New york pass
-
הי לכולם,
האם מישהו ממליץ על קניית NY PASS?
האם זה באמת משתלם?
-
new york passהיי ,מומלץ אם מתוכנן לבקר בחלק משמעותי מהאטרקציות.
-
new york passהדרך שלי לבדוק כדאיות של כרטיסי כאלה:
1. קודם כל מתכנן את הטיול שלי, כולל רשימת אטרקתיות וחלוקה לימים
2. בודק מה המחיר של כל אטרקציה, לא רק באתר הרשמי שלה, אלה מחפש קופוניפם הנחות באינטרנט (ויש הרבה כאלה)
3. מחפשי כרטיסים משולבים "קטנים". כלומר לא כאלה שעולים מאות דולרים וכוללים הרבה אטרקתיות, אלא כאלה שמשלבים 2-3 אטרקציות בלבד (גם כאלה יש).
4. בודק הכרטיס ה pass הנבחר מה המגבלות שלו לגבי ימים (למשל אני בניו יורק 5 ימים אבל הpass הוא לשלושה).
5. בודק כמה עולות (אחרי הנחות) האטרקציות שבחרתי לימים שרלוונטיים
6. משווה למחיר של הpass
ברוב המקרים - התשובה היא ש ה pass לא משתלם
-
אפשר קצת פירוט על "קופונים באינטרנט"קופונים למה? ובעיקר...היכן ניתן למצוא

תודה
-
RETAILMENOT.COM אתר של קופונים -
דבר נוסף חשובראשית מה שנרשם ע"י אנשיםטובים זו בדיוק השיטה הנכונה.
אח"כ צריך לקרוא באותיות הקטנות.
חלק מהחברות המוכרות כרטיסי קומבו למספר אתרים (אם לא כולן) שומרות לעצמן את הזכות לשנות להוסיף או לבטל התקשרות עם אתר.
כשקונים תקופה משמעותית מראש אולי חוסכים אבל חשופים לסיכון.
ממה שאני התנסיתי, החברה ממנה רכשתי כרטיסים מראש עושה בחודש אפריל כל שנה חידוש הסכמים עם אתרים.
השינוי הוא פחות או יותר שווה ערך אבל לא תמיד מה ואיפה שתכננתי - לשמחתי במקרה שלי החלפת מיילים עם החברה פתרה את הסוגיה.
-
דבר נוסף חשוביש אתר שבודק כדאיות רכישה של פאסים שונים בניו יורק לפי מספר הנפשות, מספר הימים, האטרקציות המבוקשות.
-
דבר נוסף חשובממה שאני רואה אתר ההשוואה הוא רק ל City Pass ומראה עד כמה הכרטיס חוסך ומה האופציות השונות בו.
-
דבר נוסף חשובהאם בדקת ? לאחר שאתה מכניס את כל הנתונים המבוקשים הוא נותן ממצאים לגבי ניו יורק פאס, הניו יורק סיטיפאס ואקספלורר, כלומר יש השוואה. לפני הטיול שלנו הוא חישב שאף פאס לא משתלם לנו .
-
דבר נוסף חשובהי
מהנסיון שלנו ממש לא ממליצה לקנות New York pass.
פוריה
-
דבר נוסף חשובkarnielr כן בדקתי הכנסתי את נתונינו, נתן לי את כל האופציות של סיטי פס
אגב פוריה, בעבר הרחוק השתמשתי בפס כזה (לא זוכר של איזה חברה) בניו יורק והיה משתלם משמעותית.
זה מאד תלוי מה מתכננים, לפעמים התוכנית יושבת על האופציות בכרטיס ואז יש חסכון
-
דבר נוסף חשובkarnielr הצדק אתך, כשלא מכניסים אתרים רצויים רק ימים הוא נתן לי את האופציה של הפאסים, הכנסתי עכשיו נתונים לגבי אתרים מועדפים שאני יודע שארצה לבקר ואז נתן לי הודעה שעדיף לקנות כרטיסים באתרים עצמם.