מלונות בלאס וגאס
-
שלום רב אנו מתלבטים בין שני מלונות בלאס וגאס באליס או הפלמינגו ? נשמח להמלצות (שקלנו גם את מלון ניו יורק ניו יורק אבל הוא קצת מרוחק מבחינת הליכה ברגל משאר המלונות ) כמו כן האם הרכבת בין המלונות היא חינמית או בתשלום ? אשמח לתגובתכם רב תודות
-
מלונות בלאס וגאסבבאלי'ס החדרים גדולים יותר מאשר בפלמינגו.
בראשון יש שני מגדלים: JUBILEE המשופץ ו-INDIGO הישן. בכל אופן אני תמיד בוחר באחרון כי הוא יותר שקט ומצבו טוב. צריך לבקש את הקומות הגבוהות, יש מעליות נפרדות לקומות 16 והלאה. אפשר להשתמש ב-TWENTY DOLLAR TRICK
אם התכוונת למונורייל שעובר מאחורי מלונות אלה, הוא בתשלום.
-
מלונות בלאס וגאסתודה רבה מגדל האינדגו יותר טוב?
-
מלונות בלאס וגאסקראת מה שכתבתי ? מגדל האינדיגו שקט יותר. מצב החדרים בו סביר בהחלט. המגדל השני שופץ והריהוט והעיצוב חדשים יותר.
-
מלונות בלאס וגאסבאלי'ס יותר טוב וממוקם קצת יותר טוב.
-
מלונות בלאס וגאסשלום לכל חברי הפורום ראיתי עכשיו שמלון ניו יורק ניו יורק יוצא יותר זול מבאליס . בגלל שאנחנו שומרי שבת ולא נתנייד בתחבורה ציבורית בשבת השאלה מה יותר טוב לנו גאוגרפית באליס או ניו יורק ניו יורק ? אשמח לעזרתכם
-
מלונות בלאס וגאסהייתי בשניהם. אני אוהבת יותר את המיקום של הבאליס..
-
מלונות בלאס וגאסגם המיקום של ניו יורק ניו יורק הוא בסדר גמור, ואם רוצים, יש ממש קרוב את המונורייל החינמי של מלון אריה שמביא אתכם עד לבלאג'יו שהוא ממש מרכז העניינים.
-
מלונות בלאס וגאסאני לא רב גדול אבל נדמה לי שהמונורייל לא פותר את עניין השבת. תביאו בחשבון שזמן ההליכה מניו יורק עד באליס זה בערך 25-30 דקות הליכה.
-
מלונות בלאס וגאסממליץ לך לברר גם לגבי מלון מיראג' (עוד לא הייתי) - הזמנתי השבוע לאוגוסט במחיר די כדאי בהוטלס.קום.
עופר
-
עופר - פוריה שהתה במירז' - שאל אותהואח"כ שהתה בבאלי'ס.
-
עופר - פוריה שהתה במירז' - שאל אותהכבר קבלתי את המלצתה תודה.
עופר