ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארקים באורלנדו

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • L1456
      L1456 נערך לאחרונה על ידי

חברי הפורום היקרים

אנחנו ממש משוועים להמלצות הפורום בנושא הפארקים באורלנדו . העובדות :

זוג +3 (15,12,7 ) . 6 ימים מלאים באורלנדו 7 לילות , ישנים בוילה בקיסמי . התקופה תחילת אוגוסט . לפני שנתיים היינו בלוס אנג'לס ביוניברסל + דיסני מג'יק קינדום .

לאיזה פארקים עדיף ללכת לפי העובדות : לדיסני או יוניברסל (אנחנו לא מתכוונים לקנות גם וגם ) הברירה או 3 ימים בדיסני או 3 ימים ביוניברסל . יום אחד פארק מים ויום אחד קנדי .ויום אחד מנוחה .

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronnyser001
        ronnyser001 נערך לאחרונה על ידי

פארקים באורלנדו

האמת שאתם צריכים לומר מה ההעדפות שלכם... האם הקו המנחה הוא כסף? כי אז בקניית כרטיסים ליוניברסל (בוריאציה מסויימת) מקבלים גם כניסות לפארקי מיים עם חיות, מנגד יש חבילות לדיסני עם פארקי מים שלהם בלי חיות... כך שאתם צריכים לחשוב מה מוביל אתכם.

אני אישית -לו הייתי עומד בפני אופציה כזו הייתי הולך על שלושה פארקים בדיסני... אבל זו העדפתי האישית כי יוניברסל על העולם  של הארי פוטר ומתקן הקינג קונג החדש נראה מפתה...

• L1456
          L1456 נערך לאחרונה על ידי

פארקים באורלנדו

כמובן שאם מתמקדים בפארק מסויים (דיסני ) אז נקנה את החבילה כולל הכניסה לפארק מים וכנ"ל לגבי יוניברסל .

אם מערבבים זה יוצא ממש יקרררר.....

השאלה היא אם היינו כבר ביוניברסל בלוס אנגל'ס (כמובן ללא הארי פוטר וללא קינג קונג ) האם שווה לחזור על אותם מתקנים (סימפסון + MUMMY + פרק היורה וכו' )?

מצד שני דיסני היינו כבר במג'יק קינדום וזה משאיר אותנו ללכת לאפקוט (שזה נראה מאסט ) אנימל קינדום וMGM .

אכן דילמה קשה....

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

פארקים באורלנדו

אני רק אתייחס רגע למילה יקרררר....

אם אני מבין נכון מדובר על 3 פארקים. אם אני מבין נכון ההבדל בין התמקדות בקבוצה אחת של פארקים לבין ערבוב בין הקבוצות יכול להגיע לסביבות ה-70 דולר לאדם, או 350 דולר לכולכם, ואולי פחות. העלות הכוללת של שבוע באורלדנו היא 3000 דולר בקלות, ואולי הרבה יותר, לא כולל חלק יחסי בעלויות הטיסות וכו'.

אני חושב שאם בא לכם הרכב פארקים מסויים - שווה ללכת עליו גם אם הוא טיפה יותר יקר, כי זה יגרום

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון