ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יום עצירה ב-TMB

פורום אירופה
    3
    4
    962
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילון ב
      אילון ב נערך לאחרונה על ידי

שלום,

בתחילת יולי אני ועוד 3 חברים בגילאי ה20 נוסעים לצעוד את ה-TMB (מתחילים בשאמוני וצועדים נגד כיוון השעון). יהיו לנו 12 ימים נטו במסלול. מאחר ובאתרים השונים רשום שניתן לסיים את הטרק ב11 ימים בנינוחות, חשבנו להוסיף עצירת רענון ליום אחד בנקודה כלשהי על המסלול.

אשמח לשמוע היכן לדעתכם שווה לעצור על המסלול. הרצון הוא להיות בעיירה עם שבילים יפים שיוצאים ממנה / אטרקציות מיוחדות / כל רעיון אחר שלדעתכם יכול להתאים.

תודה רבה!

אילון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

יום עצירה ב-TMB

אני חושב שהכי מתאים זה COURMAYEUR. היא גם העירה הכי גדולה וגם נמצאת באמצע המסלול.

• IO.
          IO. נערך לאחרונה על ידי

יום עצירה ב-TMB

הי אילון,

מהתרשמות שלי מקורמאיור (שבה עצרתי רק ללינה) היא פחות מלהיבה משאמוני. לכן, בהנחה שלא באמת תזדקקו ליום מנוחה באמצע המסלול (11 ימים, לרוב האנשים, זה באמת מאוד בנוחות כולל כמה ימים קצרים), הייתי ממליצה לכם לבלות את היום הנוסף דווקא בשאמוני - בסוף הטרק.

אגב, המסלול עצמו לא עובר ממש בעיירה שאמוני אלא בעיירה לה-זוש שנמצאת קצת לפני העיירה שאמוני באותו עמק. כך שאני מניחה שאתם מתחילים הליכה בלה-זוש ולא בשאמוני.

בשאמוני יש די הרבה אטרקציות - חוץ מזה שהיא עיירה יפיפיה ומלאת חיים שממוקמת בנוף נפלא. חוץ ממסלולי הליכה יש עלייה ברכבלים (לאגוויל דו מידי - מומלץ!), מערת קרח, טיפוס צוקים, ראפטינג, קניונינג ועוד!

תקראו באתר של העיירה.

• אילון ב
            אילון ב נערך לאחרונה על ידי

יום עצירה ב-TMB

מצויין, נשמע אם כן שיותר הגיוני שנעצור ליום נוסף בשאמוני בסיום המסלול.

תודה רבה על התשובות!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון