ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב JFK

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1234
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שלמה2222
      שלמה2222 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מנסה לברר לגבי השכרת רכב קומפקטי בניו יורק בנמל התעופה JFK בין התאריכים 11-26 לספטמבר.

אני מוצא טווח מחירים מאוד רחב בין האתרים השונים. באתר איסתא אני מצאתי הצעות זולות מאוד משמעותית ביחס להצעות האחרות - 500 דולר לכל התקופה (הצעות אחרות הם 700 דולר  ויותר). אני לא מצליח להבין האם יש כאן איזה עלויות נוספות שלא כלולות או משהו שלא חישבתי? השכירות עצמה היא דרך חברת dollar, ודרך אתר חברה זו עצמה המחיר הוא 400 דולר + 200 דולר מיסים. איך ייתכן שההצעה שדרך אתר איסתא היא כל כך זולה?

אשמח לעצות להשכרת רכב זולה, ולהבין האם יש פרמטרים נוספים שאני צריך לקחת בחשבון.. תודה!

http://www.issta.co.il/car/results.aspx?fcountry=%D7%90%D7%A 8%D7%94%22%D7%91%20%E2%80%93%20%D7%A0%D7%99%D7%95%20%D7%99%D 7%95%D7%A8%D7%A7&tcountry=%D7%90%D7%A8%D7%94%22%D7%91%20 %E2%80%93%20%D7%A0%D7%99%D7%95%20%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7&am p;fcity=JFK%20Airport%20&tcity=JFK%20Airport%20&fsta tion=15068&tstation=15068&fdate=11/9/2016&tdate= 26/9/2016&ftime=10:00&ttime=10:00&driverage=25

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב JFK

אתה מחפש באתרים הלא נכונים. 

תכף ראובן יצטרף ויתן לך רשימת אתרים לבדיקה

תתחיל מ 

alamo.co.il

• שלמה2222

השכרת רכב JFK

באלמו המחיר הוא 688 דולר..

לעומת זאת מה שמצאתי באיסתא הוא 499 דולר..

ראיתי באמת את מה שראובן בדרך כלל מציע, אני מנסה באמת להבין האם יש משהו שפספסתי, כי המחיר הזה באיסתא זול מאוד משמעותית מכל מה שראיתי באתרים האחרים..

• שלמה2222

השכרת רכב JFK

בכל אופן תודה בינתיים!

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב JFK

באופן מוזר יש פערי מחירים לא זניחים בין החברות השונות ובין הסוכנים השונים. הפרש של 10-20 אחוז בהחלט אפשרי.

בכל מקרה - לסוכנים השונים בארץ (ולא רק בארץ) יש נטייה לתת הנחות יפות במשא ומתן קצר. החל מחברי מועדון שונים (כמובן ש"חבר" אבל לא רק), כרטיסי אשראי (בייחוד עסקיים) לקוח חוזר, "מבצע" לחג שבועות, וכלה בהשואה של הצעת מחיר אחרת. אז אל תבדקו רק באינטרנט, אלא תרימו טלפון.

ובלי שום קשר - לא יודע מי אתה ומה הצרכים, אבל אם אתה יותר מאדם אחד - באופן אישי לא הייתי שוכר רכב קומפקטי אלא גדול יותר. ליחיד רכב קומפקטי מספיק, וזוג ומעלה זה עשוי להיות בעייתי להכניס את הציוד לתא המטען.

• reuben13
                reuben13 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב JFK

אם איסת"א מציעה מחיר טוב וכולל הביטוחים, אז למה לא ? כבר ראיתי פעם בפורום שאיסת"א הציעה את המחיר הכי זול.

• naftali-
                  naftali- נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב JFK

שלום לך

לקחתי מספר פעמים דרך חברה בארץ וקיבלתי מעבר בכבישי אגרה חינם,

הפעם האחרונה בפברואר 2015 ,אני לא יודע אם זו מדיניות או ששפר מזלי.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון