מאיקה לקוסקו- איך הכי נח?
-
שלום,
מהי הדרך הטובה ביותר (מהירה, זולה, ובטוחה) להגיע מאיקה לקוסקו?
האם שווה לעשות את המאמץ להגיע לאיקה?
אני מבין שיש אוטובוס של מספר שעות מלימה ישירות לאיקה. -
לאיקה ומאיקה.הדרך המהירה ביותר היא בוודאי לא הזולה ביותר (ולהפך)
ושתיהן מסוכנות במידע מועטה יחסית.
אם לא הבנת אני מדבר על אוטובוס וטיסה.
האפשרויות הנוספות (רכב שכור, סוסים וריצה קלה) עשויות להיות מסוכנות יותר, יקרות יותר וארוכות יותר.
מה יותר חשוב, מחיר או זמן. אתה תחליט.
הגעה לאיקה דורשת מאמץ דל ביותר.
וכן. יש אוטובוס כזה. -
מאיקה לקוסקו- איך הכי נח?האוטובוס מאיקה לקוסקו אמור לקחת 16 שעות נסיעה.
בפועל- בערך 20 שעות.
המחיר נע בין 80-120 סול בחברות השונות, אני ממליצה לקחת משהו באמצע.
הנוף בנסיעה שכוללת מעבר מקו החוף לאזור רכס האנדים יפה במיוחד( אם מדובר באחת הנסיעות הראשונות בטיול זה בהחלט נותן רמז על המקום המופלא שהגעת אליו).בקשר לנוחות- היו לי נסיעות יותר נעימות ונוחות, לא רואה סיבה לקחת טיסה אלא אם כן אתה מאד לחוץ בזמן.
-
מאיקה לקוסקו- איך הכי נח?אציין שהנסיעה לא קלה כלל ואורכת כ-18 שעות. בטיסה המחיר יקר יחסית אך אורכת כשעה בלבד! עצה: אם החלטת לנסוע באוטובוס עדיף לשבת בקומה התחתונה של האוטובוס. גם יותר נוח (CAMA)וגם התנודות בסיבובים חדות פחות לבטן ולראש -
תשובתי מאד פשוטהשלהגיע לאיקה זה שוה מאד.. יש לך שם אכסניות בוואקצינה שרובן הגדול זול ועם בריכות צמודות ואחלה אוכל.. וכמובן כולן מוציאות טיולים לדיונות המקסמיות בהן עושים סקי חול..(ואיזה כייף)
אנחנו נסענו לא במטוס ולא בנעליים באוטובוס ישר ולעיניין האוטובוס הוא אוטובוס לילה .. נסיעה לא קלה שכן.. היא כל הזמן בעליות קוסקו גבוה כמו שאת יודעת.. זה לא נורא כמו שזה נישמע כי בתכלס כל הנסיעות בדרום אמריקה הן ארוכות!!! ובואי נאמר 18 זה ממוצע בהחלט לא גס .. מתרגלים למיספרים..
אם את לא רוצה אחרי איקה קוסקו סעי בסאוטובוס אם במטוס אז תצטרכי לנדוד לעיר אחרת שיש בה שדה תעופה ( לימה או אריקיפה ) שזה מייקר!!
הכי חשוב תהני ..