שטוטגרט גרמניה
-
אני רוצה לטייל בסביבת שטוטגרט במשך כיומיים שלושה בתחבורה צבורית.האם זה אפשרי ולאן כדאי?
-
שטוטגרט גרמניהאיזה סוג של טיול אתה רוצה? אם הכוונה היא להגיע לערים / עיירות בסביבה אז זה אפשרי ברכבת או באוטובוס. אם המטרה היא יותר טיול של טבע אז זה עדיין אולי אפשרי אבל מורכב יותר (תכלס - כמו בארץ).
מקומות שהם במרחק נסיעה סביר - היידלברג, באדן באדן, אולם. יצא לי להיות גם בעיירות קטנות יותר באזור - אסלינגן והרנברג, שתיהן יפות אבל אין המון המון מה לעשות. אם רוצים להתרחק קצת יותר אז אפשר אפילו להגיע לאוגסבורג, מינכן, נירנברג וכו׳.
-
שטוטגרט גרמניהתודה לתגובתך המהירה.אני נמצא בענייני עבודה בשטוטגרט מספר ימים.רציתי להוסיף עוד כיומיים שלושה בטייל בסביבה לפני החזרה לארץ.עדיפות לא עם רכב שכור.האם יש אפשרות לנסוע ולחזור באותו יום לעיירות/ערים בסביבה בתחבורה צבורית?לאן היית ממליצה?
-
שטוטגרט גרמניהכתבתי לך כמה אפשרויות. לכולן אפשר להגיע בתחבורה ציבורית - אוטובוס או רכבת. אם הכוונה להגיע לערים בינוניות או גדולות אז בוודאי שאין בעיה. היידלברג - בערך שעה וחצי נסיעה. באדן באדן - גם. מינכן - קרוב יותר לשעתיים. אולם - בערך שעה. אפילו פרנקפורט לא רחוקה.
לי יש חברה שגרה באזור הזה אז הייתי שם כמה פעמים. יכול להיות שבספטמבר אצטרך להיות בהיידלברג ואז אעשה בדיוק את ההפך ואסע ליומיים-שלושה לשטוטגרט.
-
שטוטגרט גרמניהתודה על העצות .