רומניה-קלוז-קהילה יהודית
-
אני עומדת להיות בשבת בקלוז וזקוקה למידע אודות בית כנסת,קהילה יהודית,אוכל כשר ועוד. מודה מראש מיני -
רומניה-קלוז-קהילה יהודית:Reמידע על הקהילה היהיודית בקלוג` נאפוקה : Comunitatea CLUJ - קהילת קלוג` נאפוקה Str: Tipografiei 25 - שם הרחוב והמספר Telefon: 064/196600 - טלפון Presedinte: Nicolae Kallos - שם נשיא הקהילה ככל הנראה ישנם 2 בתי כנסת ע''פ המידע שנמצא באתר
אתר הקהילה היהודית ברומניה -
רומניה-קלוז-קהילה יהודית:Reאני זקוק למידע על טרגמורש ופןאינה בראשוב .האם יש שם בית חבד ,ארוחות כשרות , בית כנסת ? אני יתארח שם בשבתות הקרובות . תודה -
רומניה-קלוז-קהילה יהודית:Reשלום לך עד כמה שאני יודע בית חבד יש רק בבוקרשט, אך רצוי ליצור קשר עימם בנושא ארוחות כשרות ובתי כנסת : כתובת : רחוב STELEA SPATARU מספר 10 טלפון : 3123667 - 21 - 4 - 013 פקס : 3123668 - 21 - 4 - 013 לגבי TARGU MURES: כתובת הקהילה היהודית - STR.
אתר הקהילה היהודית ברומניה -
רומניה-קלוז-קהילה יהודית:Reשלום לך עד כמה שאני יודע בית חבד יש רק בבוקרשט, אך רצוי ליצור קשר עימם בנושא ארוחות כשרות ובתי כנסת : כתובת : רחוב STELEA SPATARU מספר 10 טלפון : 3123667 - 21 - 4 - 013 פקס : 3123668 - 21 - 4 - 013 לגבי TARGU MURES: כתובת הקהילה היהודית - STR. -
רומניה-קלוז-קהילה יהודית:Reדודו עזרת לנו רבות .כיף שיש אנשים כמוך . -
אין בעד מה ....אני שמח לעזור , זה המעט שאני יכול לעשות. דודו