רכב ל7 אנשים
-
שלום. אנחנו טסים הקיץ לביקור משפחתי בציריך ומתכננים גיחה ל5 ימים ליער השחור. הזמנתי פולקסוואגן טוראן 5+2. אנחנו 3 מבוגרים ו4 ילדים (הגדול מבינהם בן 10 ) ללא צורך בכסאות בטיחות מקסימום בוסטר וללא עגלות. ברור לי שזה צפוף אך כיוון שנצא מדירה בשוויץ אנחנו לא ניקח את המזוודת ונסתפק במקום בתיקים רכים. מה גם שבאמת מדובר במספר מועט של ימי טיול. השאלה היא האם נצליח לדחוס תיקי נקניק כשכל 7 המקומות תפוסים? יש בכלל מקום למטען כלשהו ברכב מסוג זה? תודה לעונים.
-
רכב ל7 אנשיםכדאי מאוד לשדרג לרכב תשעה מקומות. רכב 5+2 הוא לא מאוד מרווח (טיפה יותר קטן ממיניוואן רגיל- שמוגדר כרכב 7 מקומות), וכשכל שבעת המושבים בשימוש כמעט ולא נשאר מקום לציוד, בטח שלא לציוד של 7 אנשים לטיול של כמה ימים. השורה השלישית ברכב כזה מיועדת מראש לישיבת ילדים אז היא יותר צרה מבמיניוואן רגיל.
בנוסף לצ'ימידנים, בטח יהיו לכם גם תיקי יום, אולי צידנית עם אוכל, קניות...ובלי לדבר על הצפיפות והאינטנסיביות של שבעה אנשים ברכב אחד צפוף למשך כמה ימים... ברכב תשעה מקומות יהיה לכם מאוד מרווח מבחינת ציוד, וגם יותר נוח בנסיעות- לא צפוף לשבת ולהידחס לרכב, אפשר לשחק עם המקומות ולאפשר שקט או הפרדת כוחות כשצריך.
-
רכב ל7 אנשיםתשעה מושבים זה כבר מיני ואן עצום בגודלו. בעייתי מבחינת הנהיגה (מדובר בנשים שנוהגות....את הגברים השארנו בבית.
) ולכן לא רלוונטי עבורנו.
האם יש הבדל בגודל בין ה5+2 לרכב פול סייז של 7 מקומות מלאים והאם זה מצדיק את הקפיצה הגדולה במחיר? -
רכב ל7 אנשיםאנחנו באותו הרכב והזמנו סיטרואן פיקסו יש לנו כזה בבית והוא סביר לנסיעה כשאנחנו בתפוסה מלאה.
-
רכב ל7 אנשיםלדעתי לא צריכה להיות בעיה . אנחנו פעם הזמנו רכב כזה ,אולם היינו 6 והיה עוד מקום אחד , אך היינו עם מזוודות והסתדרנו. במקרה שלכם אין מזוודות וגם אין מקום נוסף אבל יש גם ילדים , אפשר להניח תיקים מתחת לרגלי הילדים, אם אין אפשרות לרכב גדול ואין מי שינהג ( אני מבינה מאוד את החשש מרכב גדול:)
אז בהחלט אפשרי! גם הצפיפות זה חלק מהחוויה ! תכינו לילדים תעסוקה בנסיעה , משחקים, שירים, סרטים וכו' סעו ותהנו!
-
רכב ל7 אנשיםתודה לעונים. מרוב שחרשתי פה על הודעות אני עכשיו בלחץ שנקבל רכב רק של 5 מושבים ולא 7 כי הבנתי שאין התחייבות כזאת אם הרכב הוא 5+2. מה עושים במקרה כזה שנתקעים?
-
רכב ל7 אנשיםרכבי ה 5+2 בעייתיים לבני נוער. תלוי בדגם המדוייק (ואין התחייבות), אבל מעל גיל 14 זה כבר די בעייתי. ברור שאפשר שהקטנים יותר ישבו מאחור
.ובאופן כללי אין מקום לציוד - בשורה השלישית בכלל לא, וגם לא ממש בשורה השניה (מה גם שאחד היושבים שם הוא מבוגר).
לא רק שאתם 7 נפשות, אלא שמדובר על 3 משפחות שונות. אני מניח שהמשפחות השונות לא חולקות תיקים אחת עם השניה, ולכן אלו 3 סטים של תיקים.
מאד, מאד בעייתי.
-
רכב ל7 אנשיםאנחנו משפחה מורחבת ובהחלט נחלוק תיקים אם נצטרך. אורזים חסכוני לא מתכוונים לקחת את כל הבית (יוצאים מבית שאנחנו נגור שם ולא מגיעים ישר מטיסה) טיול כוכב ונלון רק במקום אחד. למעשה יהיה צפוף בדרך הלוך וחזור בלבד. חשבתי שנוכל לשים תיק אחד מאחור (אם אפשרי בכלל ) ואחד מתחת לרגליים בשורה השלישית (מיועד לילדים בני 5 ו 6 ) או השניה. אני בהחלט דואגת כרגע למצב שבכלל לא נקבל רכב של 7.
