אתר HOTWIRE
-
שלום,
האם מישהו יכול להמליץ על השימוש באתר HOTWIRE במציאת בתי מלון זולים וטובים בארה"ב?
-
אתר HOTWIREצריך לקרוא בפורומים ובהנחיות שבאתר:
BETTERBIDDING.COM
-
אתר HOTWIREעשיתי שימוש באתר זה מספר פעמים, כולל לקראת הנסיעה הצפויה לארה"ב באוגוסט הקרוב: הזמנו מלונות בסן דייגו ובשדה התעופה LAX דרך האתר, וקיבלנו מלונות מצוינים במחיר מוזל, בלי לדעת את שם המלון מראש (למשל westin בלוס אנג'לס ב-106 דולר ללילה, במקום 160 דולר מחיר רגיל באתרים אחרים). אפשר לערוך סינון לפי מיקום, חוות דעת (למשל רק מלונות עם דירוג ביקורות של 90 אחוז ומעלה) וכמובן מחיר.
לסיכום אני ממליץ על שימוש באתר, רק שיש לקחת בחשבון שלא יודעים את שם המלון עד לאחר התשלום וכי התשלום הוא סופי ללא החזר/אפשרות ביטול (אלא אם משלמים מראש באתר על "ביטוח ביטול").
-
אתר HOTWIREהזמנתי לשם עכשיו מלון לניו יורק. העניין הוא שיש שם מחירים זולים אבל לא יודעים את שם המלון עד שמשלמים. אבל יש דרכים לדעת. אני למשל חיפשתי מלון עם בריכה מקורה באזור הטיימס סקוור ויש רק 2 כאלה, אז היה ברור מה המלון. לא באמת איכפת לי מהבריכה ואני גם לא מתכנן ללכת אליה, אבל זאת שיטה לדעת מה המלון, בוחרים סוג של משהו שיש במלון שאין בהרבה מלונות ואז מחפשים בטריפ אדוויזור מלונות מתאימים וניתן לדעת מה המלון.
-
ממליץ רק למי שמוכן להשקיע לא מעט שעות בלימודולא מעט שעות בחיפוס וסינון לאחר הלימוד
עוד יותר ממליץ על priceline.
ממש לא ממליץ למי שלא מוכן להשקעה הזו.
את הלימוד כמו שאמרו כדאי להתחיל ב betterbidding
-
ממליץ רק למי שמוכן להשקיע לא מעט שעות בלימודב http://www.betterbidding.com/index.php יש קישור שאם עוברים דרכו ל hotwire אז מקבלים הנחה של 15$ על המחיר הסופי (מסומן בתמונה המצורפת).
הזמנתי דרך זה וזה עבד מעולה.