פוקט
-
שלום

אני וחבר שלי מגיעים מסין לפוקט באמצע אוקטובר.
1. האם כדאי להזמין מקום לינה מעכשיו או שניתן להגיע ולמצוא? ובכלל- איזה מקום באי הוא הכי מומלץ? אנחנו מחפשים מקום שיהיה קרוב לחוף, למקומות בילויי וגם שיהיה שקט ונעים.
2. אנחנו רוצים להקדיש לפוקט יומיים בערך ולקחת מעבורת לקופיפי. כמה זמן מראש כדאי להזמין מעבורת?
3. ואותה דילמה של מקום לינה גם בקופיפי- האם יש צורך להזמין מקום מראש? ואיזה מקום באי יענה על הרצונות שלנו?
תודה רבה לעוזרים!
-
פוקטקחו בחשבון שאוקטובר זו העונה הגשומה וסיכוי גבוהה שיהיה לכם הרבה גשם בפוקט.
האם להזמין מלון מראש - זה עניין של אופי - אני חושבת שתמיד עדיף להזמין מראש כך יש לך את האפשרות עכשיו לשבת בסבבה, לבדוק מלונות, לקבל הצעות מחיר, להשוות לקבל חוות דעת ולבחור מה הכי מתאים לך. ואז להגיע ישר למלון, לקבל את החדר ולהתחיל בחופשה. לחכות להזמין במקום אומר לבזבז חלק מהזמן שלך בלחפש מלונות... למה? מה גם שברוב המקרים תשלם יותר.
יומיים בפוקט מספיקים בערך ל....כלום! זה מקום גדול עם המון מה לעשות ומה לראות ואיפה לבלות, ביומיים לא תספיקו שום דבר - קח בחשבון שזה לא באמת יומיים כי ביום שאתה מגיע הלך חצי יום וביום שאתה עוזב הלך עוד חצי יום אז מה נשאר לך.....??
קרוב למקומות בילוי ושיהיה שקט ונעים - קצת סותר אחד את השני.....
החוף המרכזי בפוקט עם רוב מקומות הבילוי בכי נחשבים - חוף פאטונג. אם אתה לוקח מלון 4-5 כוכבים אז יהיה לך שקט ונעים במלון ולא תרגיש את ההמולה מסביב.
אפשר לקחת מלון בחוף קארון שהוא ממש קרוב אבל יותר שקט ושלו.
-
פוקטעמליה צודקת.יומיים זה ממש כלום וחבל יל הכסף ועל הזמן.קארון קרוב 10 דקות נסיעה.לא הליכה. אני ממליץ על חוף פטונג רחוב סאן סאבאיי.מלון נחמד הוא ה the lantern