הפרשי המחירים אדירים. יש לי הזמנה באופרן ב3800 בrentacars על אותה הצעה ביקשו ל5800. 5+2 אוטומט. אם אאלץ לשדרג ל7 פולסייז זה כבר מטפס מעל 7000. בלית ברירה נצטופף.
-
רכב ל7 אנשיםההמלצה שלי זה רכב 7 ולא 5+2
אבל אם הבעה שלכם זה רכב אוטומט אז... יהייה צפוף ואני מקווה שהילד בן 10
לא גדול מדי.
בנוגע לרכבים 5+2 כאשר מצויין בפרוש 5+2 החברה מחויבת ל 5+2..
הפיקאסו לדוגמא יחסית גדול מול מזדה 5 לדוגמא.
לקבלת רושם, הכי קל להיכנס לסוכנות רכבים ופשוט להסתכל.
בנוסף שמדובר על "גיחה" ליער השחור, תיקחו בחשבון שהימי הנסיעה הם כמעט גמורים, (מנסיון) לפחות 3 וחצי שעות בלי פקקים, בלי הפסקות, וכו....
בהצלחה.
-
רכב ל7 אנשיםואני לא בדיוק הבנתי מה הקשר בין העובדה שנוהגות נשים לבין נהיגה ברכב קצת יותר גדול.... אם תשאלו את חברות הביטוח, אנחנו נהגות הרבה יותר טובות מהגברים. מדוע נהיגה ברכב גדול יותר לא באה בחשבון? עושים סיבוב עם הרכב ומתרגלים תוך כמה דקות.
בנוסף, כידוע, ככל שרכב גדול יותר, הוא בטוח יותר, "יושב" יותר טוב על הכביש. וככל שהרכב "יוקרתי" יותר, כך יש יותר אמצעי ומנגנוני בטיחות.
שכרנו טוראן בכמה נסיעות, אבל אנחנו משפחה של 5. כשנוסעים עם המזוודות הילדים יושבים שלישייה במושב האחורי, וזה לא מאוד מרווח. ל 7 אנשים נראה לי מאוד צפוף עם מזוודות ותיקים, ולא מדובר בנסיעות קצרות.
אני מבינה את השיקול הכלכלי, אך כשנוסעים צפוף - יש לזה גם משמעות בטיחותית מכיוון שכשלא נוח לילדים, הם נוטים יותר לריב.
לגבי החשש לקבל רכב ל - 5. כשהזמנו טוראן ניסו פעם "לשדרג" לנו לרכב יוקרתי יותר - אבל רכב רגיל, ל - 5. התעקשנו שהזמנו רכב ל - 7 ונאלצו לתת לנו את הטוראן.
השיקול שלכן, אבל הייתי ממליצה לשקול כן לקחת רכב גדול יותר.
-
רכב ל7 אנשיםחד משמעית לא לקחת פולקסווגן טוארן ל-7 אנשים!
במצב של 7 אנשים אין בכלל מקום ברכב זה למטען.
אם כבר,וגם זה די צפוף,לקחת פולקסווגן שאראן,שזה מיני ואן ל-7 עם מקום למטען. גם זה קצת צפוף אבל נסבל.
-
רכב ל7 אנשיםבעבר הייתה לנו בארץ ג'מפי שזה רכב לתשעה ולא לי ולא לאשתי הייתה איזה שהיא בעיה בנהיגה בה. אני אישית מעדיף רכב קצת יותר גדול וגם יותר יקר אך מרווח יותר.
בכל מקרה שתהנו!
-
רכב ל7 אנשיםבואו לא נזלזל בפחד או החשש של הנשים לנהוג,
אחותי נוהגת שנים רבות, וכאשר היינו ביער השחור הייתה לה בעיה לנהוג ברכב
9 ידני, בארץ היא נוהגת על גיפ.
גם לאישתי היה קשה לנהוג על רכב 9.
להבנתי אחת הדרישות שלהן זה רכב אוטומט, ולמעט מרצדס ויטו אין רכב 9 אוטומט.למיטב ידיעתי
-
רכב ל7 אנשיםמאישה לאישה - אל תזלזלי ביכולות שלכן. זו לא כזו בעיה לנהוג ברכב כל כך גדול.
בדקות הראשונות קצת מבהיל, ואחר כך מתרגלים לגודל.
מבחינת נוחות בנסיעה ומקום לציוד, המאמץ של להתרגל לנהוג ברכב גדול שווה את זה.
-
רכב ל7 אנשיםבחופשתנו האחרונה בצרפת קיבלנו טויוטה 5+2.
הישיבה בשני הכסאות האחוריים (המתקפלים) הייתה בלתי נוחה לחלוטין גם לילד בן 8 ולמעשה לא השתמשנו בהם כל הטיול.