ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שטוטגרט גרמניה

פורום אירופה
    2
    5
    3332
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronronon
      ronronon נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לטייל בסביבת שטוטגרט במשך כיומיים שלושה בתחבורה צבורית.האם זה אפשרי ולאן כדאי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

שטוטגרט גרמניה

איזה סוג של טיול אתה רוצה? אם הכוונה היא להגיע לערים / עיירות בסביבה אז זה אפשרי ברכבת או באוטובוס. אם המטרה היא יותר טיול של טבע אז זה עדיין אולי אפשרי אבל מורכב יותר (תכלס - כמו בארץ).

מקומות שהם במרחק נסיעה סביר - היידלברג, באדן באדן, אולם. יצא לי להיות גם בעיירות קטנות יותר באזור - אסלינגן והרנברג, שתיהן יפות אבל אין המון המון מה לעשות. אם רוצים להתרחק קצת יותר אז אפשר אפילו להגיע לאוגסבורג, מינכן, נירנברג וכו׳.

• ronronon

שטוטגרט גרמניה

תודה לתגובתך המהירה.אני נמצא בענייני עבודה בשטוטגרט מספר ימים.רציתי להוסיף עוד כיומיים שלושה בטייל בסביבה לפני החזרה לארץ.עדיפות לא עם רכב שכור.האם יש אפשרות לנסוע ולחזור באותו יום לעיירות/ערים בסביבה בתחבורה צבורית?לאן היית ממליצה?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

שטוטגרט גרמניה

כתבתי לך כמה אפשרויות. לכולן אפשר להגיע בתחבורה ציבורית - אוטובוס או רכבת. אם הכוונה להגיע לערים בינוניות או גדולות אז בוודאי שאין בעיה. היידלברג - בערך שעה וחצי נסיעה. באדן באדן - גם. מינכן - קרוב יותר לשעתיים. אולם - בערך שעה. אפילו פרנקפורט לא רחוקה.

לי יש חברה שגרה באזור הזה אז הייתי שם כמה פעמים. יכול להיות שבספטמבר אצטרך להיות בהיידלברג ואז אעשה בדיוק את ההפך ואסע ליומיים-שלושה לשטוטגרט.

• ronronon

שטוטגרט גרמניה

תודה על העצות .

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון