לפקיד ותספרו לו שהזמנתם רכב X אבל הגודל לצערכם מספיק. בדיוק בשביל זה הפקידים מחזיקים הצעות שידרוג בדלפק. קשה לי להאמין שהפרש המחיר בין SUV בינוני וגדול יהיה יותר מ 20$ ליום השכרה. כך שגם אם תשלמו על שידרוג בכל זאת זה יהיה פחות ממחיר המיניואן.
אפשר גם לברר בסניף המקומי כמה עולה שידרוג כזה בדלפק.
לפעמים נופלים במקרה על פקיד קשוב ותקבלו שידרוג בחינם - פרצוף אומלל עוזר כאן).
-
גודל תא מטעןעמיחי, תודה. הבנת נכון את הנתונים.
גם אני חשבתי על האופציה שהצעת, אלא שבבדיקות חוזרות ונשנות באתר של אלאמו (גם ללא קשר למבצע ראובן) אינני רואה היצע של מיניוואן או SUV גדול.
התרגיל הנוסף האפשרי הוא להמשיך להחזיק גם בהזמנה הרגילה (מיניוואן), אך להציג את ההזמנה הזולה (פרמיום). בקטגוריית פרמיום אמורה להיות גם האימפלה, שמבחינתי מתאימה לי אפילו יותר ממיניוואן.
- אם יהיה להם אימפלה, לממש את ההזמנה הרגילה ולספוג קנס של No Show (נדמה לי $30) בהזמנה הרגילה.
- אם לא תהיה אימפלה, לבטל (או פשוט לא לממש) את ההזמנה הזולה ולהשתמש בהזמנה הרגילה.
מה שלא ברור לי, איך יתכן שבהזמנה דרך סוכנות בארץ הצלחתי להזמין מיניוואן ואילו דרך האתר הרשמי של אלאמו אין.
-
גודל תא מטעןתפנה לשירות הלקוחות ותראה מה יכולים לעשות לשנות למיניואן.
-
גודל תא מטעןבטיול שלנו לארה"ב שכרנו SUV סטנדארטי וקיבלנו Jeep גרנד צ'ירוקי
אני יכול להגיד לך שהצלחנו להנדס אותו בשלב מסויים ולהכניס לתא המטען 3 מזוודות גדולות,2 טרולי ותיק מחשב פלוס לא מעט שקיות קניות מביקור באווטלט.
תראה אם תהיה לך אפשרות לקחת רכב כזה
-
גודל תא מטעןהאמת שאפשר בג'יפ, אפשר לקחת את ה-GMC או דומה לו, אפשר לקפל אחד המושבים מאחור להגדיל את תא המטען ואז הכל ייכנס בנקל.
כ"כ, לא יהיה להם GMC ? תתמקח במגרש, לדעתי יתנו לך משהו דומה או אפילו שברולט טאהו, שם בכלל לא תהיה לך בעיה.
לזוג מבוגרים + הנערה זה יספיק, ללא ספק.
-
גודל תא מטעןגם אנחנו שכרנו SUV סטנדרטי בנסיעה האחרונה לסן אנטוניו (לא באלאמו) וגם בחרנו בגרנד צ'רוקי. מצרף תמונה של תא המטען. בתמונה רואים 2 מזוודות גדולות בתא המטען, ויש עוד מקום לשלישית.
-
גודל תא מטעןראובן, איתי ועמיחי - תודה על המידע והרעיונות.
האם פניה לשרות לקוחות, לא עלולה לסכן את המחיר המיוחד ?
-
גודל תא מטעןכבר יש כמה וכמה שידוע לי פנו לשירות הלקוחות. אבל כפי שציינו, עם ג'יפ צ'ירוקי או gmc תסתדרו מצוין
אוסיף שתחילה לא שמתי לב שאתם שלושה, כעת הבנתי ש-suv כפי שכתבתי יספיק
-
גודל תא מטעןבמינוואנים בדרך כלל השמשות האחוריות כהות, מה שמסתיר חלקית את המטען.
האם זה כך גם ב-SUVs ?
אם יהיה צורך בקיפול מושב, עד כמה זה חושף את המטען ?
-
גודל תא מטעןהשמשות אכן היו כהות.
להגיד שזה מסתיר לגמרי.....

-
גודל תא מטעןאיתי, תודה !