ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול בולגריה

פורום טיולי משפחות
    4
    6
    1213
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גולני
      גולני נערך לאחרונה על ידי

לאחר חפירות בפורום ובבלוגים להלן תכנית מסלול ל11 יום באמצע יולי.

אשמח לקבל משוב.

יוצא עם אישתי בלבד (שליש משפחהsurprise)

יום 1 - טיסה לסופיה בצהרים, חצי יום סופיה.

יום 2 - קבלת הרכב במלון נסיעה למעבר טרויאן, נסיעה בכביש 6 התחברות בהמשך ל 35. מבקש חוות דעת על הכביש, הבנתי דרך חתחתים, מצוקית, כמה נוראsad?

מתלבט אם ללון בטרויאן או בוליקו טרונבו, מה אומרים?. במפה אכן הדרך למעבר מאד מפותלת כמה זמן אמורה לקחת הנסיעה פחות או יותר מסופיה לטרויאן?

יום 3 - וליקו טרונבו, מנזר preobrazhemsk, ארבאנסי,מנזר דריאבנו לינה ב טריביאנה.

יום 4 - טריביאנה, מעבר שיפקה ביקור במצודה, טיול במסלול הנהר הלבן(תודה רובי)

לינה בפלבודיב.

יום 5- פדבודיב, מצודת אסאן, מנזר באנצ'קו,  הגשרים המופלאים לינה ??? בתכנית הייתה פמפורבו, הבנתי מאלונה שלא להיט בקיץ מחפש אלטרנטיבה.

יום 6 -מערות יגודינה ולוע השטן קניון המפלים לינה במקום של היום הקודם נראה לי.

יום 7 - נסיעה לבנסקו דרך העיירות - kovachevista, ו  leshten כדאי גם לבקר בסמוליאן?לינה בנסקו.

יום 8  - בנסקו וטיול בהרי פירין מסלול לאגם פופובו.לינה בנסקו.

יום 9- נסיעה לרילה ביקור במנזר ולינה בספמיה בניה (יום קצר מדי ?)

יום 10 - מסלול חמשת האגמים לינה בספמביה בניה.

יום 11- חזרה לסופיה לשארית היום.

יום 12 - חזרה הבייתה.

זהו בכללי אם יש ימים עמוסים מדי או כדאי להוסיף משהוא אשמח לשמוע.

רק הלינות בסופיה ובספמביה בניה מוזמנות (והתודה ליערי) השאר בזרימה.

תודה מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • glasha
        glasha נערך לאחרונה על ידי

מסלול בולגריה

הי גולני

כביש 6 בסדר גמור. כביש 35 זה זה המעבר. הוא מפותל ונוסעים לאט אבל זה שווה את זה, בתנאי שיש יום בהיר. בגשם או ערפל לא להתקרב למעבר (גם רוב הסיכויים שיהיה סגור). הנסיעה איטית כאמור. מנקודת כניסה למעבר ועד ההגעה לטרואין למיטב זיכרוני שעה פלוס עם עצירות לצילומים בצידי הדרך (יש מקומות מיוחדים לעצירה). לגבי אם ללון בטרויאן או להמשיך לטרנובו - תזרום לפי מצב רוח וכו'. בטרויאן יש את מנזר טרויאן המקסים, יש המון חנויות שמוכרות את הקרמיקה של טרויאן (מצוירת. אשתך תאהב בוודאות). יש מסעדה נפלאה (או לפחות הייתה כזאת) במלון פלאזה טרויאן. יש מדרחוב עם חנויות ומלא אוכל רחוב טעים. אני אוהבת את טרויאן מאוד מאוד. היא שקטה, כפרית ציורית. יש לך עוד אופציה בנסיעה קצרה מטריאן להמשיך באותו כביש 35 (הקטע סביר מאוד) עד העיר לובץ' - יש שם עיר עתיקה ויש שם גשר עץ מקורה עם חנויות וכל מיני מזכרות. וגם לובץ קטנה ומתוקה. אם אתה מוותר על המעבר - הנסיעה מסופיה לטרויאן סביב שעה ורבע וחצי. ככה. 

יום 3 לדעתי קצת עמוס אבל לא היסטרית. אם לוותר על משהו הייתי מוותרת על העלייה לארבאנסי, מטיילת קצת בטרנובו בעיקר ברחוב האמנים אוכל טוב וממשיכה למנזרים והלאה. 

לגבי לינה באזור פמפרובו - נסה את צ'פרלה. היא יושבת כמעט על הכביש 86 מפלובדיב והכביש בסדר גמור. 

יום 7 נסיעה ארוכה לא הייתי יורדת לסמוליאן במיוחד, אלא מנסה להתקדם לבנסקו בכבישים טובים. סמוליאן מתוקה מאוד. אם יהיה לכם זמן לקפוץ אליה, לאכול במסעדה על האגם ולעשות סיבוב קצר במדרחוב מה טוב. אם לא, גם טוב 🙂 

השאר לצערי לא יודעת. 

אלונה 

• גולני

מסלול בולגריה

תודה אלונה😊 ההערה לגבי מעבר טרויאן ממש במקום. אני מבין שאם מזג האוויר בעייתי אני מגיע לטרויאן דרך כביש a2 המתחבר ל e722. צ'פרלה רעיון מצויין. תודה.

• urgenson
            urgenson נערך לאחרונה על ידי

מסלול בולגריה

היי גולני,

לגבי יום 3, מסכימה עם אלונה - הייתי מוותרת על ארבאנסי ומשקיעה יותר זמן בוליקו ובמנזרים הנהדרים.

יום 10- חמשת האגמים הם בפירין, ממש ליד בנסקו, מניחה שהתכוונת לשבעת האגמים של רילה

• גולני

מסלול בולגריה

היי הדר, כמובן, צודקת הכוונה ביום 10 לשבעת.האגמים בהרי רילה. ואכן נוותר על ארבאנסי. תודה.

• ranchy
                ranchy נערך לאחרונה על ידי

מסלול בולגריה

לגבי לינה בהרי הרודופי פתח המפה כל כפר על הציר שירוקה לוקה- טריגרד הוא מקום טוב ללינה. אני מניח שהיום יותר ויותר מקומיים מנסים להרויח עוד כמה לבות מהשכרת לינות וזה יותר נפוץ.

אני ישנתי אצל משפחה בטריגרד ועד היום זוכר אותם לטובה.

רנצי

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון