ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בוסטון - שלושה וחצי ימים

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שריתZ
      שריתZ נערך לאחרונה על ידי

היי חברים

יש לרשותנו 3.5 ימים בבוסטון.

אנחנו מגיעים ביום הראשון בשעות הצהריים המאוחרות.

1. מה הכי מומלץ להתחיל בחצי יום הראשון שנהיה בבוסטון?

יש לי מסלולי טיול, אבל בחצי יום, אני לא משוכנעת שאני יודעת היכן לטייל.

האם להתחיל את מסלול החירות?

יש לי את המלצת צוות "למטייל" לחצי יום טיול:

המלצות של "למטייל" לטיולים בבוסטון

האם ההמלצה לחצי יום ריאלית? כדאית?

האם יש לכם המלצות נוספות?

2. לינה - כמו שנעשה במהלך כל הטיול (32 ימים בצפון מזרח ארה"ב), גם כאן אנחנו מתכננים לשכור חדר במלון ביום שנגיע.

האם מישהו מכם ניסה לעשות כך? או האם כדאי לשכור מראש?

אני לא רוצה להיות בלחץ..... ואם נגיע יום מאוחר יותר....

אשמח לתשובותכם.

תודה

שרית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • IM
        IM נערך לאחרונה על ידי

בוסטון - שלושה וחצי ימים

לחצי יום הייתי נוסעת  לקמפוס בקימברידג . מתאים בול . 

לינה בבוסטון היא יקרה ביותר - 

אם אינך מתכננת הזמנה מראש לפחות תכיני בנק של מלונות עליהם תעברי בניחותא ותדעי רמת מחירים . חבל שתקדישי זמן יקר של טיול לחיפוש מקום לינה .

• danielgolan21
          danielgolan21 נערך לאחרונה על ידי

בוסטון - שלושה וחצי ימים

כל מה שרשמת תקין לגבי מה לעשות

רק שני דברים

1. אם תלונו במלון candlwood suits burlington boston שנמצא  כ15 מייל מבוסטון-תחסכי המון כסף-מלון נהדר נקי יפה כ140 דולר ללילה ובנוסף מול הקניון של בורלינגטון -קניון חמוד מאד ומלא חנויות דרגסטור בסגנון וולמארט וכו.

כמו כן יש אוטובוס של 45 דקות למרכז בוסטון אם לא בא לך להיכנס עם הרכב לעיר(החניה בבוסטון יקרה מאד!!)

2. רוב האתרים קרובים להליכה ברגל-רחוב ניוברי +קווינסי מרקט + הטיילת +השייט בברוז _סירה שעולה על החוף) הכל אפשרי ביום אחד.+16 התחנות שאפשר לעשות 7-8 בלבד כי השאר זו הסטוריה אמריקנית שפחות תעניין אותך.

בנוסף ניתן לבוא עם הרכב ביום השני לדאונטאון   לחנות שם ולקנות ברשת פרימארק וכל הרשתות הצמודות(מיסיס וכו)

לטייל באזור nort end(שכונה יפה ועתיקה) 

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

בוסטון - שלושה וחצי ימים

אני מניח שבוסטון איננה היעד הראשון שלכם בארה"ב (אם כן, אז אתם צריכים להזמין מלון מראש כך שתהיה לכם כתובת בארה"ב אותה תרשמו בטופס המכס).

אם אתם מצוידים ברכב, ניתן לשקול לינה מחוץ לעיר.  גם יותר זול וגם יש חניה חינם במלון.  אינני בטוח לגבי מלונות במרכז בוסטון האם הם מספקים חניה והאם היא בחינם.  בעיר עצמה ניתן להתנהל בתחבורה ציבורית וגם קל יותר.  מנסיוני, חיפוש חניה ברחוב בבוסטון (לא בחניון) שקולה לחיפוש חניה בתל אביב מבחינת הקושי והזמן, וגם ברוב החניות בעיר יש מגבלת זמן, בין עם מדחן ובין בלעדיו.

ה- Freedom Trail הוא האטרקציה המרכזית מבחינתי בבוסטון.  היא מובילה אתכם בכל מרכז העיר וגם יוצאת ממנו (יש לקחת את ה- T לאיזור Bunker Hill).  לדעתי עדיף להתחיל את המסלול בבוקר, כי הוא לוקח יותר מחצי יום.  אין טעם להתחילו בשעות אחר הצהריים.

3.5 ימים בבוסטון הם די הרבה זמן אם מתכוונים רק לשהות בעיר עצמה.  לטעמי יותר מהנדרש.

הצעה כללית: פעם נהגתי כמותכם.  הייתי מגיע למקום מסוים, עובר בין בתי המלון ושואל לגבי מקום ומחיר ובסוף מוצא (או לא מוצא) חדר.  פעמיים, באיזורים של פארקים לאומיים, נאלצתי לנסוע כשעה מהמקום עד שמצאתי חדר.

מהרגע בו הצטיידתי במחשב הנייד הראשון שלי, התחלתי לקחת מחשב נייד לנסיעות, להתחבר לאינטרנט במלון (כמעט תמיד בחינם) ולהשתמש בחיבור להזמנת חדרי מלון מראש ליום או לימים הקרובים.  כך, כאשר אני מסיים את התוכנית היומית אני נפתר מהצורך להתרוצץ בין מלונות ומגיע לחדר שהוזמן מראש.  לטעמי, גם אם יש סיכוי לקבל חדר אד הוק במחיר זול יותר במקרים מסוימים, השיטה הזו מורידה לחץ, חוסכת זמן ומשפרת את איכות חיי המטייל, וגם לא פוגעת ביכולת הגמישות של המסלול בטיול.

אגב, הזמנת חדר מלון ניתן היום לעשות גם בסמארטפון.  לא חיבים מחשב נייד.

• צביקה
              צביקה נערך לאחרונה על ידי

בוסטון - שלושה וחצי ימים

הגעה בשעות אחר הצהרים המאוחרות + זמן לחיפוש לינה בלתי מוזמנת מראש והתארגנות במלון ... יתכן שתצטרכו לצאת לאחת מעיירות הפרבר של בוסטון, אם תגלו שאין מקום, או שהמחירים גבוהים מדי.

אינני מאמין שתספיקו משהו לפני הערב. הייתי בוחר בקווינסי מרקט + מסעדה טובה והולך לישון.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון