תרמיל לטיול להודו
-
היי,
אני נוסע עם חבר בקיץ להודו, נפאל ותאילנד ל4 חודשים בקיץ הקרוב. מתכננים לעשות הרבה טראקים.
יש לי תיק של חגור, אברסט 90 ליטר, ורציתי לדעת אם כדאי לקחת תיק כזה איתי לטיול או שעדיף לקנות אחד אחר?
בעיקרון התיק הוא עם ריץ רץ שהבנתי שזה יכול להיות בעיה, אבל מלבד זה ראיתי שיש לו מערכת גב תומכת ויש לו גם הרבה מקום..
זה התיק: http://tiks.co.il/product.asp?pID=2534&cID=0
אני מתלבט פשוט בגלל שראיתי שלקנות תיק שק יעלה עכשיו 600 שקל אז אם יש לי אופציה טובה בבית בחינם, גם אם קצת פחות טובה, אולי כדאי? או שההבדלים באיכות ממש משמעותיים?
חשוב לציין - הרצועה הקדמית של התיק, (זאת שסוגרים סביב המותניים), נקרעה ואי אפשר להשתמש בה
אשמח לתשובות

-
תרמיל לטיול להודו -
תרמיל לטיול להודובעיניי חגורת הבטן היא חשובה לעין ערוך כשהולכים בטרק. היא מורידה משקל מהכתפיים ועוזרת מאוד בהחזקה ובסחיבה. ותכלס, אתה ממש לא צריך 90 ליטר. כל עוד אין לך אוהל, 70 גג, 60 אפילו.
-
תרמיל לטיול להודוטיילתי עם תרמיל כזה במשך חודשיים במזרח , התרמיל שימש אותי לשינוע הציוד מגסטהאוס אחד למשנהו , ורוב הזמן הוא היה בגסטהאוס או על גג האוטובוס .
היה מאוד נוח לפתוח את הריץ רץ ולראות את את כל תכולת התרמיל .
במקביל היה לי תרמיל קטן של 29 ליטר עם הרבה כיסים שבו השתמשתי ביום יום ושהלכתי לטרקים , אני עשיתי רק טרקים חד יומיים ,
-
תרמיל לטיול להודואופיר
כתבת שאתה מתכנן הרבה טרקים והסיכוי שתרמיל ישן שלא נוח לסחוב אותו יקלקל לך את החוויה לא שווה את החיסכון לדעתי.
אגב אם זה יגרום לך לקחת פורטר במקום לשאת את התרמיל על הגב אז גם לא תחסוך כסף ועדיין תהיה עם סיכוי שהתרמיל יהרס על ידי הפורטר שיחפש דרך ״נוחה״ לשאת אותו